De Prijshamer Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Afgelopen zaterdagavond 2 pakken Movenpick koffiebonen besteld en komen dinsdag binnen.. Scherpe prijzen ruime voorraad en snelle verzending.. Dus wat wilt een mens nog meer 👍👍👍

Classificada 1 em 5 estrelas

Enige tijd geleden een bestelling 8112310435 gedaan.best veel besteld echter nooit aan mij geleverd.de prijshamer blijft maar factuur sturen en zegt gewoon te hebben geleverd.vele malen gemaild en naa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Afgaande op andere reviews, zijn ze soms inderdaad traag met antwoorden, maar steeds heb ik een oplossing gekregen voor mijn vragen. 1 Maal iets verkeerd geleverd, geen priobleem , het goede product... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tot mijn grote schrik bleken mijn koffiebonen op en aangezien ik nogal verslaafd ben had ik direct een betrouwbare aanbieder nodig! De Prijshamer is echt helemaal top! Een inzichtelijke websit... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

34 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Perfect

Om 12 uur besteld en de volgende dag om 14:00 bezorgd, de houdbaarheid datums zijn ruim voldoende tot maart/april 2025.
Niks op aan te merken zeker voor herhaling vatbaar.

7 de setembro de 2024

1 product was niet op voorraad

1 product was niet op voorraad, keurig netjes telefoontje met uitleg en opties (vervangend product of terugbetaling). Nu in het pakketje ook nog een klein zakje snoep met een verontschuldiging. Leuk gedaan, hartstikke goede service and ook heel erg leuk dat ze bijvoorbeeld noedels en Amerikaans snoep hebben. Pakketje in goede staat ontvangen en ook heel zorgvuldig ingepakt.

28 de maio de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Goedkoop

Goedkoop! alleen wordt er gezegd voor 14 uur besteld morgen in huis dat klopt niet al 2x besteld en kreeg het 2-3 dagen later pas binnen

16 de fevereiro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Stuk goedkoper en snel geleverd

Stuk goedkoper en snel geleverd. Helaas zijn er in toenemende mate producten niet leverbaar en ook dit duurt vrij lang. Net weer een bestelling geplaatst, maar weer 5 dingen niet op voorraad en Day is de hele week al zo.

2 de fevereiro de 2024

Betrouwbare webshop

Absoluut goede prijzen voor wat ik zoek, makkelijk te bestellen en betalen. Snelle levering en goed verpakt. Niks mis mee

29 de outubro de 2023

Saai en voorspelbaar

Beoordeling op basis van 3 a 4 bestellingen over de afgelopen 2 jaar (laatste bestelling vorige maand). Dat ging tot nu toe altijd probleemloos en de levering is vlot. Geen klachten. Ik kan er ook geen spannender verhaal van maken.

26 de janeiro de 2023

Heel goed!!

Al een paar keer koffiebonen besteld. Ik moet zeggen, het is een aangename ervaring want;
De website werkt goed.
De prijzen zijn laag.
En de snelheid van het versturen kan bijna niet beter.
Heel correct en betrouwbaar!!

19 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Geen excuus van prijshamer

Bij de levering het verkeerde huisnummer is ingevuld door Prijshamer, waarbij het bij een persoon werd afgeleverd waar ik ruzie mee heb!
Onlangs prijshamer hiervan in kennis gesteld, en kwam nog niet eens een welgemeend excuus.

16 de março de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.