Het EBL-apparaat werkt fantastisch. Al heel mooie resultaten na 6 weken gebruik. Mijn huid is strakker, voller en m'n teint is zichtbaar verbeterd. Ook m'n pigmentvlekken (ik heb een Indische huid) zi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Erg blij met de Energizing Beauty Light plus bijbehorende serums👌 Duidelijke uitleg door Heidy middels filmpjes en gebruiksaanwijzing op papier! Ben net begonnen maar voel nu al het verschil! Vol... Ver mais
Altijd proffesioneel en snel. Dermamaximo doet wat het beloofd. Heidy en haar team geven goede adviezen en hebben duidelijke filmpjes. Ik ben heel blij met het device en de bijbehorende serums.
Wat een geweldig bedrijf met een super goede klantenservice en prima bereikbaarheid! Dat alleen al is bijzonder anno 2025. Dermaximó staat voor een fantastische range producten en doet wat ze beloo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Dermaximó is ontstaan vanuit liefde voor de huid. Effectief en no-nonsense, dat is waar Dermaximó voor staat. 🧡 Ons doel is hoogwaardige skincare producten ontwikkelen die beschikbaar zijn voor een groot publiek. Hoge kwaliteit, maximaal resultaat tegen een scherpe prijs vinden wij erg belangrijk. Ons doel is dan ook tevreden klanten met mooie, gezonde en jonge huiden. “Getting older, staying young”
Informações de contacto
Vosbergerweg 39, 8181JK, Heerde, Holanda
- 0578-695815
- info@dermaximo.com
- dermaximo.com
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snelle levering, en je krijg email over hoe je het product moet gebruiken. Veel uitleg erover wat heel fijn is en ook over de serums. Ben erg tevreden Je word goed op de hoogte gehouden wanneer je artikel kom En alles word netjes verpakt en verzonden
Helaas ook hier na 20 dagen nog niks…
Helaas ook hier na 20 dagen nog niks bezorgd en geen update over de bestelling. En dat voor een bestelling van zo een bedrag. Voelt niet goed!

Resposta da Dermaximó
Ik krijg geen reactie op mijn e-mails…
Ik krijg geen reactie op mijn e-mails ik heb flink wat geld betaald waarvan ze zeggen dat tussen 5-8 dagen wordt geleverd. Gewoon NIETS
trace geeft ook niets aan. Voel mij belazerd

Resposta da Dermaximó
De bezorging van het product duurde…
De bezorging van het product duurde langer dan ik verwacht had. Ik vind de instructie voor het gebruik nog wat omslachtig, zou fijn zijn als dst gewoon kort en bondig in bijgeleverde brochure staat.
Alle lof…
na n vertraging is er keihard gewerkt om dit te bezorgen. Super fijn! product ook top!
Heel goede soort lipcloss
Echt een kado voor mezelf
Echt een kado voor mezelf. Prachtig verpakt en heel erg prettig in gebruik tot nu toe.
Fijne communicatie en snelle verzending
Goede service. Eerlijk bedrijf!
Helaas vanwege een aandoening ( TN) kon ik het niet gebruiken en is er snel gezorgd voor een snelle retourafhandeling. Ik kan dus niets over het product zeggen. Maar het is een eerlijk bedrijf en dat vind ik belangrijk om te vermelden in deze tijd waar veel fake bedrijven de grond uit poppen. ( lees dus altijd goed de reviews bij Trustpilot en niet die van de website).
Ik heb het apparaat nog niet genoeg…
Ik heb het apparaat nog niet genoeg gebruikt om er een oordeel over te geven. De gebruiksaanwijzing is niet eenvoudig en het duurde 12 dagen voor het er was.

Resposta da Dermaximó
Snel op mijn mail gereageerd
Snel op mijn mail gereageerd. Ze komen heel betrouwbaar over. Ik heb net alle filmpjes gezien en mijn Beauty Light is nog aan het opladen. Straks uitproberen, ik heb er zin in!!!
Erg tevreden
Erg tevreden, super goede uitleg d.m.v. video's van de vriendelijke Heidy (waar voor veel dank:-). Over de geweldige resultaten kan ik nog niets zeggen haha maar ik geloof erin!
Ondanks de vertraagde levering bleven…
Ondanks de vertraagde levering bleven ze contact houden en duidelijke uitleg geven over dit probleempje. Het pakketje zorgvuldig verpakt en keurig ontvangen. Blij met de hoogwaardige producten van Dermaximo. 👍🏻
Goede producten en goede service!
Tijdrovende instructies
Het heeft me best tijd gekost om te ontdekken welke behandeling ik kan doen/ voor mijn huid goed is/ hoe vaak dat mag enz. Over een mogelijk resultaat kan ik helemaal nog niets kan zeggen.
De behandeling voelt goed.
Blij met mn ebl !!
Blij met mn ebl !!
T Werkt zeker en m'n huid ziet er al na 2 weken beter uit!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.