Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos colecionáveis

Escrito pela empresa

Hamp samlerobjekter som THC-A & CBD topskud, THC-A CBD CBN H4CBD HHC-P olie, destillat, isolat, cartridge, topskud, batterier, og vaporizer,

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Altid fantastisk service!

Altid fantastisk service!
Top kvalitets produkter og hurtig levering, Jeg har kun haft gode oplevelser med DeltaDanmark.
Denne gang var det vingummier, der smager fantastisk.
Det er ikke første gang jeg bestiller herfra og bestemt ikke den sidste!

24 de janeiro de 2025

Good

God service 🍁 bestilte 2000 specielle vingummier med import service og de kom 10 dage senere 👍 kan anbefales 🔥

13 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vil anbefale deltadanmark.dk til alle!

Vil anbefale deltadanmark.dk til alle!
Super kvalitet, til billige penge. Støt Dansk. Og der kommer ALTID extra i kassen + en håndskrevet lebel. Føler at der bliver kræset om mig. Er positivt overrasket 🥳

3 de abril de 2024

Mere end perfekt

Jeg kan personligt ikke klage over en eneste ting som denne virksomhed gør, de er langt de bedste ift. alt fra Levering, Kundeservice og ikke mindst produkterne. På trods af hvad andre skriver har jeg førhen handlet hos lignende forhandlere, hvori hverken kundeservicen eller produkterne har kunne måle sig med Deltadanmark.

13 de dezembro de 2023

5 ud 5

Jeg er ikke typen der skriver anmeldelser, men denne virksomhed har levet op til mine forventninger hver gang jeg har handlet hos dem.

Produkterne er af høj kvalitet og til gode priser. Deres kundeservice er god, hurtig og nærværende. Jeg glæder mig allerede til at lave min næste bestilling!

Keep up & big up!

6 de dezembro de 2023

Resposta da Deltadanmark

Mange tak for din ordre og anmeldelse DeltaDanmark sætter altid stor pris på store og faste ordre som dine ! mange tak Mvh DeltaDanmark

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig ubehagelig virksomhed

Jeg Bestilte en patron Gurilla glue patron fra delta danmark og må mildest talt sige, at jeg er i chok over at virksomheden stadig kører efter et år. Aldrig har jeg oplevet så fuskede varer såvel som kundeservice.

Jeg bestiller en patron hos deltadanmark den 8. november, modtager pakken den 11. november, der er noget hvidt cbn isolat i pakken, udover min patron,som jeg ikke har bestilt. jeg ved ikke hvad det er så må google det.

Den 15. løber min nuværende patron tør, fra en anden forretning, jeg til gengæld gerne vil anbefale. hit me.

Så jeg åbner min patron pakke fra deltadanmark, pakken er ikke forsejlet på nogen måde, blot lukket.
Patronen er umiddelbart skæv, synligt skæv men jeg tænker , jeg prøver at sætte den i min vape og se hvad der sker. Den bliver ekstremt varm, så jeg ender med at slukke og tage patronen af, uden at gøre yderligere.

Den samme dag skriver jeg til deltadanmark, da han sidder i toget og ikke kan tale i telefon da jeg ringer til ham, Søren Pedersen. Skriver at patronen desværre ikke virker og at jeg derfor ønsker at reklamere (det har jeg ret til ifølge købeloven for varer som ikke virker, faktisk især når det er en online forretning) Det fortæller han mig dog , at jeg ikke har ret til og, at det står på hjemmesiden, det er dog ligegyldigt hvad manden skriiver på siden. Loven er loven. Også for ham.

Vi skriver frem og tilbage hvori han blandt andet beskylder mig for at ødelægge varen, at jeg har taget noget isolering af , som ikke var der (har fotobeviser) og at jeg ikke skal handle hos ham igen, selvom jeg forklarer ham , at jeg også er træt af situationen og blot ønsker at reklamere hvilket jeg er i min fulde ret til.

Jeg sender varen retur, på min bekostning og først aftaler han , at han vil returnere alle pengene, men da jeg har sendt den ændrer han tone til, at hvis han vurderer at der er fejl, som jeg er skyld i, så får jeg ikke det fulde beløb tilbage. jeg har sjælden oplevet dårligere behandling. Manden må da kunne klage til sin produktion for fejl, som alle andre forretninger.

Nå men han modtager pakken og vurderer selvfølgelig ikke at jeg skal have det fulde beløb tilbage, nu har jeg brugt ialt 350 plus 57 kr hos deltadanmark inklusiv porto.

Jeg får 200 kr overført via mobilpay fra ham, sammen med endnu en grim besked på mail. Jeg forklarer ham, at dette ikke er i nok, at jeg som minimum skal have 300 kr tilbage som min varer kostede i sig selv uden porto, jeg har foto af da jeg modtog pakken og der var ikke solering på patronen, den var heller ikke forsejlet på nogen sanitær måde blot i en plastic boks, da jeg modtog den, hvis han taler om isolationen på isolatet, så gav han mig isolatet med gratis, det har jeg sldrig bestilt, det kunne han oogså se på min ordre pdf. Så det står for hans egen regning og har intet med selve min ordre at gøre.

Nu har jeg kæmppet med deltadanmark i en uge og han er blevet tiltagende ubehagelig. Så jeg ville gå videre med dette, da jeg ikke tænker sådan en virksomhed burde være lovlig.

Jeg kontakter ombudsmanden som fortæller mig , at de sidste 100 kr , dem skal jeg skyde en hvid pil efter, derfor vil jeg blot advare andre om en ret lyskky virksomhed, tvivlsomme varer og en rigtigt ubehagelig ejer , hvis det skulle komme til både spørgsmål og reklamation.

