Den rigtige Jordemoder Opiniões 155

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor anbefaling herfra! Saras amme-programmer hos DeveloBaby er virkelig brugbare. I graviditeten så jeg ammeprogrammet, og det har jeg også brugt flere gange til at “slå op i” i løbet af den første... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for hjælpen endnu en gang, Sara. Vi har følt os trygge og er blevet set og hørt begge gange vi har været hos dig, med to af vores drenge. Så tusinde tak for din kompetente og omsorgsfulde måde at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Magisk med den nye tilføjede video, hvor foldegrebet vises på et rigtigt bryst. Havde ammekurset i forvejen og har lige nu prøvet foldegrebet for første gang med min nyfødte. Bøvlede med at det gjord... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sara kom hjem til os da min datter var 7 dage gammel. Amning var smertefuld og jeg havde sår. Efter kort tid i Saras hænder fik vi justeret teknik, og amning har derefter kørt problemfrit og nemt! Den... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Parteira

Escrito pela empresa

Smertefri amning har været min mærkesag igennem de sidste mange år, jeg arbejder med online kurser i amning, hjemmebesøg eller facetime korrigering af amningen. Jeg brænder for at hjælpe jeres lille famile godt og trygt på vej. Det er svært at google sig til tryghed. Den rigtige Jordemoder følger dig igennem graviditet, fødsel og amning. Jeg tilbyder online kurser om amning, fødselsforberedelse og kejsersnit. Jeg kommer også gerne på ammebesøg i hjemmet, så du kan sidde trygt i egne omgivelser. Vær velforberedt sammen med din partner, og få den rigtige mavefornemmelse med Den rigtige Jordemoder

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Den varmeste anbefaling

Jeg fik anbefalet den rigtige jordmoder igennem en veninde og hvor var jeg glad for det.
Efter to mislykkede amninger havde jeg en stor frygt ved 3 barn, men efter at have taget både ammekursus og fødselsforberedelse følte jeg mig klædt godt på, men frygten var ikke helt væk, så fik et hjemme besøg inden fødslen hvor vi fik lavet en plan, og så fik jeg besøg igen kort efter fødslen så jeg var sikker på mine ammetekniker var på plads. Det gav mig en kæmpe tryghed samt at min kæreste blev inviteret med ind i snakken og fik “hjælperoller” hvilke også gav ham en følelse af at være en vigtig brik i hele opstarten.
Jeg kan kun give Sara min varmeste anbefaling for en yderst professionel nærværende kompetent tydelig ærlig og fast kærlig hjælpende hånd.

25 de dezembro de 2021

Resposta da Den rigtige Jordemoder

Mund til mund anbefalinger - det er bare noget af det allerbedste :) Tusind tak for en skøn besked Camilla. Vi smiler og bliver helt varme om hjertet. Kæmpe TAK - Bedste hilsner Sara & Camilla

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for din relax spray og…

Tak for din relax spray og fodbadesalt.🙏
Den gjorde bare natten helt rolig, for der var ingen urolige ben efter lang vandring.
Kan kun anbefales..

22 de setembro de 2022

Resposta da Den rigtige Jordemoder

Hej René, super mange tak for den dejlige anmeldelse :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Min mor har prøvet denne chilli creme…

Min mor har prøvet denne chilli creme også prøvet jeg den en dag da jeg havde ondt i ryggen og den hjalp meget

19 de setembro de 2022

Resposta da Den rigtige Jordemoder

Hej Michael, hvor er det dejligt at din mor og du syntes om vores Roll On (chili creme). Kæmpe tak herfra :)

Kæmpe anbefaling

Jeg har både gjort brug af shoppen, fødselsforberedelse og ammekursus, hvilket har været så gavnligt for mig. Både viden fra fødselsforberedelse og ammekursus gjorde jeg brug af og gør stadig brug af i forhold til amning. Bliver fortalt på en letforståelig og håndgribelig måde, når man er førstegangs. Helt klart en anbefaling værdig herfra.

