Det, jeg ikke kunne opnå i lang tid, har Dedikation hjulpet mig med på bare én måned. De lavede en personlig profil på mig og viste mig præcis, hvor jeg skal lægge mit fokus – både hvad der vil gø... Ver mais
A empresa respondeu
Magen til uprofessionel tilgang til rekruttering er sjældent set og det er alt lige fra deres såkaldte Skype samtaler og bare at gentage de samme åndsvage spørgsmål igen og igen Efterfølgende få... Ver mais
A empresa respondeu
Dedikation er skarp på rådgivning & strategisk sparring, rykker altid tingene i den rigtige retning. Kan altid anbefale Thomas Laudrup & Brian Frode til alle de opgaver de levere på. Jeg står åben fo... Ver mais
Et super forløb hos Brian! DEDIKATION, er et moderne rekrutteringsbureau, bestående af kompetente mennesker, som er yderst målrettet i at finde det bedste match for den enkelte kandidat. E... Ver mais
DEDIKATION samarbejder med mennesker og er eksperter i at matche de rigtige mennesker med de rigtige virksomheder. Det har vi mange års erfaring med og +500 rekrutteringer giver erfaring, ekspertise og vi stræber stadig efter de gode match. Det stiller krav til den modtagne leder, såvel til dig som kandidat og vores grundige proces - tilsammen skaber det, det gode match!
Høffdingsvej 34, 2500, Valby, Dinamarca
Dedikation har været yderst professionelle i deres tilgang til rekrutteringer af vores åbne stillinger.
Vi har brugt dem flere gange før, og kommer bestemt til at bruge dem igen fremover.
Helt klar anbefaling herfra 🚀
Eminent service, hele vejen igennem. Kan klart anbefales herfra. Brian og Thomas har mine varmeste anbefalinger.
Jeg fik karriere rådgivning fra Brian Frode ifbm. at jeg skulle have nyt job.
Brian var super engageret, opsøgende og viden.
Hans enorme grundighed gjorde at jeg også selv steppede op og blev mere detaljeorienteret i mine jobsamtaler.
Jeg fandt også hurtig ud af hvilken vej, som var bedst for mig gennem mine snakke med Brian.
Jeg vil til hver en tid anbefale Dedikation!
Vi fik rådgivning og vejledning til at finde en dygtig praktiktant til vores virksomhed, Nem Media. Kompetente og dygtige medarbejdere :)
Jeg kan desværre ikke anbefale Dedikation som rekrutteringsfirma baseret på min seneste oplevelse som kandidat og min samtale med Brian Frode (Partner, Senior Recruiter). Først og fremmest ringer han 10 minutter senere end det aftalte tidspunkt og undskylder til samtalen ved at et andet møde trak ud. For at opretholde almindelig høflighed, professionalisme og respekt for andres tid, ville det have været mere passende med en forudgående sms frem for at lade folk hænge uden varsel. En skuffende start.
Min forundring nåede nye højder, da jeg opdagede, hvor uforberedt han var under vores samtale. Det virkede ikke engang som om, han havde læst min ansøgning og CV grundigt igennem. Hans manglende kendskab til mine kvalifikationer og erfaring var yderst uprofessionelt, og jeg følte, at vores tid blev spildt, mens han famlede rundt og ikke havde klare spørgsmål at stille. Det er svært at engagere sig i meningsfulde samtaler, når forberedelsen fra den ene part helt mangler.
Tilgangen fra Dedikation var helt uden dedikation, og det stod klart, at han er en af de mest useriøse og uforberedte rekrutteringsmedarbejdere, jeg nogensinde er stødt på i mit arbejdsliv. Jeg forventede en samtale om stillingen og hvordan mine kvalifikationer kunne integreres i det pågældende job. Desværre lå virkeligheden langt fra dette.
Jeg håber virkelig, at Dedikation kan optimere deres rekrutteringsproces og ansætte mere dedikerede og kompetente medarbejdere, hvis i bare ønsker at leve en lille smule op til jeres navn...

Resposta da DEDIKATION
enormt elendigt ikke brugbar ligegyldig spild af virksomheders penge.

Resposta da DEDIKATION
Efterfølgende får man så mail om hvor glade de er for at hjælpe en videre i det nye job !!!
I er jo aldrig kommet dertil , jeg afbrød inden vi var færdige med jeres interview

Resposta da DEDIKATION
Pas på dette svindler firma!
De påstår de har en bedre stilling end det du har, derefter får de dig til at opsige kun for at springe fra selv!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.