Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling. Secuur verpakt en voorzien van een kleine attentie voor de feestdagen. Zijn blij dat we ons servies hebben kunnen uitbreiden.
Het product was exact wat ik hoopte! Goede kwaliteit! Fijne en duidelijke communicatie ook met de Planeet interieur (Laura). Hier bestel ik nog!
Heel sympathieke eigenares! Hielp mij supergoed. Mijn pakketje werd al snel geleverd! Ik ga ZEKER nog meer bestellen!
Snelle service goede communicatie Mooi, verzorgd pakje Zorg voor het product Leuke extra Mooi, kwaliteitsvolle vaas
Online interieurwinkel met Belgische merken, voor een tijdloos en kwaliteitsvol interieur, met aandacht voor de planeet.
2390, Malle, Bélgica
Het product was exact wat ik hoopte! Goede kwaliteit!
Fijne en duidelijke communicatie ook met de Planeet interieur (Laura).
Hier bestel ik nog!
Super fijne ervaring! Perfecte snelle en vriendelijke afhandeling en heel blij met mijn prachtige glazen!
Intussen is De Planeet Interieur mijn vaste webshop geworden voor aankoop van decoratie, cadeautjes en kaarsen.
Doos kwam erg beschadigd aan maar alles was gelukkig goed ingepakt. Snelle levering en duidelijke communicatie. Een aanrader

Resposta da De Planeet Interieur
Bedankt voor de goeie tip om mijn voorraad kaarsen flink aan te vullen tegen spotprijzen🔥

Resposta da De Planeet Interieur
Super ervaring en zeer tevreden met het geleverde product

Resposta da De Planeet Interieur
Supervriendelijke service en overzichtelijke website!

Resposta da De Planeet Interieur
Laura heeft mij goed geholpen om de juiste keuze te maken. Snel antwoord en heel vriendelijk!

Resposta da De Planeet Interieur
Heel sympathieke eigenares! Hielp mij supergoed.
Mijn pakketje werd al snel geleverd!
Ik ga ZEKER nog meer bestellen!

Resposta da De Planeet Interieur
Duidelijke, overzichtelijke website, snelle verzending, alles netjes verpakt, aanrader.

Resposta da De Planeet Interieur
Prachtige theelichthouders verpakt in een mooi jasje, echt super.

Resposta da De Planeet Interieur
Mooie items, altijd knap verpakt. Laura doet dit met veel liefde en dat zie je

Resposta da De Planeet Interieur
Mooie artikelen, snel verstuurd in duurzame verpakking. Aanrader!

Snelle service
goede communicatie
Mooi, verzorgd pakje
Zorg voor het product
Leuke extra
Mooi, kwaliteitsvolle vaas

Resposta da De Planeet Interieur
Snelle service… super mooie interieur spulletjes! Ik ben fan!!

Resposta da De Planeet Interieur
Super mooie glazen gekocht als cadeau en top service bij de levering!

Resposta da De Planeet Interieur
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.