Iitala borden besteld die nog op mijn wensenlijstje stonden. Helaas had Post.nl een legpuzzel van onze bestelling gemaakt. Even telefonisch contact en er werd een fijne, snelle oplossing geboden. De... Ver mais
Ons nieuwe huis inrichten, dat konden we toch gewoon helemaal zelf?! Nou… We kwamen een eind maar liepen op een paar punten tóch vast. Teun en medewerkster Kajsa trokken ons los, met een fijn kleuradv... Ver mais
In ons woonwarenhuis kun je ontwerpen vinden van bekende en minder bekende vormgevers en architecten, ‘Nederlands ontwerp’ neemt een prominente plek in. Onderscheidend en verrassend door de sterke keuzes, inspireert Teun al 25 jaar door zijn unieke visie op interieur en styling. Diverse merken hebben een uniek stuk uitgebracht dat speciaal voor ons is gemaakt of aangepast in een gelimiteerde editie. Teun blijft verrassen en inspireren! Bekijk hier ons digitale woonwarenhuis of breng een bezoek aan onze inspirerende woonwarenhuis in Middelburg! Een vraag of advies nodig? Neem dan contact met Teun op.
Gortstraat 28, 4331 LC, Middelburg, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
alles werd goed afgeleverd en op de plaats gezet waar het was gepland!

Resposta da Designvanteun
Netjes geholpen,en correct en snel afgehandeld.

Resposta da Designvanteun
Super snelle levering en pro-actief contact om de order te perfectioneren!

Resposta da Designvanteun
Snelle levering, duurzaam verpakt. Alleen extra reclamefolder en kaarten + enveloppen waren overbodig en sluit niet aan bij de duurzasmheidsdoelstelling.

Resposta da Designvanteun
Snelle levering. Prettig telefonisch contact en zeer vriendelijke klantenservice. Uitstekend! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan.

Resposta da Designvanteun
Snelle levering, professionele en vriendelijke benadering van de klant!

Resposta da Designvanteun
Vakkundig hulp bij de bestelling van de eettafel

Resposta da Designvanteun
Snelle levering en een mooi persoonlijk kaartje erbij.

Resposta da Designvanteun
Het was een heel goede ervaring! De levering was supersnel en heel deugdelijk ingepakt. Dat was van belang, want het ging om servies. Ook een soepele aflevering bij het afleverpunt en zonder een probleem, op vertoon van mijn ID, het pakket meegekregen. Hele service dus ruim voldoende.

Resposta da Designvanteun
Design Teun is een sfeervolle meubelzaak in het centrum waar je veel bekende meubelmerken vindt. De eigenaar heeft enorm veel ervaring en een uitstekend gevoel voor interieur. Zijn deskundigheid en vriendelijke aanpak maken het winkelen hier extra prettig. Absoluut een aanrader

Resposta da Designvanteun
Ik heb nu 2x correct en zo snel mogelijk (natuurlijk ook afhankelijk van de bezorgdienst) bestelde artikelen van TEUN ontvangen. De artikelen waren goed en zorgvuldig ingepakt. Het lijkt mij een mooi warenhuis en zodra ik in Zeeland kom, ga ik beslist langs (woon in het noorden!). Gewoon nieuwsgierig geworden!

Resposta da Designvanteun
Ondanks het toch wel slechte winterse weer in de periode van levering, de volgende dag al geleverd ( tot mijn verbazing ). Verder perfect verpakt.

Resposta da Designvanteun
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.