denksport.com Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

vlotte versturing van de boekjes en de puzzelboekjes zijn lekker gevarieerd. Ik moet goed nadenken bij sommige puzzels, andere zijn weer makkelijker. Goed voor de hersenen. kan er lekker lang mee toe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling zoals altijd snel geleverd. In dit geval ging het om een cryptogrammenboek van Jan Meulendijks. Die zijn bij mij favoriet maar vaak niet in winkels verkrijgbaar.

Classificada 3 em 5 estrelas

Het 3 sterren Cryptogrammen puzzelboekje is eerder 3,5 a 4 sterren qua moeilijkheidsgraad. De ene puzzel is prima te doen maar de volgende veel moeilijker. Niet consequent op hetzelfde niveau gemaakt.... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik had zelf per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Direct daarna heb ik contact opgenomen, maar de bestelling kon niet meer worden aangepast. Daardoor moest ik de bestelling eerst ontvangen e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Editora

Sobre denksport.com

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

976 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

548 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

De leukste en de prettigste boekjes!!

Al jaren maak ik van tijd tot tijd puzzels. Heerlijke ontspanning!
Máár, alléén de puzzelboekjes van Denksport!! Die vind ik het prettigst en het leukst!!

7 de maio de 2026

Resposta da denksport.com

De Denksport-puzzels zijn ook gewoon de beste 😉 Dankjewel voor de 5 sterren.

prima / leuk puzzels

bestelling verloop prima. erg leuk puzzels te doen, kan moeilijk stoppen met puzzel als ermee bezig bent.

20 de abril de 2026

Resposta da denksport.com

Niet kunnen stoppen met puzzelen? Altijd nog beter dan uren een serie streamen of op social media zitten. Heel veel puzzelplezier.

Veel te laat geleverd

Puzzel en win was nog maar 2 dagen in te sturen. Klacht over ingediend maar niets meer van vernomen helaas. Vind dat het blad puzzel en win niet meer moet verkopen als de klant dan maar 2 dagen de tijd heeft om het in te sturen.

3 de maio de 2026

Resposta da denksport.com

Beste puzzelaar, wat vervelend om te horen. Als je wilt, kun je de puzzel gratis retour sturen. Dat lost het probleem helaas niet op, maar je krijgt dan wel je geld terug.

Hieronder vind je het retouradres:

Keesing Nederland
Antwoordnummer 46295
1060 WC Amsterdam

Nog even dit: vergeet bij het retourzenden van de puzzel niet je naam, adres en IBAN-gegevens te vermelden. Geef ook aan dat je graag je geld terug wilt ontvangen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Een poos geleden heb ik het terug…

Een poos geleden heb ik het terug gestuurd en een nieuwe besteld met evt bijbetaling Maar tot op heden nog niets gehoord of ontvangen. Ik wacht af vrgr Dick knopert

29 de abril de 2026

Resposta da denksport.com

Beste puzzelaar, wat vervelend om te horen. Zou je ons kunnen laten weten om welk adres en welke puzzel het gaat? Ons e-mailadres is: klantenservice@denksport.nl.

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je ontvangt waarvoor je hebt betaald.

Classificada 4 em 5 estrelas

Het is uitdagend en stimuleert daarom…

Het is uitdagend en stimuleert daarom ook om je middels inspanning steeds weer te ontspannen.
Ank 🍀

30 de março de 2026

Resposta da denksport.com

Inspannen om te ontspannen… een mooie samenvatting van het effect van puzzelen op de mens 😊 Dankjewel voor de 4 sterren.

2 boekjes besteld

2 boekjes besteld, japans is goed, MAAR tectonic is WAARDELOOS.
Ook bezorgtijd bij jullie is belachelijk. Ik zal nooit meer bij jullie een puzzelboekje bestellen.

1 de maio de 2026

Resposta da denksport.com

Oei, ok… en dan nog steeds 3 sterren? Dan ben je blijkbaar wel heel tevreden over de Japans.

