vlotte versturing van de boekjes en de puzzelboekjes zijn lekker gevarieerd. Ik moet goed nadenken bij sommige puzzels, andere zijn weer makkelijker. Goed voor de hersenen. kan er lekker lang mee toe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Al jaren koop ik doorlopers van denksport. Er is geen betere aanbieder van puzzels met de juiste moeilijkheidsgraad. Wel vind ik de prijs steeds hoger worden dat ik bijna afhaak.
Het 3 sterren Cryptogrammen puzzelboekje is eerder 3,5 a 4 sterren qua moeilijkheidsgraad. De ene puzzel is prima te doen maar de volgende veel moeilijker. Niet consequent op hetzelfde niveau gemaakt.... Ver mais
Omdat ik het heel fijn -en belangrijk!- vind pm mijn moedertaal op peil te houden! We wonen in Duitsland en dan is de kans groot dat het wat wegzakt. Bovendien heb ik in Nederland het puzzelen van mij... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre denksport.com
Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.
Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.
Informações de contacto
Naritaweg 235, 1043 CB, Amsterdam, Holanda
- 085 - 8883276
- klantenservice@denksport.nl
- denksport.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Ik had zelf per ongeluk een verkeerde…
Ik had zelf per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Direct daarna heb ik contact opgenomen, maar de bestelling kon niet meer worden aangepast. Daardoor moest ik de bestelling eerst ontvangen en vervolgens terugsturen. Dat vond ik onnodig omslachtig en niet erg klantvriendelijk.

Klantenservice reageert niet
Twee weken geleden een verkeerd puzzelboekje ontvangen. Klantenservice al twee keer een bericht gestuurd, maar nog steeds geen reactie gekregen.

Uitgebreid assortiment
Ik hou van logische puzzels, en variatie. In de winkel vind ik wel eens iets, maar is meestal niet zo veel keuze op dit gebied. Dus fijn dat online veel keuze is

Resposta da denksport.com
Omdat ik het super fijn vind
Omdat ik het super fijn vind. Zit effectief op de volgende editie te wachten.

Resposta da denksport.com
Duidelijke communicatie wanneer de…
Duidelijke communicatie wanneer de boekjes binnenkomen en als ze binnen zijn is het weer heerlijk ontspannen.

Resposta da denksport.com
Nummers in vakje mogen wel wat groter
Goed ingedeeld en overzichtelijk. Combinatie 3 letterwoord en oplopend naar 5. Prima cijfers mogen wel wat groter.

Geweldig!
De boekjes zijn makkelijk te bestellen en worden netjes geleverd. Ik ervaar er veel plezier van.

Resposta da denksport.com
Lang wachten op lekker puzzelen.
Enige nadeel is het lange wachten na het bestellen. Puzzelboekjes van Denksport zijn wel de beste. Kon de juiste niet in de winkel vinden, anders zou ik dat adviseren.

Altijd een plezier
Leuke puzzelboekjes.
Correct geprijsd.
Klantenservice is behulpzaam en correct.

Resposta da denksport.com
Het puzzelboekje snel bezorgd gekregen
Het puzzelboekje snel bezorgd gekregen. Hoe ik het puzzelboekje uitpakte viel er tegen. Er zaten al diverse ezelsoren aan en gevouwen pagina's. Dat vind ik erg vervelend. Het doosje waar deze in was verpakt was erg slap. Ik heb een bericht gestuurd naar Denksport en zou binnen 3 dagen bericht terug krijgen, nog niks gehoord. Dat is jammer. Daarnaast kijk ik er wel naar uit om op vakantie aan dit puzzelboekje te beginnen. (Suzanne Vermeer)