Virkelig gode produkter - har længe ledt efter en d-dråbe indeholdende lactis, da vi kørte en kombi af to tilskud for at vores søn kunne få begge dele (og en mave i balance). High baby gogo er bare SÅ... Ver mais
A empresa respondeu
Det intet mindre end et unikt produkt. Har nu taget Denps mælkesyrebakterier et år. Og må sige det som at blive født på ny, der er simpelthen så mange gevinster helbredsmæssige. Kan kun sige prø... Ver mais
A empresa respondeu
Meget fine puslespil i flotte farver. Bestilte 2 stk. i A3 størrelse -,et af en hval og et af en hest. Børnebørnene på 8 og 5 år blev riigtige glade og havde aldrig set puslespil der så ud som diss... Ver mais
Bedste mælkesyrebakterier der findes, og man behøver kun tage 1 tablet, og let at synke.
Denps er en dansk virksomhed, der sælger kosttilskud af høj kvalitet med fokus på mælkesyrebakterier. Vi er er en dansk virksomhed beliggende i hjertet af København. Vores udvalg af premium kosttilskud er baseret på mange års ekspertise og dokumentation, samt de bedste aktive ingredienser for at understøtte et godt og sundt helbred. Derfor er det vores højeste prioritet at finde og udvælge de bedst mulige ingredienser fra leverandører og fødevareproducenter i Danmark og resten af Skandinavien. Vi er bl.a. stolte af vores langvarige og tætte samarbejde med danske Chr. Hansen A/S, der er blandt verdens førende indenfor forskning og fremstilling af mælkesyrebakterier til både fødevarer og kosttilskud. Et af vores primære fokusområder er mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterier er små, levende mikroorganismer, der lever naturligt i vores mave-tarmsystem, og producerer mælkesyre under fermenteringen af kulhydrater. Vi tilbyder bl.a. Denps Mælkesyrebakterier som et dagligt kosttilskud af mælkesyrebakterier bestående af bakteriestammerne LGG® og BB-12®, der er blandt de mest veldokumenterede bakteriestammer i verden. Derudover ønsker vi med vores eksklusive produktserie High&GoGo, at gøre det simpelt for forældre at vælge det bedste til deres børn. Serien består af kosttilskud og fødevarer, der alle sammen bidrager til barnets vækst og sundhed. Vi stræber efter at blive det første og sikreste valg, der for forældre er forbundet med tryghed og resultater – til glæde og gavn for deres børn. Vi udvikler løbende nye produkter - hele tiden med øje for barnets naturlige udvikling og behov.
Nørregade 4, st., 1165, København, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
I have received the product now and my daughter loves it. I can really see the improvement after taking the probiotics. Great product!!!

Resposta da Denps ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.