Banner for decatak.se

decatak.se Opiniões 128

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Försäljaren var mycket trevlig och sedan kom det mycket trevliga människor som gjorde rent hela tagen vet först ett gäng med arbetare sedan efter cirka 14 dagar som dom som målade taken. det... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevlig säljare. Gick igenom processen lugnt och tydligt. Forcerade inte fram ett svar på offert utan vi fick tänka i lugn och ro. Trevliga, lättsamma och noggranna taktvättare. Saknade dock skyddsan... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de tectos
  2. Serviço de restauração de prédios
  3. Manutenção de propriedades
  4. Empreiteiro de telhados e coberturas

Sobre decatak.se

Decatak – Experter på takmålning och taktvätt sedan 2006

Decatak är ett av Sveriges ledande företag inom takbehandling. Sedan 2006 har vi hjälpt tusentals villaägare och bostadsrättsföreningar att förnya, skydda och förlänga livslängden på sina tak med ett resultat som både syns och håller över tid.

Varför måla taket?

• Ger huset ett helt nytt utseende – taket ser ut som nytt
  • Ökar värdet på din fastighet vid exempelvis försäljning
  • ROT-avdrag gäller – du betalar endast halva arbetskostnaden
  • Förlänger livslängden på ditt befintliga tak

Så går det till:

1. Kostnadsfri takkontroll – vi inleder med en besiktning av takets skick
  2. Rengöring med kallvatten – skonsam men effektiv tvätt, utan kemikalier
  3. Grundmålning – förseglar pannorna och återställer deras skydd
  4. Toppmålning med vax – skapar en slitstark, vattenavvisande yta
  5. Underhållsplan & garanti

Därför väljer så många Decatak:

Det som gör oss unika är vår kombination av lång erfarenhet, miljövänliga metoder och högkvalitativ färg framtagen för nordiskt klimat. Vår exklusiva vaxbehandling skyddar taket mot smutsoch påväxt i många år framöver.

Vi är verksamma i nästan hela Sverige via lokala team, och är sedan 2023 en del av Dura – en företagsgrupp inom hållbart fastighetsunderhåll.

Vårt mål är enkelt: Att ge våra kunder ett tak som ser ut som nytt till en bråkdel av kostnaden för ett nytt tak.

Besök decatak.se för mer information

Kostnadsfri takinspektion

Få koll på takets skick

Få koll på takets skick
Vet du vilket skick ditt tak egentligen är i? Ett slitet eller påväxt på tak kan orsaka stora skador men det är inte alltid lätt att se med blotta ögat. Därför erbjuder vi en professionell och helt kostnadsfri takkontroll där vi kommer ut till din fastighet och gör en visuell bedömning av takets skick - helt utan förpliktelser Boka din takinspektion redan idag: 📞 010-300 11 01 📧 kontakt@decatak.se 🌐 www.decatak.se

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

128 opiniões

Respondeu a 31% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Utländsk arbetskraft som oanmält kommer…

Utländsk arbetskraft som oanmält kommer och startar takrengöring med bullrig maskin kl 08 på en lördag. Så respektlöst då arbetet sker i ett villaområde utan information till oss boende runtomkring. Personen på taket har en sele som dekorativ detalj, finns ingen säkerhetssele förankrad med säkerhetsvakter till taket.

18 de abril de 2026

Arbetet utförs utan fallskydd

Oseriöst företag som låter sina anställda (?) arbeta i strid mot arbetsmiljöverkets föreskrifter avseende arbete på hög höjd (Arbetsmiljöverkets föreskrifter och allmänna råd (AFS 2023:13) om risker vid vissa typer av arbeten). Arbetet utförs helt utan fallskydd.

17 de abril de 2026

Riktigt dåligt företag

Riktigt dåligt företag, scam företag, lurar folk på att skriva på offerter sen är de kört.
Skriv inte på nåt.

12 de abril de 2026

Resposta da decatak.se

Tråkigt att du upplever det så. Vi känner inte igen beskrivningen av vår verksamhet. Alla kunder får en tydlig offert där omfattning, pris och villkor framgår innan de väljer att gå vidare, utan dolda kostnader eller tillkommande ÄTA-arbeten.

Kontakta oss gärna på kontakt@decatak.se så tittar vi på ditt specifika ärende och reder ut eventuella missförstånd.

Decatak AB

Varning för Decatak!

Jag anlitade Decatak för takmålning, där de utlovade noggrann kontroll av takets skick innan arbetet samt att målning endast sker under rätt väderförhållanden. De lämnar även 12 års garanti.

Arbetet utfördes dessutom bara timmar innan kraftigt regn, vilket strider mot deras egna riktlinjer.

Mindre än ett år efter utfört arbete började taket släppa igenom vatten vid snösmältning – något som inte förekom innan. Fukten har dessutom nått takstolar, vilket riskerar allvarliga skador på konstruktionen.

Tre av varandra oberoende takföretag har bedömt att taket nu behöver bytas, till en kostnad på cirka 220 000 kr.

Jag menar att det tyder på att arbetet antingen utförts utan tillräcklig kontroll av takets skick, eller under olämpliga väderförhållanden.

Jag har reklamerat tjänsten, men vi har inte nått någon lösning. Decatak vill inte ta något ansvar överhuvudtaget.

Ärendet kommer därför att anmälas till Allmänna reklamationsnämnden.

21 de maio de 2025

Hej Mikael,

Tack för din återkoppling. Vi tar reklamationer på stort allvar och som du vet har vi därför genomfört ett platsbesök för att undersöka frågan närmare.

