Denlillehavfrue Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ringeste mad nogensinde. Stegt flæsk som var sort, persillesovs uden smag af persille men af mel. Ingen salt på maden overhovedet. Sidder tilbage med lysten til at smøre dem ind i deres elendige mad o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har tjekket, at jeg er det rette sted - nemlig hos Den lille Havfrue ved Vejgaard, Aalborg. Måske enkelte har vurderet en helt anden restaurant? Der burde fremgå flere oplysninger fra Tr... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Man skal mindst give 1 stjerne, giver 0 stjerner!!!! Ventede 2 timer på vores mad, der manglede halvdelen! Sovsen til tarteletter var vand, under total kritik! Køkken personalet stod i øvrigt og råb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ville tage mad med hjem, til lørdagshygge. Bestilte bøfsandwich med sovs, Græsk burger samt pommes frites. Virkelig høj standart, friske råvarer og tilberedt på en meget indbydende måde. Det smagte f... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Comida, bebidas e tabaco

Informação fornecida por diversas fontes externas

Dansk køkken og Diner Transportable, take away og café.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte buffet til studentergilde til …

Bestilte buffet til studentergilde til 30 mennesker.
Maden ankom lige på klokkeslettet, den smagte fortræffeligt (flødekartoflerne især var det helt store hit), og der var rigeligt mad. Prisen var også rigtig god, så det er ikke sidste gang, vi lader Havfruen klare maden

26 de junho de 2017

Forfærdeligt!!!!

Den eneste grund til at de får en stjerne er fordi de kom med manden 20 minutter efter bestilling. Men herefter går det ellers bare ned af bakke. Vi starter med en snack kurv som er blød og snasker. Herefter åbner vi kartoffelmosen som har store sorte plamager, og som er klæg og hænger fast i ganen (mon ikke det er pulver kartoffelmos). Gryderetten smager decideret af H til og karry retten smager af ingenting. Vil abselut ALDRIG nogensinde anbefale dette sted til nogle!

12 de outubro de 2016

Go mad til okay penge

Vi fik en buffet som vi selv havde sat sammen til barnedåb. Rigtig go mad til okay penge og blev leveret til det lovet tidspunkt. Gæsterne roste os maden og det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller derfra.

24 de novembro de 2015

Uspiseligt

Kartoffelmos (pulver?) med klumper, sovs som smager som om det er lige fra dåsen. Hårde ris med kylling i karry, kylling var der ikke noget af der var bare noget der mindede mest om skind?. Løg ringe, chili chase tops og dybtstegte rejer var bløde. Og ville ikke engang servere det for min hund. Ikke i nærheden af 220 kr værd.

6 de julho de 2014
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais