Ostin standard teipit 30cm. Hiukset oli pätkästy tasamittaan ja ei sulaudu nätisti kun hiukset auki. Myös ekan pesun jälkeen (hyvin laadukkaalla ja silottavilla kampaamotuotteilla) hius muuttu tod... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Deras kvalite är tyvärr ur-usel just nu (standard keratin)! Har köpt via Delightful under flera år och jag har kvar några slingor av deras hår innan de bytt (försämrat) kvalitén, och det gamla hår... Ver mais
Köpte tapehår i 2 omgångar och det började trassla, svällde efter första tvätt och kunde inte ha det annat änn i fläta båda gångerna. Har köpt flertal gånger under några år och håret har varit av b... Ver mais
Bästa håret jag någonsin köpt, har provat från många andra märken men delightful är överlägset bäst! Kan ha mitt nailhair i över 6 månader utan att det blir frissigt el ser helt galet ut! Om jag ska s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hårförlängning och löshår, samt tillbehör. Allt du behöver för ett långt, vackert hår.
Informações de contacto
Matrosvägen 5, 90742, Umeå, Suécia
- support@delightfulhair.com
- delightfulhair.com
Roskiskamaa
Ostin standard teipit 30cm.
Hiukset oli pätkästy tasamittaan ja ei sulaudu nätisti kun hiukset auki.
Myös ekan pesun jälkeen (hyvin laadukkaalla ja silottavilla kampaamotuotteilla) hius muuttu todella kiharaksi ja pörröiseksi mikä ei suoristu suoristusraudallakaan. Teipit vaihdoin jo ennen laittoa toisiin.En suosittele näitä.
Reklamaatioon ei palautus kelvannut hiukset koska 1teippipuolikas puuttu (4stä paketista!) Mainostavat 30päivän tyytyväisyystakuuta, mutta ovelasti vetoavat että jos yksikin suortuva puuttuu niin ei voi palautusta tehdä..
ÄLKÄÄ IKINÄ OSTAKO TÄTÄ ROSKAHIUSTA! Nämä hiukset menee roskiin ja ostan oikeaa hiusta toisesta liikkeestä
Väldigt dålig kvalitet
Väldigt dålig kvalitet. Håret går av och trasslar sig.
Deras kvalite är tyvärr ur-usel just nu…
Deras kvalite är tyvärr ur-usel just nu (standard keratin)!
Har köpt via Delightful under flera år och jag har kvar några slingor av deras hår innan de bytt (försämrat) kvalitén, och det gamla håret hade en vacker glans och var silkigt även som standard kvalité, men det nya är helt matt saknar glans, är tjockt/grovt och känns och ser helt annorlunda ut. Tyvärr tovar och frizzar det sig direkt efter första tvätt och ser super slitet ut.
Vet inte om de har bytt leverantör eller liknande, men jag upplevde inte detta problemet med den "gamla"versionen av deras standard löshår de hade för 1-2 år sedan... mycket synd.
Dålig kvalite tapehår
Har köpt flertal gånger under några år och håret har varit av blandad kvalite men nu sista gångerna är det riktig katastrof, så besviken.
Fruktansvärt
Väldigt dålig kundservice, jag mottagit ett packet med doms förpackningar men inget innehålla allts inget löshår i förpackningen som. Jag beställde. Och dem anklagar mig. Kommer aldrig beställa från det här företaget.
Kundeservice er ligeglade
Dårlig kvalitet.
Fæller meget.
limen holder ikke , så extensions falder hurtigt ud.
Kundeservice er ligeglade
Hiuslaatu todella huono
Hiuslaatu todella huono. Takkuuntuu helposti ja hiuksia irtoaa harjatessa todella paljon.
Ostin vaaleat 50cm teippipidennykset
Ostin vaaleat 50cm teippipidennykset. Pysynyt hyvin päässä enkä olettanutkaan pidennysten olevan parhaimmassa mahdollisessa kunnossa sillä ne on kuitenkin jo kerran värjätty. Ainoa miinus jonka olisin halunnut ostaessa tietää, oli se ettei pidennykset ole hirveän paksut, voi myös johtua siitä että ostin single drawn mutta lopulta kun ostin vielä paketin lisää hiukset näyttävät hyviltä. Olen aijemmin käynyt hakemassa pidennykset kampaajalta eikä laaduilla ole hirveää eroa. Hintaan katsottuna todella hyvät pidennykset varsinkin jos omat hiukset ovat värjätyt.
Bestilte clip in exstensions
Bestilte clip in exstensions. Utrolig lite hår. Ikke nok til mitt hår engang som er tynt.
Köp aldrig löshår härifrån
Köp aldrig löshår härifrån!
