Gemakkelijk gevonden, vlot besteld, prima geholpen, snel geleverd en persoonlijk gediend. En ... zacht aan het slapen. Bedankt dekbedovertrek punt com!
Leia as opiniões dos outros
Na bestelling van de dekbedovertrekken van Dekbedovertrek.com hebben wij de dekbedovertrekken ontzettend snel geleverd gekregen. Wij wonen in Portugal. Op vrijdag besteld en op woensdag erna al geleve... Ver mais
Wat een fantastisch dekbedovertrek 100% Egyptisch katoen, dubbelzijdig beige/wit, super kwaliteit. Ziet er zo uit als op de site staat. Snelle bezorging. Daarna nog extra kussenslopen erbij... Ver mais
Wereld van verschil! Egyptisch katoenen dekbedovertrek of een ander goedkoper dekbedovertrek! Je slaapt ongeveer 1/3 van je leven….. dan ook het beste he! Kwaliteit is een langetermijn investering! Z... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij bieden hoogwaardig bedtextiel aan, dat geproduceerd is met respect voor mens en milieu. Vanaf het moment, dat je een dekbedovertrek of hoeslaken van ons in je hand krijgt merk je meteen het verschil. Als je waarde hecht aan kwaliteit en een goede nachtrust, dan ben je bj ons aan het juiste adres.
Informações de contacto
Ravelijn 10, 3905NV, Veenendaal, Holanda
- dekbedovertrek.com
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Een mooi overtrek en snel geleverd.
Een mooi overtrek en snel geleverd.

Resposta da dekbedovertrek.com
Fast and responsive customer service!

Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering

Goede communicatie
Goede communicatie, er was iets mis gegaan, maar snel opgelost.
Het product is netjes verpakt,en van mooie kwaliteit ook na het wassen.

Resposta da dekbedovertrek.com
Niet zo duur en toch goede kwaliteit
Wat een zalig dekbedovertrek, hier kan ik wel onder blijven slapen! Snelle levering en prima kwaliteit van het dekbed. Design is met zijn twee kleuren heel verfijnd.

Resposta da dekbedovertrek.com
Snelle levering en mooie producten
Fijne producten

Service en top kwaliteit
Ik was vergeten mijn huisnummer te noteren.
Ik werd gebeld en gemaild om het zo snel mogelijk in orde te maken . Dekbed kon de volgende dag verzonden worden .
Super mooie kwaliteit dekbedovertrek met nette prijs!
Wat mijn slaapkamer veranderd in luxe hotelkamer

heerlijk dekbedovertrekken
heerlijk dekbedovertrekken, voldoen volop aan verwachtingen

Prima levering
Prima, in eerste instantie was het verkeerde dekbed overtrek geleverd, dat werd snel en correct opgelost

Dekbedovertrek van egyptisch katoen
Dekbedovertrek van egyptisch katoen: Fijne kwaliteit stof en mooi kleur.

Perfecte service
Bij de bestelling van extra kussenslopen was er een technisch fout waardoor de bestelling niet was doorgezet. Dit werd snel en vriendelijk opgelost op dezelfde dag via de chat. De eerste bestelling van prachtig dekbedovertrek werd direct verwerkt en had ik keurig de volgende dag mooi verpakt ontvangen.

Great company
Great company. L9ve the feel of the material, but not mad about the design. Duvet keeps moving down with the 3xtea tuck piece. I don't like it.

Resposta da dekbedovertrek.com
Werd snel geleverd en mooi verpakt
Werd snel geleverd en mooi verpakt. En voor wie ik het had gekocht was er erg blij mee.

Resposta da dekbedovertrek.com
Had verkeerde bestelling geplaatst en…
Had verkeerde bestelling geplaatst en na een mailtje werd dit direct rechtgezet.

Snel en netjes geleverd
Snel en netjes geleverd. Heel mooi dekbed

Resposta da dekbedovertrek.com
Snelle levering en goede kwaliteit!

Resposta da dekbedovertrek.com
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.