Hold jer væk

20 de novembro de 2023

Resposta da Deltadanmark

Dit gorilla glue #4 patron virkede da det blev testet efter retur og derfor er de 100kr gået til erstatning af nyt cart, da dit smides ud efter retur da du har brugt det, DeltaDanmark forholder sig til lovgivningen om oplysninger om produkter ang samlerobjekter, heldigvis dagen efter kom klistermærker til plombering og markater osv.
Mvh, DeltaDanmark

Classificada 5 em 5 estrelas

Kun gode oplevelser. (Fra en fast kunde)

Har kun haft gode oplevelse med DeltaDanmark.
-Gode produkter
-God service
-Imponerende indpakning af ordre + hurtig forsendelse
-Altid rabatter og lidt ekstra med i ens ordre

Jeg har ikke noget negativ om DeltaDanmark

5 de outubro de 2023

Resposta da Deltadanmark

Tak for dine ordre som altid ! især dem siden din trustpilot anmeldelse: Mvh DeltaDanmark

Topklasse 🥇

Fuldstændig fantastiske og rene produkter, stærke priser, fantastisk service fra både mail og Telegram, hurtigt svar og er altid klar på sprøgsmål.
Kvalitet hele vejen igennem. Handlet her i 3 måneder nu og bliver kun ved. Klart klart anbefales.
Prøv det🔥

6 de outubro de 2023

Resposta da Deltadanmark

Du er en værdsat og fast kunde og vi sætter som altid pris på dine ordre Mvh DeltaDanmark

Classificada 1 em 5 estrelas

Fraud, fraud, rude treatment.

Customer service is rude and doesn't take customers seriously. The products don't work and instead of refunding the money they try to convince you to pay again for stuff what you dont even need. Very long amd rude conversation. It looks like there is a child behind screen. Ultimately, I received a message that it was my fault that the products didn'twork . Any questions, only judgment and stupid ideas like TRY TO FIX IT WITH YOUTOBE. I paid for new stuff, and now I have not working things and no money. I am not first person. Hope you will people think twice before you choose this webshop.

27 de setembro de 2023

Virkelig god service

Virkelig god service, og hurtig levering, ja og altid lidt ekstra med i pakken. ☺️

13 de setembro de 2023

Resposta da Deltadanmark

Tak for din anmeldelse og ja der er altid lidt ekstra råvare med i pakke. Mvh DeltaDanmark

Classificada 5 em 5 estrelas

Dette er top klasse produkter

Dette er top klasse produkter! Du finder ikke bedre andre steder (i DK ihvertfald). Det er kvalitet hele vejen igennem fra deres H4CBD til HHC-P Cartridge/Distillat. Helt fantastisk service, de er tålmodige, de giver sig virkelig tid, gode råd og vil meget gerne hjælpe. De giver altid ekstra med.
Venlig Hilsen
En trofast kunde
TAK

23 de julho de 2023

Tak som altid Mvh DeltaDanmark

Fantastisk service

Fantastisk service. Lidt sketch side, men jeg læste andre reviews herpå og det så trustworthy ud, og knap 24 timer senere står jeg med min pakke :D

2 de junho de 2023

Mange tak for din ordre Mvh DeltaDanmark

perfekt

jeg har købt mange produkter mange steder på nettet, men denne har jeg ramt jackpot produkter af bedste kvalitet gavmilde mængder og en perfekt kunde service alt i alt den bedste netbutik jeg har handlet i

12 de maio de 2023

Resposta da Deltadanmark

Du var heldig sidste kunde før produktet blev forbudt så jeg tømte en beholder ud til dig og tak for din ordre Mvh DeltaDanmark

Classificada 4 em 5 estrelas

knaldhurtig levering

knaldhurtig levering, ren smag og stærk effekt til en god pris.

1 de maio de 2023

Resposta da Deltadanmark

Sender samme dag hvis muligt og mange tak for dine ordre Mvh DeltaDanmark

Bedste kundeservice!

Jeg vil gerne dele min oplevelse af en webshop, som virkelig overraskede mig med deres exceptionelle kundeservice, hurtige levering og ekstra produkter. Jeg har sjældent oplevet en webshop, der har leveret sådan en fantastisk service.

Jeg var interesseret i at købe en vare, men havde nogle spørgsmål, så jeg besluttede mig for at kontakte kundeservice. Jeg blev meget positivt overrasket over, hvor hurtigt og venligt de besvarede mine spørgsmål. Efter at have besvaret mine spørgsmål besluttede jeg at købe varen.

Jeg var meget imponeret over, hvor hurtigt varen blev afsendt og leveret. Hvad der virkelig gjorde en forskel for mig var, at webshoppen sendte ekstra produkter med i min ordre. Det var en dejlig overraskelse at modtage de ekstra produkter, det viser at webshoppen går op i at give deres kunder en god oplevelse.

Hver gang jeg har haft brug for hjælp eller stillet spørgsmål, har kundeservice været meget hjælpsom og hurtig til at besvare mine henvendelser. De har virkelig gjort en stor forskel for mig som kunde, og jeg sætter stor pris på deres imødekommende og professionelle tilgang.

Alt i alt vil jeg stærkt anbefale denne webshop til alle, der søger en pålidelig og professionel online-shoppingoplevelse. Deres ekstra produkter, hurtige levering og ekstraordinære kundeservice har gjort en kæmpe forskel for mig, og jeg vil helt sikkert vende tilbage for at handle hos dem igen.

2 de maio de 2023

Resposta da Deltadanmark

De ekstra produkter er nemmelig for at give den oplevelse af at man får noget mere for pengene og så prøver man at vælge noget der kunne passe til ordren eller bare noget nyt eller ligende fra webshoppen, mange tak for din ordre Mvh DeltaDanmark

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais