Den Engelske Gartner ApS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service ! Havde købt en plæne aerator, som desværre gav efter i skæftet efter meget kort tids brug. Blev mødt af en meget venlig medarbejder, som uden tøven sendte en ny, og uden yderliger... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkter af virkelig høj kvalitet, lynhurtig levering og fantastisk service. Desværre er det kun muligt at give 5 ud af 5 stjerner, - ellers havde jeg givet Den Engelske Gartner 6

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for den hurtige fremsendelse Vi glæder os begge til at bruge handskerne. Vi bruger dem til petanque og min tidligere handske holdt i flere år.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt, man kan købe gode og smukke engelske haveredskaber i DK! Engelske haveredskaber holder bare. Købte et par fine Vegtrug plantekasser, ovenikøbet billigere, end man kan få dem i Englan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Jardim

Escrito pela empresa

Stort udvalg af håndplukkede engelske kvalitets haveprodukter og haveredskaber. Bestiller du online for over 700 kroner, får du fri fragt & hurtig levering.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

46 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

hurtig og god service

19 de novembro de 2025

Resposta da Den Engelske Gartner ApS

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

Præcis levering

11 de novembro de 2025

God kvalitet produkt

God kvalitet produkt. Præcis og god levering.

6 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Alt i orden🌸

7 de outubro de 2025

Rimelig pris

Rimelig pris, svarer til beskrivelsen, hurtig levering.

29 de setembro de 2025

God kvalitet

Hurtig ekspedition og produkter i god kvalitet. Kan varmt anbefales.

20 de setembro de 2025

Fin grabber

Hurtigt og nem betjening
Forstår ikke helt ideen med gratis forsendelse
Når man ikke for det

22 de setembro de 2025

Resposta da Den Engelske Gartner ApS

Kære Carsten, Tak for den fine kommentar. Som det fremgår af vores salgs og handelsbetingelser, så får alle, der har valgt fri fragt i checkout og som har handlet over 700 kr. fri fragt. Du har valgt at få din varer sendt til privat adresse, hvilket ikke er en del af dette. Nedenstående taget fra vores salgs og handelsbetingelser: ” Forsendelsen er fra 50 kr.” eller ”Samlet køb over 700 kr. leveres fragtfrit til nærmeste pakkeshop”. Der leveres dog IKKE fragt frit til andre lande end Danmark. DU ønskes en rigtig god dag / Den Engelske Gartner Shop

Classificada 5 em 5 estrelas

Super produkter og hurtig levering.

Super produkter og hurtig levering.

12 de setembro de 2025

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering

16 de setembro de 2025

Levering på 2 dage

Levering på 2 dage. Det var helt perfekt. Dog havde jeg lidt problemer med jeres reCaptcha, men fandt ud af det.

16 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Den Engelske Gartner ApS

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) ReCaptcha er sat op på denne måde, at når den klikkes af, så er holder den fluebenet i et stykke tid. Men af sikkerhedsmæssige hensyn, så skal den aktiveres igen, hvis der går for lang tid inden ordren aktiveres. Der er desværre mange bots, der laver "falske" ordre hos os, så det er en måde, at beskytte vores shop på. Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

Godt udvalg

Godt udvalg, fin pris, ingen problemer

8 de setembro de 2025

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Glimrende produkt

13 de agosto de 2025

Stort udbytte af grøntssagsfrøene

Nem og overskuelig hjemmeside. Det er anden gang jeg køber grøntsagsfrø ved Den engelske gartner. Varerne bliver super hurtig pakket og sendt afsted.
Jeg har haft stort udbytte af de frø jeg har dyrker fra dem og der er mange frø i poserne.

20 de agosto de 2025

Hurtig levering

18 de agosto de 2025

Smukke og funktionelle redskaber

Smukke og funktionelle redskaber, så havearbejde bliver lækkert! Meget hurtig levering!..og så en lille ekstra gave!! Tak for en skøøøøn hjemmeside!

17 de agosto de 2025

Alt var hel i orden

Alt var hel i orden, tak for vi kunde hente den hjemme hos jer. Frantz

6 de agosto de 2025

Resposta da Den Engelske Gartner ApS

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) Når det er muligt strækker vi os gerne langt for vores loyale og trofaste kunder. Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

Jeg fik saglig vejledning

Jeg fik saglig vejledning , følte mig godt modtaget ,

9 de julho de 2025

Resposta da Den Engelske Gartner ApS

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais