Decorett Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag beställde en tavla med 2 koi-fiskar, blev först besviken för att det var för mycket kristaller som dolde den ena fisken. Nu har jag vant mig och måste säga att tavlan är superläcker och spänna... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket fina och lite annorlunda saker i denna inredningsbutik.Bra priser och trevligt bemötande hos kundtjänst. Hade blivit fem stjärnor om det inte varit krångligt att betala,jag lyckades först på tr... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fick hem produkterna snabbt och bra paketerat med tanke på att det var ömtåligt innehåll. Produkten motsvarande förväntningar. Hade om något önskat fler betalningssätt som exempelvis Klarna eller Pa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bricolage, casa e jardim
  2. Decoração e Design de Interiores

Hos oss på Decorett hittar du unika och högkvalitativa varor inom heminredning från hela världen samlat på en och samma plats till mycket bra priser. Gör ditt hem till just ditt med vårt unika sortiment inom inredning! Vi har som mål att erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av noggrant utvalda varor inom heminredning i hög kvalité, som gör att både vi och våra kunder sticker ut från resten. Vi kommer att ha det du letat efter och inte hittat någon annanstans på den svenska marknaden. Alla produkter vi säljer har vi på vårt lager. Därför kan vi erbjuda en snabb leverans på 1-4 vardagar!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

164 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans. Nöjd med varan.

29 de outubro de 2024

Resposta da Decorett

Hej! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning och leverans. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Jättefin väggdekoration

Jättefin väggdekoration. Såg ut precis som på bilden i annonsen. Supernöjd

23 de outubro de 2024

Resposta da Decorett

Hej Lena! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din väggdekoration. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

10 de outubro de 2024

Resposta da Decorett

Hej Nikolett! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med leveransen. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Brickor

Fantastisk fina brickor och snabb leverans

15 de setembro de 2024

Resposta da Decorett

Hej Evy! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning och leverans. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Bra och lätt hantering

Bra och lätt hantering.
Bra och snygg produkt.

6 de setembro de 2024

Resposta da Decorett

Hej Kjell! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra och snabba leverans.

Mycket bra och snabba leverans.

15 de agosto de 2024

Resposta da Decorett

Hej Mariola! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning och leverans. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Rask leverans!

2 de agosto de 2024

Resposta da Decorett

Hej Margareth! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med leveransen. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Hi I just recently moved to Sweden

Hi I just recently moved to Sweden, and needed some new items for my home, I highly recommend decorett, I loved everything, and would order again! Was fast delivery and very efficient! All items looked even better in real life !

18 de julho de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Decorett

Hi! Thank you so much for your wonderful review! We're glad to hear that you loved the items you ordered. We take pride in providing high-quality products and efficient service, so it's fantastic to know we met your expectations.

Welcome to Sweden, and we hope Decorett can continue to be a part of making your new home feel cozy and beautiful. We look forward to serving you again in the future!

Sincerely,

Snabbt och smidigt

24 de maio de 2024

Resposta da Decorett

Hej! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har bara positiv erfarenhet av…

Jag har bara positiv erfarenhet av Decorett. De är reko. Jag betalade för en produkt som hann bli slutsåld och jag fick pengarna tillbaka. Jag kan varmt rekommendera Decorett.

31 de maio de 2024

Hej Anneli!
Tack så mycket för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos Decorett! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en så positiv upplevelse som möjligt och vi är tacksamma för ditt förtroende och din rekommendation. Varmt välkommen åter!

Mycket fin klocka

Mycket fin klocka. Snabb leverans. Tystgående.😀Jag är mycket nöjd.

16 de maio de 2024

Resposta da Decorett

Hej Tatiana! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din väggklocka och leverans. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans , nöjd med varan .

20 de abril de 2024

Resposta da Decorett

Hej Kristina! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning och leverans. Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Bra och snabb service.

13 de março de 2024

Resposta da Decorett

Stort tack för din recension om oss. Vad roligt och höra att du blev nöjd med vår service. Varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Verkligen en vacker vas som helt…

Verkligen en vacker vas som helt motsvarade mina förväntningar. Snabb leverans

5 de março de 2024

Snabbt och bra

3 de março de 2024

Resposta da Decorett

Hej Anne! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Detta företag är mycket ansvarsfullt…

Detta företag är mycket ansvarsfullt och jag litar på det eftersom jag köpte från det. Produkterna är av bra kvalitet och de kommer mycket snabbt. Jag rekommenderar det.

8 de março de 2024

Hej Adis!

Stort tack för din recension och rekommendation! Vad roligt att du blev nöjd med din beställning och leverans. Du är varmt välkommen åter!

Fina tavlor🥰

29 de fevereiro de 2024

Resposta da Decorett

Hej Alexandar! Stort tack för din recension! Vad roligt att du blev nöjd med din tavla! Vi ser fram emot att leverera till dig igen. Varmt välkommen åter!