Var litt skeptisk til å kjøpe dekk på nettet - liker å ha direkte dialog ved slike kjøp. Synes imidlertid utvalg og priser var meget bra, så da var det bare å trykke "enter", og håpe på en god kjøpspr... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Veldig god service , hjelpsom man som heter Ulf som gjorde sitt ytterste for at jeg skulle ha riktige dekk og felger til min bil. Helt utrolig god service og profesjonell :) Dekk 365 anbefales på de... Ver mais
PLUSS: Veldig ferske dekk, kun 7 mnd. gamle! Levering helt hjem, god pris på Michelin kvalitetsdekk! Hyggelig og veldig hjelpsom sjåfør! 🙂 LITT MINUS: Ble ikke oppringt 30 minutter før lever... Ver mais
Leveringstid kan variere, og frakten er nesten dyrere enn forsikring på bilen min. Vil dog absolutt anbefale 365. Stort utvalg, og gode priser. Bestilte dekk i sommer, som tok alt for lang tid å få.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Dekk365
Escrito pela empresa

Dekk365.no
Hvorfor velge Dekk365?
Brukervennlig hjemmeside: Vår lettnavigerte nettbutikk gjør det enkelt å finne og bestille dine dekk og felger online.
Prisgunstige produkter: Vi tilbyr et stort utvalg av dekk og felger til gunstige priser fra markedets ledende leverandører.
Flere betalingsmetoder:Hos oss kan du velge mellom flere forskjellige betalingsmetoder for å gjøre din handleopplevelse så smidig som mulig.
Passningsgaranti: Vi tilbyr passingsgaranti på komplette hjul, slik at du kan føle deg trygg med ditt kjøp.
Utmerkelser og anerkjennelser: Dekk365 ble i 2025 kåret til Årets Butikk i kategorien Kjøretøy og Tilbehør hos Prisjakt.Oppdag vårt brede sortiment i dag på Dekk365.
Passingsgaranti
Ved kjøp av dekk og felg!
Informações de contacto
Rask levering
Rask og enkel handel👍
Fantastisk.
Snabb leverans
Smertefri og enkel handel:)
Så langt veldig fornøyd
Så langt veldig fornøyd, blir spennende å få lagt om til nye sommerdekk ha en fin dag
Hans Erik Andersen
Lave priser og rask levering gjorde…
Lave priser og rask levering gjorde valget enkelt. Kan anbefales :)
Alt gikk veldig bra etter avtale
Alt gikk veldig bra etter avtale
Dekkene ble levert i tiden som ble lovet fra Dekk365
Jeg er veldig fornøyd
Best på pris igjen + rask og ryddig…
Best på pris igjen + rask og ryddig leveranse. Noe mer kan en ikke ønske seg..
Raskt levert
Veldig god service
Dekk 365 anbefales på det beste :)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.