Dat gezegd hebbende: als je ons laat weten wat je zo waardeloos vindt aan de Tectonic, kunnen wij je misschien verder helpen. Je kunt je feedback mailen naar klantenservice@denksport.nl.

Wat betreft de levertijd: onze puzzels worden niet alleen in Nederland verkocht, maar door heel Europa. Om logistieke redenen zit ons verzendhuis daarom in Midden-Europa. Hierdoor kan het soms iets langer duren voordat je je puzzel ontvangt, maar zo kunnen we deze wél zonder verzendkosten versturen.

Veel verschillende puzzelboeken.

Veel verschillende puzzelboeken.
Word snel geleverd en ik ben fan van 10 voor taal Filippine zo ook de vakantieboek Filippine 10 voor taal

26 de abril de 2026

Resposta da denksport.com

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 Nog een fijne dag en heel veel puzzelplezier.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele leuke verrassende uitgave waar…

Hele leuke verrassende uitgave waar veel variatie in zat zodat het nooit saai werd. Top!

9 de janeiro de 2026

Resposta da denksport.com

Dankjewel voor de 5 sterren. Ik zal je compliment doorgeven aan de puzzelmakers 😊

Abonnement is keurig

Abonnement is keurig, aantrekkelijk, stopt netjes vanzelf.
Puzzelboekjes zijn top, goede kwaliteit, veel variatie.

7 de março de 2026

Dank je wel!
Fijn dat alles soepel loopt — zelfs het abonnement weet wanneer het moet stoppen 😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Je kan gewoon 1 boekje bestellen en…

Je kan gewoon 1 boekje bestellen en wordt zonder verzendkosten thuis afgeleverd

30 de abril de 2026

Resposta da denksport.com

Precies, zo makkelijk is het!

Er wordt (terecht) wel eens gewezen op onze levertijden die langer dan gemiddeld zijn, maar dat is exact de reden waarom we geen verzendkosten in rekening brengen en het betaalbaar blijft. Fijn dat het gewaardeerd wordt.

Classificada 5 em 5 estrelas

De variatie van de puzzelboekjes en ik…

De variatie van de puzzelboekjes en ik ben ontzettend blij met het nieuwe puzzelboek vol met speciale sudoku's.. zoals de samurai (mijn favoriet) en de marathon.

30 de abril de 2026

Resposta da denksport.com

Wat leuk om te horen, dank je wel!
De Samurai én marathon als favoriet — je gaat duidelijk geen uitdaging uit de weg 😊

Classificada 3 em 5 estrelas

Laat aub plaatsnamen in de puzzels…

Laat aub plaatsnamen in de puzzels achterwege; heeft niets te maken met kennis, alleen met "ben ik er ooit geweest".
Vreselijk!!

27 de abril de 2026

Resposta da denksport.com

Dank voor je feedback. We snappen je punt — niet iedereen heeft de hele wereld al afgevinkt.
Aan de andere kant: Wij kennen ook allerlei plaatsen waar we nog nooit geweest zijn 😉

Classificada 4 em 5 estrelas

Niet ontvangen artikel

Edit:
Na de reactie van Denksport binnen 4 dagen het boekje mogen ontvangen.
Ik denk dat bij het invullen van het formulier op de site wat mis is gegaan.

Boekje besteld maar na een maand nog niet binnen gekregen.
Ik krijg ook geen antwoord op een mailtje die ik heb verstuurd.

28 de abril de 2026

Vervelend!
Ik kan in onze mailbox geen bericht van je vinden, dat verklaart waarom je geen reactie van ons hebt ontvangen.
Je bestelde boekje had er natuurlijk al lang moeten zijn. Ik heb er direct 1 uit het magazijn gehaald en die gaat vandaag nog mee met PostNL en dan hoop ik dat je alsnog snel kunt puzzelen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb nog niets ontvangen.

Ik heb nog niets ontvangen.

26 de abril de 2026

Resposta da denksport.com

Dat is niet best, maar ik zie dat we vanochtend op je bericht gereageerd hebben en dat er een nazending voor je aangemaakt is.
Geen zorgen dus, er wordt een nieuw boekje opgestuurd 😊