Duidelijke site, 2 extra lange 1-persoons dekbedovertrekken voor 'n prettige prijs. Besteld en de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit overtrekken. Ik ga zeker nog 'n extra set aanschaffen.
Leia as opiniões dos outros
Veel keuze, voor een aktie gekozen 20% korting..2 sets besteld, helaas had ik 1 van de 2 al eerder gekocht (blind keuzemomentje)..wel moeite moeten doen om te kunnen retourneren en dat kost óók nog ee... Ver mais
Informações sobre a empresa
Beddengoed voor elk budget!
Informações de contacto
Não respondeu a opiniões negativas
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit. Heb nu 2 overtekken, die ik 3 maanden terug heb gekocht. Levering was 2-3 dagen. Maar na een aantal keer wassen zijn de overtrekken heel lelijk geworden.
Te duur voor de kwaliteit
Hufters zijn het zeggen dat je het de
Hufters zijn het zeggen dat je het de
volgende dag in huis hebt klopt geen
moer van vier dagen later kreeg ik mijn
bestelling zelfs de maat was niet goed
wat een oplichters zijn het
klantenservice loopt achter de feiten aan
Ik moet zeggen dat de levering snel is . Maar als je de geplaatste order wilt wijzigen in ons geval binnen een half uur dan is dat al niet meer mogelijk. Het lijkt wel of je mail die je gestuurd hebt niet eerder wordt gelezen dan de volgende dag en dan ook nog laat in de middag. Ze zetten dus alles gewoon in gang om de verkeerde bestelling te leveren wat voor de klant extra kosten met zich meebrengt i.v.m. de retourzending. Kortom de klantenservice loopt achter de feiten aan. Voor ons was het de eerste bestelling bij Dekbedovertrek.nl maar ook gelijk de laatste.!
Top service
Top service. Alle vragen snel en netjes beantwoordt. Goede kwaliteit en snel geleverd.
Heel tevreden, prachtige dekbed overtrekken
3 dekbedovertrekken besteld op zondag 29- 07 en maandag 29-07 binnen.
Snelle levering .
Prachtige overtrekken, mooier dan ik dacht
Betaalbare prijs.
Heel tevreden ,dank
Er was een klein probleempje met de…
Er was een klein probleempje met de kussenslopen bij een dekbed overtrek. Snel en ongecompliceerd opgelost door dekbedovertrek.nl. Compliment. Boven verwachting
Snel
Dag na de geplaatste bestelling direkt al volgbaar waar het was. Goede en snelle service! Ik ben erg tevreden!
Prima service en kwaliteit
Dekbedovertrek met twee bijpassende hoeslakens besteld. De hoeslakens bleken niet op voorraad. Het zou natuurlijk fijner zijn als je dat tijdens het bestellen al ziet. De bestelling kon echter makkelijk (snelle reactie via e-mail) worden gewijzigd naar een iets andere kleur hoeslakens, dus uiteindelijk was de bestelling slechts 1 dag te laat binnen.
Gebeld om te informeren of gewenst dekbedovertrek op voorraad was en dat was het. Artikel besteld en de volgende dag ontvangen. Het (kado) bleek toch niet goed en we wilden het ruilen voor een andere maat. Hierover gebeld en we ontvingen een antwoordnummer, zodat we het ontvangen artikel gratis konden terugsturen.
Paar dagen later gebeld (kerst- en o&n-tijd) om te informeren naar status. E.e.a. Stond genoteerd, maar dekbedovertrek was nog niet verwerkt. Aangegeven naar welk adres we het nieuwe overtrek gestuurd wilden hebben. Paar dagen nieuwe overtrek later ontvangen en dezelfde dag het bedrag teruggestort gekregen wat het tweede artikel minder kostte dan het eerste.
Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan en goede service!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.