Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, varan var precis som reklamen, och monteringen var superenkel! Läste instruktionerna på förpackningen, tänkte så enkelt kan det väl inte vara? Öppnade förpackningen och läste in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde plexit regg hållare som funkar suveränt, håller reggskylten väldigt bra samt att det ger en så cleanare look på bilen. Beställde även nyckelringen, vart en bra kvalite på både texten samt ma... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Fick fel färg på min produkt hemskickat! Skrev ett meddelande till dem på ig att jag var tvungen att använda produkten ändå då jag ej hade tid för retur och vänta på ny leverans. Meddelandet lästes me... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de peças automóveis
  2. Serviço de e-commerce

Bilstyling till förmånliga priser.

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

66 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Tycker inte man ska behöva vänta över 1…

Tycker inte man ska behöva vänta över 1 dygn när man ställer en fråga på mail. Nästan 2 veckor sen man beställde delarna inte besked om leverans ännu. Tycker man kunde skrivit ut på hemsidan att man inte hade delarna hemma och det förväntas ta x antal veckor innan man få delarna

2 de outubro de 2025

Sen leverans

Beställde förra veckan (måndag) fick produkten 8 dagar senare på brevlådan.
Produkten i sig var det enda positiva.

30 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde ett par plexiklick förra…

Beställde ett par plexiklick förra veckan. På hemsidan står det att beställningar inom Sverige skickas inom 1-3 arbetsdagar, nu har det gått 6 arbetsdagar och mitt paket är fortfarande inte skickat. Jag har mailat dom om det men jag får inget svar.

11 de março de 2025

Väldigt nöjd

Beställde 6 lampor, fick 4. Mailade, fick svar direkt och blev kompenserad. Kan faktiskt inte bli bättre kundbemötande än så här. Snabb respons, snabb frakt och nöjd med lamporna.

3 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Fick produkter som inte passade och…

Fick produkter som inte passade och skrev ett mail. Fick dock inget svar? Konstigt

7 de janeiro de 2025

Resposta da Dekalgruvan

Hej och tack för din recension!
Vi har inga obesvarade mejl, kanske dök inte mejlet fram till oss eller vårt svar inte till dig?

Vänligen testa skicka ett nytt mejl så ordnar vi givetvis detta. Support@dekalgruvan.se

Allt gott
Tim från Dekalgruvan

Otroligt dåligt kundtänk

Otroligt dåligt kundtänk.
Produkten passade inte min bil och företaget vägrar fri retur.

28 de julho de 2024

Resposta da Dekalgruvan

Hej Ludde och tack för din recension.
Såvida det inte är fel på produkten, så är det inte fri retur. Att den inte passar bilen anses inte som garantiärende eller fabriksfel och därmed inte fri retur heller.

Läs våra allmänna villkor här:

Mvh
Tim

Classificada 5 em 5 estrelas

Vilken service och bemötande!

Letat mer eller mindre överallt efter ett anti-spy skärmskydd, men till ingen nytta. Har testat någon här och där, men vissa var hela skal där man la i telefonen, vilket gjorde att verifiera sig med fingeravtryck blev omöjligt. Andra ställen hsr det varit slut.

Men till min förvåning, hittade jag denna produkt, beställde hem och fick äntligen hem produkten.

Dock måste det varit något fabrikationsfel eller liknande då skyddet inte alls blev rakt, massa bubblor, trots att man följde medföljande instruktioner.

Kontakta support och de skickade mig en ny och, voila. Nu är den på telefonen, fingeravtryck fungerar, kvalitén är grym men framförallt deras services och kundbemötande är ett av de bättre jag varit med om! ✌️

13 de julho de 2024

Proffsigt!

Jag beställde skärmskydd till två mobiltelefoner med livstidsgaranti.
Jag har redan använt mig av garantin vid tre tillfällen och allt flyter på som i deras reklam!

Jätte nöjd med bemötande till leverans!

1 de fevereiro de 2024

Kunglig kundtjänst

Missade en del av ordern, svarade snabbt och kompenserade 3 gånger om.

Snabbt, smidigt & enkelt. Bra leveranstid och solida produkter.

25 de janeiro de 2024

Smidigt köp OCH makalös support

Otroligt smidigt köp OCH makalös support. Köpt skärmskydd till hela familjen. Ett sprack av någon okänd anledning efter ngn vecka. Kort mail, en bild och 15 senare (på kvällen) var allt klart. Nytt skydd på gång till reducerat pris.

9 de outubro de 2023

Tänk på oss astmatiker

Tänk på oss astmatiker, SKICKA INTE MED NÅGRA DOFTGRANAR! Första och sista gången jag handlade från er!

9 de outubro de 2023

Resposta da Dekalgruvan

Hej Mikael och tack för din feedback.

Du har helt korrekt i att vi bör vara mer försiktiga med att skicka doftgranar, i och med att det kan finnas astmatiker.

Vi ber om ursäkt för att du varit med om detta, och tack vare din feedback kommer vi nu att göra ändringar så kund får chans att tacka nej till doftgran. Vi vill givetvis inte att detta ska upprepas.

Med vänliga hälsningar
Tim från DekalGruvan

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.