Dedic8apparel Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Comme à chaque nouvelle sortie, je suis incroyablement surpris ! Le design et la qualité des vêtements sont vraiment hors du commun… comment ne pas aimer DEDIC8 avec tout ça ? En résumé : j’aime... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisch bedrijf met topservice! Na veel online te hebben gezien besloten om eens wat bij dit bedrijf te bestellen. Ontvangen producten zijn van hoge kwaliteit en zitten goed. Enorm persoonlijke s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle overzichtelijke soepele website. Afrekenen verloopt vlekkeloos en verzending is mega snel. Helaas had PostNL zelf vertraging en deed er maarliefst 5 dagen over om te leveren. Tussendoor conta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling geplaatst op goede hoop dat de items en betreffende maten die nog beschikbaar waren goed zouden vallen. Tijdens de bestelling nog contact gehad met het team achter Dedic8apparel, zij ze... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

164 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Great job on their part

Great job on their part!

Personal message, custom spray painted bags all account to my feeling of being an appreciated client!

Compression tee fits great aswell

10 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisch bedrijf met topservice!

Fantastisch bedrijf met topservice!
Na veel online te hebben gezien besloten om eens wat bij dit bedrijf te bestellen. Ontvangen producten zijn van hoge kwaliteit en zitten goed. Enorm persoonlijke service waarbij zelfs mijn bestelde maten nogmaals werden gecheckt door mijn BW en lengte te vragen. 10/10 aanrader, ga hier zeker vaker bestellen!

9 de abril de 2025

Mooi en goeie kwaliteit

Hele mooie en fijne kleding, heb zelf de oversized vest en shirt. Zit goed en goeie kwaliteit. Ook hun bestelling komt met een had geschreven bedankje wat ik ook mooi vind.

9 de abril de 2025

Ik bestel opnieuw!

Ik heb de oversized department tee gekocht en hij zit echt perfect. Geweldige kwaliteit en snel bezorgd! Ook helpen de mensen van dedic8 je met het kiezen van een maat, zo stuurde ze mij een spraakbericht via Instagram om te kijken of ik de goede keuze had gemaakt. Het personeel is heel vriendelijk en je merkt echt dat ze het uit passie doen en niet voor het geld. Ik wil jullie graag bedanken voor de persoonlijke service en hulp en ik bestel zeker opnieuw. 🚀

8 de abril de 2025

Kwaliteit en service 5 sterren

De Dedic8 Box fit tee en de Dedic8 oversized joggers besteld. De kwaliteit is echt perfect en precies wat je verwacht van zo'n broek. Het T-shirt 1 maat groter besteld dan ik normaal doe zoals ook beschreven staat op de website waardoor hij dus perfect zit. Over de broek twijfelde ik over maat L of XL. Uiteindelijk L gekozen maar deze was eigenlijk net te kort (ben zelf 1.85). Super goed geholpen door ze om het item te ruilen waardoor hij nu perfect zit! Petje af voor deze heren.

27 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de vrouwen shorts bij jullie…

Ik heb de vrouwen shorts bij jullie besteld, en daar ben ik super tevreden over. Ze zitten top, heel erg vergelijkbaar met de populaire dfyne shorts dus is het zeker waard en valt naar maat :))

28 de março de 2025

Top service!

box fit tee besteld, super tevreden over de kwaliteit! Zitten lekker en helpen je mee denken over welke maat je hebt top service mannen zeker een aanrader goeie kwaliteit voor een top prijs🏆

27 de março de 2025

Top kwaliteit

Kort geleden besteld, de service was top. Snelle levering en duidelijk goede kwaliteit, paar keer uitgewassen en de kleur en printen vervagen niet.

15 de março de 2025