Banner for Desko

Desko Opiniões 908

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

De bestelling was makkelijk geplaats en het bureau was zeer snel geleverd én gemonteerd. Een zeer prettige ervaring! Wel waren de échte kosten, namelijk incl btw, tijdens het aankoopproces niet goe... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Afspraak was om een nieuwe datum in te plannen voor levering wanneer ik thuis was. Dit zonder instemming via PostNL verstuurd. Waardoor ik een chagrijnige medewerker kreeg die niet tevreden was ove... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn erg tevreden over het leveren van de bureaus. Het hele proces verliep soepel en flexibel. De bureaus zien er mooi uit en zijn van goede kwaliteit. Daarnaast stonden ze verrassend snel in elkaa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobiliário de escritório
  2. Designer de interiores
  3. Fornecedor de material para escritório
  4. Renovação de escritórios
  5. Loja de materiais para escritório
  6. Loja de mobiliário para escritório usado

Sobre Desko

Desko heeft alles wat je nodig hebt voor jouw kantoorinrichting

Desko creëert werkplekken waar je je goed voelt. Waar je ook bent. Want een werkplek kan overal zijn. Van thuiskantoor tot vergaderzaal. Van kantoortuin tot café. Dit transformeren we tot plekken die inspireren, uitnodigen tot samenwerken en productiviteit bevorderen

Dat doen we met een unieke kijk op circulariteit en refubished items om je ruimte de sfeer geven die bij je organisatie past. Stoer, kleurrijk of juist rustgevend. Van moodboard en 3D ontwerp tot uitvoer, alles wordt geregeld

Breng je werkplek tot leven

Waarom klanten kiezen voor Desko

Desko is sinds 1952 leverancier van kantoormeubelen en specialist op het gebied van circulaire en duurzame kantoorinrichting. We helpen je graag.

• Zij laten zich adviseren van 3D ontwerp tot realisatie.
  • Zetten ons in als full service partij met eigen montage- en leveringsteam.
  • Shoppen hun kantoormeubelen online via de Desko webshop.
  • Maken gebruik van snelle levering uit eigen voorraad door heel Europa.
  • Kiezen voor verhuur, lease en verkoop van duurzame en circulaire kantoormeubelen.
  • Maken gebruik van onze kennis omtrent ergonomie, design en inrichting.
  • Verkopen hun gebruikte kantoormeubelen aan ons terug.

Ga naar Desko.nl

Altijd duurzaam, liever circulair

Bij Desko zijn we groot voorstander van duurzaamheid en hergebruik van kantoormeubilair. Ben je op zoek naar tweedehands kantoormeubelen? Dan vind je bij ons een ruim en wisselend assortiment voor scherpe prijzen. Je vindt onder meer tweedehands bureaustoelen en tweedehands bureaus. Maak een duurzamere en voordeligere keuze door te kiezen voor tweedehands of refurbished kantoormeubelen.

Het effect van een goede inrichting op kantoor

Een kantoor inrichten een kwestie van meubilair erin en werken maar? Niet helemaal. Een doordacht ingerichte kantoorruimte heeft een enorme invloed op je bedrijf en mensen.

• Maak je kantoor aantrekkelijker als ontmoetingsplek.
  • Boost de creativiteit en productiviteit van je mensen
  • Draag je duurzame doelen uit met circulaire kantoorinrichting
  • Zet een fijn gevoel neer dat past bij je cultuur
  • Vertaal je merk door naar je complete kantoorinrichting

Desko - al 4 jaar op rij, top 5 beste kantoorinrichters van Nederland

Breng je werkplek tot leven

Want het draait allemaal om je thuisvoelen op je werkplek.

De rol van kantoorinrichting is belangrijker dan ooit. Hierdoor veranderen kantoren van grijze ruimtes waarin vooral hard gewerkt moet worden, naar inspirerende ruimtes waar plek is voor ontmoeting, inspiratie én productiviteit. Ontdek hoe kantoorinrichting jouw bedrijf en medewerkers boost.

Boost jouw kantoorinrichting

Kantoormeubelen

Met 15.000 producten in onze shop, zit er altijd iets bij dat past bij jouw behoefte, smaak en gewenste oplossing zoals:

• Ergonomische bureaustoelen

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

908 opiniões

Respondeu a 44% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Fijne kruk, goede levering

Makkelijk te bestellen en ik ben goed op de hoogte gehouden van de levering. Er is in de bezorging op verzoek zelfs rekening gehouden met mijn thuiswerkdag. Daarnaast is het een fijne kruk! Blij mee.

22 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Na enkele jaren zeer tevreden gebruik…

Na enkele jaren zeer tevreden gebruik gemaakt te hebben van mijn zit/sta bureau, begaf de powerbox het. Mijn bureau was veranderd in een alleen-nog-sta bureau. Een kort mailtje naar Desko en ik kreeg meteen een nieuwe powerbox opgestuurd. Super service, goed geholpen. Mijn bureau werkt weer perfect.

16 de abril de 2026

De aanhouder wint.

Kwaliteit van besteld materiaal is goed. Maar hoe het bij je thuis komt is een heel circus.

Je moet veel geduld hebben, vaak bellen, niet raar op kijken van een paar leugentjes. Maar uiteindelijk krijg je waar voor je geld.
Als je een beetje handig bent; Neem vooral NIET de installatie service.

17 de abril de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Afspraken niet na gekomen.

Dit zonder instemming via PostNL verstuurd. Waardoor ik een chagrijnige medewerker kreeg die niet tevreden was over gewicht en afmetingen van pakket.

16 de abril de 2026

Volgens afspraak geleverd

Volgens afspraak geleverd, vriendelijke monteur. Alles netjes gemonteerd en afval meegenomen.

14 de abril de 2026
logótipo da Desko

Resposta da Desko

Hi Patrick,

Wat fijn om te horen, dat alles zo prettig is verlopen. Daar gaan we voor! We wensen je veel plezier met je thuiswerkplek en mochten we nog iets voor je kunnen doen, weet je ons te vinden.

Groeten uit Amsterdam
Team Desko

Mijn gekochte stoel.

Mijn gekochte stoel zat voor mij niet goed en is zonder gezeur omgeruild voor een andere.

8 de abril de 2026
logótipo da Desko

Resposta da Desko

Dag Hans,

Natuurlijk, geen enkel probleem, kleine moeite. We zijn blij dat we je zo hebben kunnen helpen. We wensen je nog jaren plezier met je nieuwe, refurbished stoel! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag.

Groeten uit Amsterdam
Team Desko

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.