Verzending duurde erg lang, product slechte kwaliteit
Verzending duurde erg lang, product van slechte kwaliteit

Geralmente responde em 14 horas
Verzending duurde erg lang, product van slechte kwaliteit

Resposta da Deluxeva
When the products didn't arrive as scheduled, Customer Service did a great job in tracking it down, while keeping frequent communication.
Nicely done indeed. :-)

Resposta da Deluxeva
Hele fijne lipgloss. Precies wat de website zegt. Ik ga zeker vaker bestellen!

Resposta da Deluxeva
Ik had een product besteld wat ik uiteindelijk toch niet wou gebruiken, heb een mailtje gestuurd en de service was helemaal top! Werknemer bleef me mailtjes sturen en bleef checken tot dat het geld weer teruggestort was op mijn rekening. Ik vond het een hele fijne ervaring, hier kunnen andere bedrijven zeker een voorbeeld aan nemen. Zeer betrouwbaar!

Resposta da Deluxeva
Levering duurde iets langer dan verwacht, contact gehad via klantenservice. Zij hebben mij de gehele week goed up to date gehouden tot op de dag dat mijn pakketje bezorgt werd.
Top service! Fijne communicatie en een fijn product zeker een aanrader

Resposta da Deluxeva
Ik lette even niet op heb door iemand hier besteld is een drop shipper duurde heel lang pakketje van ali express ontvangen. Ni how?

Resposta da Deluxeva
Tasje was snel geleverd. Echt super goede kwaliteit en er past veel in. Heel erg blij mee!

Resposta da Deluxeva
Ik heb hier de lashlift pro besteld en wow wat een top ding! Echt een aanrader 😊