Na het overlijden van mijn vrouw begin 2022 kreeg ik van mijn zoons een Frameo digitale fotolijst waarop herinneringen aan gelukkiger tijden werden gepresenteerd. Door onbekende oorzaak ging de Frameo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
In het verre verleden waren we wat sceptisch over Denver, we dachten weer een Chinees, maar na 1x de gok gewaagt en een apparaat gekocht en waren direct onder de indruk er van, inmiddels hebben we to... Ver mais
Vi har pt 3 stk af Denver model FBH-17 i familien og er sådan set godt tilfreds med produktet. men der er et par ting der kunne være bedre. Det første og vigtigste er manualen som er meget svær at læs... Ver mais
Useful but not exactly what i thought i was getting myself into.
Har købt et Denver fitness armbånd …
Har købt et Denver fitness armbånd BFH-12 som skulle kunne parres med en telefon med android.
Dette kan desværre ikke lade sig gøre med en Huawei telefon, og det ved Denver godt, men ønsker ikke at gøre opmærksom på problemet.
Huawei arbejder på problemet og får det måske løst indenfor 1 mdr. Armbåndet er ikke på Huawei's kompatibilitets liste.
TIQ-11003.
TIQ-11003.
Den sløveste og mest elendige tablet jeg nogensinde har haft mellem hænderne.
Spild af penge.
digital fotoramme pff-101
Har købt en denver fotoramme pff-1010
Det er mest tåbelige produkt jeg nogenside har oplevet.
Ser på papiret smart ud men er totalt ubrugeligt.
At over billeder med USB kabel er umuligt .. du kan overføre via din mobil men du kan ikke selv vælge et bibliotek på din mobil du ønsker at overføre.
Så at vælge hvilke billeder er du vil overføre .. tja opgiv og vælg alt og brug et par timer på at slette de som du ikke vil have
KAN IKKE anbefaled på nogen måde
Har købt 2 Denver tablet Tiq
Har købt 2 Denver tablet Tiq, kun til det formål at læse Flipp på dem. Men de er totalt uduelige!! Den ene er mere langsom end den anden, og til tider vil den ene slet ikke åbne. Den ene havde en del ridser ved køb, og de har hurtigt fået flere, selv om de max er brugt i 5 timer. De har begge været til rep i Harald Nyborg, og er blevet gendannet. Men de er stadig kun lige til at smide i skraldespanden 😂😂.
Virus i LCD firmware hold dig væk
Jeg har et LFS26" Prosonic.: Først sætter fjernbetjeningen ud - Det er kun nogle knapper der virker. Dernæst sætter først den ene hdmi port ud, så den næste, går man over til Scart sætter det ud. Hvis Tv-et slukkes (cold-boot) og tændes virker det normalt igen. Fjernbetjening og porte giver fejlagtigt det udtryk at produkter er i stykker.
Jeg synes ikke det er i orden - Jeg synes det er svinagtige metoder
PS har skrevet til Denver så må vi se hvad de siger; men umiddelbart hold jer langt væk. Netóp når deres garanti-periode er overskredet, skal man ikke finde sig at produktet er kodet til at sætte ud af funktion!
MEGA dårlig salgsinfo. :-(
Mine forældre ( 74 & 72 år ) har købt 2 Android Tablets model TAD-10023 ( hos Harald Nyborg ) som skulle kunne køre 3G med modem i henhold til brochuren, men det kan de ikke for der er ikke nogen udbyder i Danmark som understøtter det i deres modem´r , hvilket hveken Denver eller Harald Nyborg informerer om. Og Denver mener ikke det er deres problem, at informere om dette......... De kom bare med en masse ævl om at bruge alle mulige andre måder....Men det er ikke på det grundlag de er købt......DÅRLIG STIL....ca.3000.00 kr lige ud af vinduet.
DÅRLIG SERVICE
vi havde købt en tablet i Harald Nyborg. Den ville ikke starte op. vi havde sat tape på hjørnerne for at bevare den beskyttelsesfilm på som er påsat fra ny. Vi afleverede den til service i Harald Nyborg. Vi fik mail fra Denver med billeder. Der var den tændt men skærmen var halvt sort og halvt hvid, De ville ikke lave den på garantien, da de sagde den var fysisk skadet. Det var den ikke da vi afleverede den. Der var kun sort skærm. Det måtte vi tage med Harald Nyborg sagde Denver. Det var en julegave, så den er ikke ret gammel. 14 dage. De kaster bare en imellem hinanden.
SÅ SPILD AF PENGE.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.