Groothandel in duurzame verpakkingen & BIO disposables voor voeding, dranken & take away.
Blancefloerlaan, 179 E, 2050, Antwerpen, Bélgica
- +32 (0)3 233 63 96
- contact@denico.eu
- denico.eu
As pessoas também visitaram

mooi product,snelle levering
mooi product,snelle levering , gemakkelijk en correcte afhandeling

Resposta da Denico Green Products
De website is zeer overzichtelijk
De website is zeer overzichtelijk. De bestelling was snel geplaatst en de levering werd aangekondigd en was prima op tijd.

Heel blij mee
Heel blij mee dat er nu witte wegwerplepels zijn. Past veel beter bij suikerrietkommen. Net als altijd goede kwaliteit. En breed assortiment, nergens anders kan ik grote borden, grote kommen en grote bekers samen bestellen.

Resposta da Denico Green Products
Goed en snel ! Zeer tevreden.
Alles ging prima en snel. Bij de levering ging iets mis maar de tweede doos is vrij snel geleverd. Geen probleem. Heel vriendelijke persoon ook aan de telefoon bij de bestelling. Website kon niet de keuze "verzenden" maken maar ik ben zeer goed geholpen bij het bellen hierover.

topservice, correcte dienstverlening!
Heel duidelijke website, correcte dienstverlening en zeer snelle service!

Resposta da Denico Green Products
Altijd zeer vriendelijk en service is…
Altijd zeer vriendelijk en service is tip top inorde! Nu al zeker meer dan 1 jaar klant en er mogen nog vele jaren volgen!

Snel en correct
Wij waren een nieuwe klant, maar toch werden we direct geholpen en konden we zo snel als wij zelf konden, het product op het depot afhalen.

goede producten en goede service
goede producten en goede service
Perfecte combo :-)

Resposta da Denico Green Products
Steeds beste kwaliteit aan eerlijke…
Steeds beste kwaliteit aan eerlijke prijzen met een super service
BeeMay Mol