Vi finns där för dig som kund, står bakom vårt arbete och följer gällande branschpraxis. Du är välkommen att gå vidare med en prövning hos Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Vi kommer självklart att medverka i processen och följa deras rekommendation.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill diskutera ärendet vidare.

Decatak AB

Otur?

All konsultation och upplevelsen innan arbetet finns det inget att klaga på. Sen blev arbetet avbokat 3 ggr, en pga av väder, en gång för att takmålaren inte var i fysisk skick att klara av arbetet och sista gången magsjuka under pågående arbete. Samtliga gånger var det baltiska arbetare med knacklig engelska. En hade med sig sin fru och hund för att man antagligen inte får jobba ensam. Allt som allt ett oseriöst intryck med val av underleverantör.
Sen fick jag en faktura på slutfört arbete fast de inte ens målat, sånt som händer.
Droppen blev dock när jag hade en riktig takgubbe hemma för ett annat jobb häromdagen. Han pptäckte då att de vänt 3-4 tegelpannor åt fel håll, tyckte själv att det såg lite konstigt ut men är tyvärr ingen takspeciallist. Sen upptäckte takläggaren även en sprucken panna som de bara målat över.

Nej kan verkligen inte rekommendera denna firma! Då andra verkar nöjda så hade jag förmodligen maximal otur bara.

30 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

De ljög om kostnadsfri takbesiktning – lovade gratis kontroll men slösade bara bort min tid

Detta företag ringde mig och sade: ”Vi är i närheten imorgon, kan vi erbjuda en kostnadsfri takbesiktning för att kontrollera att allt är i ordning? Om något behöver åtgärdas kan vi lämna ett erbjudande på att åtgärda det, och vi utför bland annat beläggning med vax m.m.” Eftersom besiktningen var gratis tänkte jag att det inte kunde skada att tacka ja.
I stället kom de 20 minuter för sent och hade överhuvudtaget ingen avsikt att genomföra någon egentlig besiktning. De ville enbart mäta upp mitt tak för att direkt lämna ett förslag på arbete, vilket jag aldrig bett om.
Jag bad inte om att få mitt tak renoverat – jag tackade ja till en kostnadsfri kontroll. De har alltså antingen ljugit eller är inkompetenta. Säljaren skyllde bara på callcentret och sade att de kanske inte vet vad de håller på med, men ingen bad om ursäkt för att de kom för sent eller för att de slösade bort min tid. Jag stannade hemma hela dagen för att ta emot detta möte baserat på en lögn och inkompetens. Jag borde skicka dem en faktura! Det kändes som att de trodde att jag skulle glömma vad de faktiskt lovat och bara acceptera ett erbjudande ändå eftersom de väl var där… Men nej, jag tycker illa om människor med dåliga manér.
Jag kommer aldrig att anlita detta företag.
Det spelar ingen roll om det är callcentret som inte vet vad de håller på med eller om det är säljaren – slutresultatet är detsamma: ett stort slöseri med min tid. Sådana inkompetenta personer gör det bara svårare för de kommande 20 personer som blir uppringda eller får besök – många kommer bara att lägga på luren.

12 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Decatak tvätt +målning

Vi har, sommaren 2025, anlitat Decatak för tvätt och målning av tak. Vi är nöjda med själva utförandet av arbetet. Personalen var trevlig. Resultatet ser bra ut så här långt, det långsiktiga resultatet återstår förstås att se. En notering dock att personalen INTE använde någon form av säkerhetsutrustning under arbetet på taket. Kevin från Decatak hade också, vid sitt besök henma hos oss, sagt att en slags "tvättrobot" skulle användas vid tvätten, vilket inte gjordes.

19 de junho de 2025

Bra bemötande både före

Bra bemötande både före, under och efter jobbet. Och jobbet utfördes, enligt min lekmannauppfattning, på ett proffsigt sätt. Inga rester lämnades utan allt såg fint och fräscht ut efteråt.

12 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Decatak har utfört arbete på mitt hus…

Decatak har utfört arbete på mitt hus och också garagetak, totalt ca 180 kvm. Fick tips via min granne. Beställde inspektion och offert som sköttes perfekt. Tid för rengöring upprättades enligt mitt önskemål. Detta arbete utfördes perfekt och man täckte över alla delar av huset för att undvika nedsmutsning. Några veckor senare utfördes huvudarbetet med perfekt resultat. Även vid detta tillfälle skyddades allt som behövdes från stänk och onödig nedsmutsning.
Slutresultat ett tak som såg ut som nytt trots att det aldrig gjorts rent eller behandlats på 35år!
Kan verkligen ge Decatak mina bästa rekommendationer

31 de julho de 2025

Resposta da decatak.se

Tack för ditt fina omdöme och rekommendation! 🙏
Härligt att höra att både taktvätt och takmålning landade så bra. Vi fortsätter gärna hjälpa till med underhåll och uppföljning så taket håller sig fint länge.

Bra jobbat Deca tak

Bra jobbat Deca tak. Taket blev som nytt efter er behandling. Allting fungerade enligt överenskommelse. Rekommenderas varmt.

15 de agosto de 2025

Tack för förtroendet och fina omdömet! 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

My experience from this company is very…

My experience from this company is very good, they worked fast but at the same time they were careful and showed that they wanted to leave the customer satisfied.

20 de dezembro de 2025

Resposta da decatak.se

Thank you so much for your review — we really appreciate it.

Jättebra jobb

Bra tydlig offert vad som ingick i priset.Duktiga killar som tvätta och måla taken,gjorde så rent o fint,syntes inte att vi haft hantverkare här.Men taken blev jättebra.Tack så mycket killar.

19 de dezembro de 2025

Tack för förtroendet och fina omdömet! 🙏

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.