Oplichters! Niets kopen via deze site!! Bestelling en betaling gedaan op 30 juli. Bestelling echter nooit ontvangen. Meerdere mails gestuurd naar de klantenservice maar geen enkele reactie. Telefonis... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Al enkele jaren bestel ik daar onder andere mondspray, mondgel, Xylimelt. Ze zijn bijna altijd goedkoper dan bij andere online winkels. Helaas dat ze in oktober vorig jaar kort met Gofo een pakket v... Ver mais
Product is netjes op tijd geleverd. Bij het uitpakken bleek het verkeerde product te zijn geleverd, inmiddels 2 mails en 4 weken later nog steeds geen antwoord van de klantenservice. Beetje jammer dit... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Fijne site met goede prijzen
Fijne site met goede prijzen. Ik bestel er vaker en benuitermate tevreden over de producten en leveringen.
Super fijne online adres voor alle…
Super fijne online adres voor alle benodigde spullen voor tand en mondreiniging. Ik ben Sjögren patiënt en heb daarvoor speciale droge mond pasta of spoelmiddel nodig . Die hebben ze allemaal of zijn snel na te bestellen. Levering gaat snel en accuraat.
keurig op tijd bezorgd en goede service
keurig op tijd geleverd en een prima service
Top service tegen echt nette prijzen
Top service tegen echt nette prijzen. Aanrader!
Snel en goed
Snel geleverd, goed geleverd en goede kwaliteit geleverd. Aanrader
Na googlen de goedkoopste
Na googlen kwam de online tandarts als goedkoopste uit de bus✅
Eerste keer besteld en ben tevreden.
Ik sla de site op voor volgende keer 😉
Ga zo door❗️
Niets op aan te merken
Keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt.
Niets op aan te merken
Uitgebreid assortiment
Uitgebreid assortiment.
Snelle levering.
Top!
Ik voel mij inderdaad opgelicht
Ik voel mij inderdaad opgelicht, de leuze van jullie verleden keer klopt totaal niet! Ik heb al maanden geleden opgegeven voor een stel raggers. Die waren op dat moment niet verkrijgbaar en heb mij opgegeven om déze te laten bestellen. Ik zou dan bericht krijgen als ze binnen zijn gekomen. Maar na maanden heb ik totaal geen bericht gekregen en nog steeds niks ontvangen! BAH!
Goede producten voor een fijne prijs.
Goede producten voor een fijne prijs.
Nog een leuk cadeautje erbij gekregen!
Uitstekende service
Duidelijke informatie over de producten. Makkelijk om te bestellen en snelle levering.
Aanrader om bij te bestellen
Ik kreeg vlot een zonder fouten mijn bestelde spullen binnen. Kwaliteit is prima in orde.
Goede kwaliteit en prijs
Ruim assortiment producten en snel.
De site heeft een ruim assortiment producten. Artikelen worden snel opgestuurd en geleverd. Ik gebruik bijv. de XL soft picks van GUM, maar die zijn in de meeste supermarkten niet te krijgen. Bij de onlinetandarts.nl dus wel. Verzending gaat via Post.nl en dat is ook een stuk betrouwbaarder dan sommige andere bezorgservice.
Mijn bestellingen waren altijd prima en…
Mijn bestellingen waren altijd prima en op tijd. Ik heb goede ervaringen met de onlinetandarts. Dus heel tevreden.
Alles uitstekend
Alles prima. De tandenborstel gevonden die ik zocht voor een heel schappelijke prijs. Heel fijne prijs voor de floss, zeker als je een multipack neemt. Vlotte afhandeling en verzending. Heel uitgebreid assortiment.
Quick service and the best prices
Gewoon top
Gewoon top! Altijd netjes worden geholpen met vragen, het word ook zeer netjes ingepakt en verzonden. Niks op aan te merken 👌🏼
Goede ervaring
Vriendelijk als je contact opneemt met online tandarts, denken mee. Daarbij een mooie scherpe prijs. Bestel er al een tijd en gaat goed, zeker een aanrader.
bestelling Ragers
Zolang ik gebruik maak van de Tepe ragers van jullie website ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de bezorging. Het kan soms wat langer duren voordat het aanwezig is, maar omdat ik op tijd bestel heb ik nog nooit zonder gezeten. Het is een verbetering, dat je nu een seintje krijgt, als het product aanwezig is