Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Sehr schönes, wertiges Produkt. Einzig eine zweite Schraubenlänge für dickere Schubladen oder Schranktüren fehlt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde jättefina handtag och knoppar. Fick hem leveransen snabbt från beställning. Tyvärr var ett handtag lite snett/välvt. Detta avhjälptes väldigt snabbt och smidigt med leverans av ett nytt efte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Handtagen var fina och känns stabila, lite snålt att man inte får med skruvar när handtagen ändå är så dyra. UPDATE: ändrar mitt betyg till 5 nu pga vänlig service och hjälp. Här var det jag som... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Suprebra leverans. Blev förvånad att det var bra så bra gjort, som ett present typ. Knopparna vi beställde blev superfina i vår lägenhet och de såg ut precis som på bilderna. Dock ibland fanns det i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bricolage, casa e jardim
  2. também em
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Loja de armários

Decor Room was founded with the vision to offer a targeted and stylish range of fittings and interior details for the modern home. We who stand behind Decor Room are a team with a burning interest in details, interior design and architecture. Our business model is based on direct sales to you as a consumer. The model selection at Decor Room is sold exclusively in our own e-commerce. With our own production and over 20 pattern covers in our range, we hope you will find the details that lift your home with us, please contact us for taste advice or questions about our products.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

275 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

4,7

Todas as opiniões

52 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kvalitet rakt igenom!

Nöjd med allt från beställning hemsida & leverans! Handtagen/knopparna är av fantastiskt hög kvalitet och enligt mig väldigt prisvärda! Solid mässing och det känns när man tar i beslagen, kvalitet rakt igenom. Utförde även en retur som hanterades snabbt & proffsigt!

18 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

renovering af køkken fronter …

vi havde bestemt os til renovering af køkken, også nye håndtag, vi har set mange men syntes jeres var lige det der passede, købte et stk. som prøve, vi forventer at købe til alle låger hos jer.
Måske kan der blive lidt rabat.
jeg vender tilbage
hilsen Jørgen

16 de janeiro de 2025

Super kvalitet og kundeservice

Jeg købte nogle messing knopper og fik desværre leveret i den forkerte farve. Da jeg kontaktede kundeservice var du super hurtige til at rette fejlen og jeg har nu nogle rigtig fine knopper!

24 de janeiro de 2025

Fin kvalitét och service

Glad att ha hittat kvalité samt fin och bra service till ett ”rätt pris” hos Decor Room (det finns ju förstås både billigare och dyrare att köpa på annat håll).
Jag har fått hjälp med speciella skruvar inkl. plugg för att också kunna fästa knopp/T-bar i skåpsida/vägg.
Tack Maximilian!

Tänker att de produkter jag köpt i antikmässing känns mycket gedigna (tyckte jag läste massiv mässing någonstans på hemsidan).
Allt passar utmärkt ihop och är lätt att montera.

Det känns extra fint när jag packar upp, då varje knopp och handtag ligger separat i en egen låda och i den en liten bubbelplastpåse samt ytterligare en separat pytteliten påse för skruv till knoppen.

Nöjd och glad kund,
Karin

7 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

I still haven’t my order in yet .more…

I still haven’t my order in yet .more then 3 weeks ago.

6 de janeiro de 2025
logótipo da Decor Room

Resposta da Decor Room

Hi Claudia!
Especially in connection with major holidays, such as Christmas and New Year, slightly extended delivery times are unfortunately to be expected, as stated in our terms of purchase. In this particular case, it is about DHL's extended delivery times.
Your order was placed on Saturday 21/12, it was packed and sent from us on Monday 23/12 - right after the weekend. You received the delivery on 7/1.
I understand that it may feel like it took a long time from your order to delivery, even though it was only 5 business days in total.
Anyway, we hope you are happy with your handles!

Top!!

Sehr gute Qualität und sehr guter Service. Jederzeit wieder 👌

Ich war mir nicht sicher und auf Nachfragen wurde sofort hilfreich reagiert. Kurze Lieferzeit und sehr gut verpackt. Die Haken schauen sehr gut und wertig aus. Wie ich es mir vorgestellt habe. 😊

25 de novembro de 2024
logótipo da Decor Room

Resposta da Decor Room

Vielen Dank für Ihren netten Kommentar! Wir sind so glücklich zu hören, dass Sie mit Ihrem Kauf zufrieden sind. Wir hoffen dass Sie Ihre Haken auch in den kommenden Jahren noch so gerne benutzen werden :)
Mit freundlichen Grüßen von Decor Room