Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gemakkelijk gevonden, vlot besteld, prima geholpen, snel geleverd en persoonlijk gediend. En ... zacht aan het slapen. Bedankt dekbedovertrek punt com!

Classificada 5 em 5 estrelas

Na bestelling van de dekbedovertrekken van Dekbedovertrek.com hebben wij de dekbedovertrekken ontzettend snel geleverd gekregen. Wij wonen in Portugal. Op vrijdag besteld en op woensdag erna al geleve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fantastisch dekbedovertrek 100% Egyptisch katoen, dubbelzijdig beige/wit, super kwaliteit. Ziet er zo uit als op de site staat. Snelle bezorging. Daarna nog extra kussenslopen erbij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wereld van verschil! Egyptisch katoenen dekbedovertrek of een ander goedkoper dekbedovertrek! Je slaapt ongeveer 1/3 van je leven….. dan ook het beste he! Kwaliteit is een langetermijn investering! Z... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobília para quartos
  2. Loja de móveis

Wij bieden hoogwaardig bedtextiel aan, dat geproduceerd is met respect voor mens en milieu. Vanaf het moment, dat je een dekbedovertrek of hoeslaken van ons in je hand krijgt merk je meteen het verschil. Als je waarde hecht aan kwaliteit en een goede nachtrust, dan ben je bj ons aan het juiste adres.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

161 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

perfecte service

zeer snelle levering.
een klein probleem werd super snel verholpen
er wordt met je mee gedacht
prachtige kwaliteit

2 de abril de 2025

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Tine. We zien je graag weer eens terug.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, leuk verpakt in een katoenen hoes, die ook bruikbaar is.
Mooi dekbedovertrek van goede kwaliteit
Heel tevreden.

4 de abril de 2025

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Marijke. De stoffen hoes wordt door veel van onze klanten gewaardeerd. Handig om je sokken in te doen bij het wassen bijvoorbeeld. We zien je graag weer eens terug.

Classificada 4 em 5 estrelas

Prachtig dekbedovertrek in een mooie…

Prachtig dekbedovertrek in een mooie hoes bezorgd! Dit is de tweede die wij aanschaffen en met de vorige hebben we 5 jaar gedaan (wekelijks wassen). Super kwaliteit dus en heerlijke stof!

2 de abril de 2025

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Freeke. Vijf jaar gebruikt en nu weer eentje. Een groter compliment kunnen we niet wensen. Hoop dat jullie weer minstens vijf jaar plezier van dit artikel zullen hebben.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nette bezorging en het overtrek is…

Nette bezorging en het overtrek is prachtig om te zien, maar slaapt ook fijn. Luchtig en behagelijk!

30 de março de 2025

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Judith. We zien je graag weer eens terug.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bestellen van mijn dekbedovertrek…

Het bestellen van mijn dekbedovertrek is helemaal vlot verlopen en het is ook een prachtig kwaliteit dekbedovertrek.

17 de março de 2025

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Sonja. We zien je graag weer eens terug.

Classificada 5 em 5 estrelas

De overtrek die online besteld is

De overtrek die online besteld is, was niet meer leverbaar. Heb een mooi aanbod voor alternatief ontvangen.

19 de março de 2025

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Petra. We denken graag mee met onze klanten om ze tevreden te houden. We zien je graag weer eens terug.

Mooie kwaliteit overtrek

Mooie kwaliteit overtrek.
Kleuren komen overeen met de foto.
Snelle levering.
Liggen heerlijk onder onze nieuwe overtrek met kussenslopen

12 de fevereiro de 2025

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Tanja. Goed om te zien dat de dekbedovertrekken overeenkomen met de verwachting en dat ze ook lekker liggen. We zien je graag weer eens terug.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijk hoeslaken van Egyptisch…

Heerlijk hoeslaken van Egyptisch katoen, erg mooi en prima op tijd geleverd!

19 de fevereiro de 2025

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Bea. We zien je graag weer eens terug.

Top winkel

Makkelijke website, snelle levering. Prachtig dekbed

1 de fevereiro de 2025

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Chantal. We zien je graag weer eens terug.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top service en top kwaliteit!

Goede service! Dekbedovertrek TC400 Egyptisch katoen satijn besteld. Prachtige kwaliteit en heerlijk om onder te slapen. Uit bed gaan is nu nog lastiger geworden.

7 de janeiro de 2025

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Nada. Je hebt dan ook het neusje van de Zalm. Genier ervan en we zien je graag weer eens terug.

Geweldige kwaliteit

Geweldige kwaliteit, nog nooit zo lekker geslapen. Zal het zeker aanraden!

5 de janeiro de 2025

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Hilal. We zien je graag weer eens terug.

Waar voor je geld!

Super snelle levering. In de black Friday sale dekbedovertrekken gekocht (3 voor de prijs van 1) van Egyptisch katoen. Ongeloof fijn materiaal om onder te liggen. Fantastisch prijs-kwaliteitverhouding!

12 de dezembro de 2024

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Asha. Geniet van het fijne Egyptische katoen. We zien je graag weer eens terug.

Classificada 1 em 5 estrelas

Je word bedonderd door hun je krijgt…

Je word bedonderd door hun je krijgt het
niet eens de zelfde dag dat zeggen ze wel
oplichters zijn het ik koop er nooit meer

13 de dezembro de 2024

Resposta da dekbedovertrek.com

Beste Hennie, zou je aub willen checken of je deze review wel bij de juiste webshop plaatst? Wij zijn dekbedovertrek.com en niet .nl

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit. Dekbed scheurt al naar 2 keer wassen

8 de dezembro de 2024

Resposta da dekbedovertrek.com

Beste Kelly, zou je aub willen checken of je deze review wel bij de juiste webshop plaatst? Wij zijn dekbedovertrek.com en niet .nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Nog nooit zo snel een pakket ontvangen

Nog nooit zo snel een pakket ontvangen! Binnen 24 uur. Mooie overtrekken voor een leuke prijs.

2 de julho de 2024

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Ger. We zien je graag weer eens terug.

Snel geleverd

Snel geleverd. super mooi verpakt en ze liggen heerlijk die dekbedden en hoeslakens. Jullie hebben er een vaste klant bij.

2 de janeiro de 2024

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Noa. We zien je graag weer eens terug.

Mooi product

Egpytisch katoen dekbedovvertrek besteld. Mooi product. Gister uitgeproberd. Mooie kwaliteit.

18 de janeiro de 2024

Resposta da dekbedovertrek.com

Bedankt voor je positieve review Vincent. We zien je graag weer eens terug.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met dit…

Zeer slechte ervaring met dit internetbedrijf! Bestelling gedaan van € 119,- en niks ontvangen... gebeld, maar krijg te horen dat het bedrijf nu niet bereikbaar is.
Jammer dat er nog steeds mensen zijn die op deze manier anderen oplichten... hier kun je je toch niet goed bij voelen??
We lezen nu pas de andere reacties, anders hadden wij hier nooit besteld.
R. Wolters

30 de janeiro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.