De Karpervisser Opiniões 233

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs de Deeper Quest voerboot gekocht en hele goede service 👌. Snelle levering, goede communicatie en boot werkt echt super 🔥. In de toekomst zeker meer bestellingen bij dit bedrijf vanwege de go... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super goed geholpen,snel verstuurd. Had nog wat vragen,want lukte niet om af te rekenen online...goed geholpen via whatsapp... Met een aardige en top medewerker 👍vandaag gelijk getest,en zeer tev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb een zeer goede ervaring gehad met Dekarpervisser Heb daar een voerboot gekocht Die de volgende dag geleverd werd. Had nog wat vragen over evt een dieptemeter inbouw. Kreeg op al mijn vragen di... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de iscos

Welkom bij De Karpervisser – dé karperspeciaalzaak webshop voor gepassioneerde karpervissers! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde visdag, van hoogwaardige aas- en voerproducten tot de nieuwste technische snufjes en comfortabele visuitrusting.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

233 opiniões

voerboot

in eerste instantie bestelling gedaan via bol.com maar omdat het bedrag op de site van bol niet klopte is de bestelling geannuleerd en kon ik het zelfde product bestellen bij de Karpervisser zelf met 10 %korting . en had ik het alsnog de volgende dag in huis netjes geregeld top

11 de março de 2026

Top service

Erg blij met de voerboot die ik besteld had. Daarbij echt top service! Ik werd goed geholpen en mijn vragen werden telefonisch beantwoord. Aanrader!

27 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

De Lucky Bait Boat Fish Finder LBT-1 is echt top!

Vrijdagochtend bestelde ik de Lucky Bait Boat Fish Finder LBT-1 online bij dekarpervisser.com. Vrijdagavond ging onverwacht de bel: de eigenaar van de webshop stond zelf aan de deur om de bestelling te brengen — hij was toch in de buurt. Wat een geweldige service!

Zaterdagochtend heb ik de Lucky Bait Boat Fish Finder LBT-1 ingebouwd in mijn Lakemaster M1 voerboot. De installatie verliep opvallend eenvoudig. Dat is ook niet zo vreemd, want deze fishfinder is speciaal ontworpen voor naadloze integratie op voerboten.

’s Middags volgde de eerste praktijktest op de Vecht. Aanzetten en varen — meer was er eigenlijk niet nodig. Vanaf het eerste moment was ik onder de indruk van de kwaliteit en prestaties. De LBT-1 geeft écht realtime inzicht in wat er onder de oppervlakte gebeurt: waterdiepte, bodemstructuur én visactiviteit worden helder en betrouwbaar weergegeven.

Kortom: de Lucky Bait Boat Fish Finder LBT-1 is een absolute meerwaarde en een waardige upgrade voor iedere voerboot.

8 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

De levering is goed

De levering is goed , website makkelijk te bezien, goede ervaring mee kan alleen niets over de service zeggen en hoop ook dat dat niet hoeft want dat betekent dat er iets mis is met mijn bestelling 😉

27 de outubro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.