1. Loja de roupa
  2. Loja de moda infantil
  3. Estúdio de alta costura
  4. Loja de moda masculina
  5. Loja de moda feminina

Ons verhaal begint in 1936, toen Gaston Deleye in Roeselare een kleermakerij opende. Mode en vakmanschap zaten van meet af aan in het DNA van de familie — en dat is tot op vandaag zo gebleven. Kledij en stijl werden met de paplepel ingegeven, en wat begon als een ambachtelijke kleermakerij groeide generatie na generatie verder. In 1989 zetten Freddy Deleye, samen met Monique en hun drie kinderen, de volgende grote stap door Deleye als retailzaak op te richten. Drie jaar later volgde een tweede winkel in Brugge, en in 1995 opende samen met Rika een derde vestiging in Kuurne. Elke stap werd gedragen door dezelfde familiale waarden: kwaliteit, warmte en een oprechte passie voor mode. Vandaag is Deleye uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende modezaken van West-Vlaanderen. Als familiebedrijf brengen we meer dan 300 stijlvolle merken en collecties samen onder één dak — voor elk lid van het gezin. Of je nu op zoek bent naar een dagelijkse outfit of iets helemaal speciaals, bij ons vind je altijd iets dat past bij wie jij bent. Onze winkels zijn vlot bereikbaar met gratis parking, en via onze webshop shop je 24/7 wanneer het jou uitkomt. Maar het is vooral ons team dat het verschil maakt: enthousiaste en gedreven mensen die écht de tijd nemen om je te helpen, te adviseren en de perfecte outfit samen te stellen — in de winkel én online. Kwaliteit, een ruim en gevarieerd aanbod, en een warme, persoonlijke service: dat is waar Deleye al decennia jaar voor staat. We zijn er trots op dat zoveel klanten ons jaar na jaar weten te vinden — en we doen er elke dag alles aan om die verwachtingen opnieuw in te lossen.

Sem opiniões

Esta empresa ainda não recebeu nenhuma opinião.