1. Designer de interiores
  2. Loja de móveis
  3. Local de armazenamento

Informação fornecida por diversas fontes externas

designAMOK er stedet med de kreative løsninger til dig og din indretning. Råt interior i fiberbeton til hus og have, samt smarte Rail-On boxe til opbevaring. Alt er designet og produceret i Danmark.

3,4

Aceitável

Lad være med at købe på tilbud her

Købte en stol på tilbud til 800 kr. Efter 30 dages almindelig brug er sædet revnet. Kan ikke repareres. Ingen returret eller anden kompensation.
Penge lige ud af vinduet.

18 de março de 2019
logótipo da designamok.dk

Resposta da designamok.dk

Hej Mikkel
Vi vil gerne svare på dit udsagn.
Du har købt en stol på outlet hos www.designAMOK.dk nedsat fra kr. 2.521,- til kr. 800,- og ikke kr. 1.500,-.
Den er solgt med udtrykkelig beskrevet tekst på stol (på hjemmesiden): Da dette er udstillingsmodeller fra vores showroom har vi kun ganske få stk. på lager. Disse varer er købt som beset, så ingen bytte eller returret.
Altså en brugt vare med 68% rabat, købt som den er og uden bytte- eller returret.
Det er jo ikke efter 30 dages almindelig brug at den er gået i stykke da vi jo har brugt den i vores showroom i flere år uden problemer.
Så synes vi egentlig at vi har givet dig mulighed for et godt køb som ikke fejlede noget da vi sendte den til jer og at I også har haft dem i brug....med glæde.
Vi ønsker ikke at gøre yderligere.

Outlet eller Brugt

Det er fint det er Outlet og der står deres møbler er udstillings modeller. Men blev ked af de var så ‘brugte’ og meget medtaget. Man har ingen retur ret og købt som beset, men billederne er af en ny stol. Så det stemmer ikke overens men det man køber..

3 de outubro de 2018