bij vragen kregen we snel antwoord via mail of telefoon zonder gedoe
Leia as opiniões dos outros
vorige maandag kwam het team langs en ondanks dat het een kleine opening was, hebben ze het kattenluik exact teruggezet
Goed bedrijf, hadden eerst houten kozijnen, nu kunststof laten plaatsen staat goed en minder gedoe!
ze werkte super precies, geen enkel spleetje zichtbaar
Informações sobre a empresa
Welkom bij Den Haag Kozijnen – dé specialist in hoogwaardige kozijnen in de regio Den Haag. Met jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap, bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elke woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om duurzame kunststof kozijnen, elegante houten kozijnen of onderhoudsarme aluminium kozijnen, wij hebben voor ieder wat wils. Onze missie is om de woon- en werkomgeving van onze klanten te verbeteren met energiezuinige, veilige en stijlvolle kozijnen. Van advies en ontwerp tot professionele installatie, ons team van experts begeleidt u gedurende het hele proces. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, wat blijkt uit onze snelle service, transparante communicatie en uitstekende garantievoorwaarden. Bij Den Haag Kozijnen geloven we in kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak. Onze klanten kunnen rekenen op eerlijke adviezen en op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij hun wensen en budget. Dankzij onze moderne technieken en materialen bent u verzekerd van duurzame kozijnen die jarenlang meegaan. Heeft u vragen of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Den Haag Kozijnen uw woning kan transformeren!
Informações de contacto
Jan Pietersz.Coenstraat 7-10, 2595 WP, Den Haag, Zuid Holland, Holanda
- +31705690194
- klantenservice@denhaagkozijnen.com
- denhaagkozijnen.com
Sem histórico de convites para avaliação
bij vragen kregen we snel antwoord via…
bij vragen kregen we snel antwoord via mail of telefoon zonder gedoe
ik vond dat ze netjes werkte en snel…
ik vond dat ze netjes werkte en snel klaar waren, geen grote rommel achter gelaten, alleen wat kleine restjes
ze gaven eerlijk advies over materiaal…
ze gaven eerlijk advies over materiaal en probeerde niks extra te verkopen
Wat prettig was is dat ze beschermende…
Wat prettig was is dat ze beschermende doeken gebruikten om de vloer schoon te houden.
Zelfs bij harde wind blijft het binnen…
Zelfs bij harde wind blijft het binnen comfortabel.
De Roosters Lopen Soepel
De roosters lopen soepel en dat werd netjes gecontroleerd voor oplevering.
Hij sprak rustig en vriendelijk zelfs…
Hij sprak rustig en vriendelijk zelfs onder tijdsdruk dat zie je niet vaak
voorheen altijd natte ramen nu helemaal…
voorheen altijd natte ramen nu helemaal droog top
het raam schoonmaken is nu letterlijk…
het raam schoonmaken is nu letterlijk een fluitje van een cent
ze luisterde goed en voerde het plan…
ze luisterde goed en voerde het plan precies zo uit
Er Werden Handige Adviezen Gedeeld Voor Ramen Reinigen, Dat
Er werden handige adviezen gedeeld voor ramen reinigen, dat deed hij vorige week.
partner merkte op dat het's ochtends…
partner merkte op dat het's ochtends veel sneller warm wordt
van begin tot eind voelde het…
van begin tot eind voelde het professioneel en betrouwbaar
kregen informatie over zowel glas als…
kregen informatie over zowel glas als kozijnisolatie en konden daardoor goed vergelijken voor onze hoekwoning
Vorige Maandag Kwam Het Team Langs En
kozijnen snel en stil vervangen
kozijnen snel en stil vervangen, goede communicatie ook.
Goed geholpen met subsidievragen
legden uit hoe ik subsidie kon aanvragen voor m'n nieuwe ramen, super behulpzaam
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.