Jag har varit kund i många år och tidigare varit nöjd. Men denna gången var jag enormt besviken. Fästena har alltså delat sig i två delar, inte själva tejpen utan bakom tejpen. Jag har aldrig varit med om liknande innan. Kontaktade kundtjänst men fick ingen hjälp trots knappt en månads användning. Rekommenderar alla att istället lägga lite mer pengar och köpa löshår någon annanstans, då kanske man iaf inte behöver lägga 1600kr på hår som man haft i 26 dagar och inte kan använda igen. Önskar man kunde lägga in en bild.
Sämst kvalité
Jag trodde genuint bara att jag märkte hur dålig kvalité håret var, och att jag gjort något fel. Har köpt hår här ifrån super många gånger, men varje gång trasslar sig håret efter första tvätten och och lägger sig som en BOLL i nacken.
Har insett nu att det inte är jag som gjort något fel utan att det är kvaliteten som suger.
Dårligt hår
Dårligt hår. Bestilte helt lyst modtog noget gråt/ gult. Spidserne er tørre og slidte. Filtrer allerede kort efter påsætning. Det falder meget hår når du reder trods af at det er sat med keratin. Trods gode hårprodukter og glatning for at få det glat, filtrer det allerede kort efter.
Hold jer langt væk
Väldigt besviken på både färg, kvalitet och hållbarhet
Jag beställde det ljusaste nyansen av tape extensions – men när håret kom var det kraftigt gulaktigt, inte alls som på bilderna. Redan där blev jag besviken.
Efter första tvätten (och nej, jag använde inte silverschampo) blev håret extremt torrt och poröst. Dessutom har jag redan tappat en slinga, trots att jag bara haft i håret i ett par dagar och väntade hela 55 timmar innan första tvätten – precis enligt rekommendation!
Tejpen håller dåligt, vilket verkar vara ett återkommande problem om man läser andra recensioner (önskar jag hade gjort det innan min beställning…). Det här kostade mig 3000 kr – plus insättning på salong – och känns helt bortkastat.
Jag svängde förbi min frisör häromdagen och visade håret, och hon var chockad över hur slitet det såg ut. Hon sa att det såg ut som jag haft håret i flera månader och badat i saltvatten & vistats i sol i månader. – så illa var det. Otroligt dålig kvalitet med tanke på hur kort tid jag haft dem i.
-Uppdatering, har nu tappat 3 fästen & jag har haft håret isatt i 8 dagar🙃 Frisören sa att tejpen är kass!
Så värdelöst hår och det är samma…
Så värdelöst hår och det är samma varenda gång. Har kanske haft en gång på 10 de senaste gångerna aja har beställt (jag har beställt många gånger ) men nu får jag faktiskt inse att håret är av värdelöst kvalité. Bara trassla sig. När dj kammat/borstat ut det så tar den en minut så är det som lm det svällt och eu kan inte göra ngt med det. Jag har klippt av 20-25 cm för trodde det skulle bli bättre men inte då. Så nu får jag skärpa mig och inse att deras hårkvalite är inte som det brukade vara och nu slutar jag beställa därifrån. Har skickat in mitt hår en gång men enligt dom sa bara att det skulle kommit in inom en månad och det va inget fel på håret.
Jag har använt deras löshår i 2 år och…
Jag har använt deras löshår i 2 år och det har funkat jättebra och är lätt att styla. Mycket bra kvalitet för pengarna
Käsittämättömän huono asiakaspalvelu
Käsittämättömän huono asiakaspalvelu. Ei anneta mitään korvauksia vaikka paketti on hävitetty kesken matkan, väittävät minun vastaanottaneen paketin vaikka en koskaan sitä saanut. Eivät itse edes viitsi selvittämään mihin se on kadonnut.
Fruktansvärt dåligt hår och ohjälpsam kundservice
Extremt extremt EXTREMT dåligt hår och fästen, köpte Keratin hår, ALLT GICK AV TYP 20 CM PÅ FÖRSTA STYLINGEN PÅ 150 grader , fick till svar att jag skulle skicka tillbaka håret? Ja för det är ju kul att plocka ur 150 slingor och skicka tillbaka! 2 veckor senare hade exakt alla ramlat ur. kommer aldrig mer handla här.
Hårmasken är mycket bra
Hårmasken är mycket bra, den lämnar håret mjukt och dess doft är spektakulär👍
Har testat deras hårinpackning och…
Har testat deras hårinpackning och hårolja, håret har blivit så lent och bättre kvalitet sedan dess. Är super nöjd😊
Har använt hårinpackning och hårolja…
Har använt hårinpackning och hårolja sista 1,5 åren och mitt hår har blivit så friskt och fint samt suuuuuper långt! Många fina komplimanger från vänner och familj på det fina kvaliten mitt hår har och det är tack vare dessa produkter! Skulle strakt rekommendera att köpa och testa för det är så värt det😊
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.