9 de junho de 2022

Resposta da Den rigtige Jordemoder

Vi smiler ved sådan en dejlig anbefaling :) Tusind tak for dine søde ord :)

Rigtig god anbefaling

Rigtig godt ammekursus med gode vejledninger, derefter et klik væk på deres shop hvor man kan købe de vigtigste ting - godt for en førstegangsgravid at det er nemt, hurtigt, ligetil og god service. Pakken kom hurtigt.

5 de setembro de 2022

Resposta da Den rigtige Jordemoder

Det er lige præcis dét der er vores hensigt - at det skal være let og overskueligt at vælge hvad man skal bruge :) Tusind mange tak for din dejlige anmeldelse :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe anbefaling af online ammekursus

Kæmpe anbefaling herfra! Jeg deltog i et online ammekursus d. 6/9, og Sara vejledte præcis i alt det, som jeg havde brug for. Selvom jeg har et forholdsvist langt ammeforløb bag mig med min datter, så var opstarten og de første måneder virkelig smertefulde pga. manglende vejledning. Jeg føler mig meget bedre klædt på til et nyt ammeforløb med min søn lige om lidt. Så jeg kan varmt anbefale Saras online ammekursus - det er både 2 timer og 200 kr. givet meget godt ud! Og så er det i øvrigt en fornøjelse at se Saras engagement og interesse i, at alle kan lykkes med et godt ammeforløb.

7 de setembro de 2022

Resposta da Den rigtige Jordemoder

1000 tak for dejlige 5 stjerner og for en super anbefaling. Vi håber at give en masser kvinder en dejlig opstart og gode oplevelser omkring amning - og elsker at høre det også lykkes! TAK TAK - og bedste hilsner fra Sara & Camilla

Rigtig god oplevelse

jeg har prøvet varme creamen fra heat og den var helt i top, hurtig levering og ingen problem med varen, alt i alt en god oplevelse, jeg skal helt sikkert handle hos den rigtige jordemoder igen.

4 de setembro de 2022

1000 tak Victor :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kompetent og personlig…

Super kompetent og personlig ammevejledning - dejligt konkret og lige til at bruge. Kan varmt anbefale Sara🤩

31 de agosto de 2022

Resposta da Den rigtige Jordemoder

KÆMPE 1000 TAK for din anbefaling :)

Min varmeste anbefaling!🙏🏻

Jeg kan virkelig anbefale Sara! Jeg har været med på hendes online kursus, både fødselsforberedelse, ammekursus og kejsersnitskursus og man bliver virkelig sat ind i de forskellige ting, hvilket personligt har været rart for mig (Er førstegangsfødende)🙏🏻
Udover disse helt fantastiske kursuser, har jeg haft besøg af Sara hvor jeg har fået akupunktur og fået nogle gode snakke, hvilket jeg kan varmt anbefale🌸 Det med at få en jordemoder hjem hos en, i ens trygge rammer, har været en rigtigt positiv ting, hvilket jeg uden tvivl vil anbefale ALLE!
Jeg har også benyttet mig af webshoppen et par gange, hvor jeg kun har været yderst tilfreds med den service jeg har modtaget der😍

31 de agosto de 2022

Resposta da Den rigtige Jordemoder

1000 tak for dine søde ord :)

Kæmpe anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har efterhånden handlet en del på shoppen af flere omgange og jeg har kun haft en positiv oplevelse❤️ De har også været super hurtige til at svare på mail, når jeg har haft spørsmål til min ordre og er så serviceminded 🙏🏼 Kæmpe anbefaling her fra!!

Derudover endnu større anbefaling til både fødselsforberedelse og amme kursus. Jeg er førstegangsmor med en fantastisk fødsel og amning fungere bare! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30 de agosto de 2022

Resposta da Den rigtige Jordemoder

Hvor er det dejligt at høre godt om både webshop, mailbesvarelser og online kurserne :) 1000 TAK!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais