deslotenmaker.com Opiniões 39

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben net geholpen door een super vriendelijke man. Ik was mijn sleutels binnen vergeten en ben zeer goed geholpen. Van te voren werd heel erg duidelijk verteld wat de kosten gingen worden en er werd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goeie lieve slotenmaker en service kosten plaatje scheelde me bijna €1000 vergeleken via bouwmarkten die zich opstellen als zzp’r aniways thanks we zijn blij met jullie Ik raad deze slotenservice... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goedemiddag, Ik heb afgelopen nacht mezelf buiten gesloten per ongeluk, maar dankzij jullie top service van Sonam lockservice en vooral vriendelijke is mijn deur gelukkig weer open. Heel erg bedank... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Chaveiro
  2. Serviço de serralheiro de emergência

Deslotenmaker.com is de onafhankelijke vergelijkingssite voor slotenmakers in Nederland. Iedereen verdient een vakkundige, betrouwbare en goede slotenmaker tegen een eerlijke prijs. Wij werken met betrouwbare partners door heel Nederland. Al onze slotenmakers zijn gediplomeerd en kunnen de werkzaamheden vakkundig verrichten. Geen malafide praktijken meer, maar erkende en transparante slotenmakers. Heb je problemen met je slot en moet dit met spoed worden gerepareerd? De slotenmakers zijn dag en nacht beschikbaar en onze slotenmakers zijn vaak binnen 30 minuten ter plaatse. Ons werkgebied dekt heel Nederland en er is altijd wel een monteur bij jou in de buurt.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

39 opiniões

Echt een aanrader Sonam Lockservice

Ik ben via via het platform bij Sonam Lockservice terecht gekomen. Ondanks dat ik vond dat volgende dag ook kon vanwege late tijdstip is Anouar toch gekomen en direct en snelle service verleend. Heel netjes en correct. Echt een aanrader.
Maurits/ Geuzenveld

6 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Titel: "Snel, Vriendelijk en Betrouwbaar: Topervaring met desloltenmaker.com"

Titel: Snelle en Betrouwbare Service van desloltenmaker.com

Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van desloltenmaker.com. Onlangs ben ik buitengesloten geraakt en hun snelle respons heeft me enorm geholpen.

Het team van desloltenmaker.com kwam snel ter plaatse en loste mijn situatie professioneel op. Hun vriendelijke en bekwame personeel maakte de ervaring minder stressvol. Ik ben oprecht blij met de efficiënte service die ik heb ontvangen op het moment dat ik het het meest nodig had.

Dankzij desloltenmaker.com kon ik snel weer toegang krijgen tot mijn huis, en ik waardeer hun toewijding aan klanttevredenheid. Ik beveel desloltenmaker.com ten zeerste aan aan iedereen die betrouwbare slotenmakersdiensten nodig heeft.

13 de fevereiro de 2024

Buiten gesloten

Goed en prettig geholpen
Na buiten gesloten te zijn gebeld.
Toch via haak de deur open gekregen.
Mooiste is geen kosten hoeven te betalen.
Over goede service gesproken.
Aanrader

15 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Er was ingebroken in onze berging…

Er was ingebroken in onze berging waarna een monteur van Sonam Lockservice langskwam binnen de afgesproken tijd. Ons slot is vervangen en wat schade is hersteld. Voor de zondag nacht was de prijs schappelijk en de slotenmaker was een vriendelijke man!

14 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over de goede service. De monteur gaf mij goede hulp en was zeer coulant. Hij heeft mij geholpen met een goede oplossing Om te voorkomen dat dit een volgende keer weer gebeurd.

14 de janeiro de 2024

Sonam duidelijk oplichters

Het minste wat ik kan doen is hier wat schrijven. Super aardige monteur gehad maar de service van Sonam Lockspecialist ofzo is een scam, helaas. Hele communicatie was al slecht helaas maar dat heb ik maar geaccepteerd, en ik was te koud en te moe om ook maar iets van tegengas in te brengen, wees samen!!!!

Uiteindelijk €516 betaald voor een slot dat niet werkt op mijn deur, terwijl dit voorheen gewoon werkte, en zogenaamd allemaal kosten eraf gehaald terwijl het nóg afzetterij was. Jammer want ik was ervan op de hoogte dat er veel oplichters hierin zijn, en toch ben ik ervoor gevallen. Tip om altijd duidelijk 100 keer de kosten te vragen voor je iets van dit accepteert en indien mogelijk je woningcorporatie direct in te schakelen. Ik ga achter ze aan want voor die prijs wil ik minstens dat mijn deur dicht kan. 😊

Ik voel me nu namelijk super onveilig en ik ben bang dat ze misschien extra sleutels achterhouden oid, heel naar gevoel bij dit bedrijf.

12 de janeiro de 2024

Goed!

Hele goede ervaring gehad met Sonam Lockservice via slotenmaker.com
Na 50 minuten was hij er. Hele vriendelijke slotenmaker.

19 de dezembro de 2023

Goeie lieve slotenmaker en service

Goeie lieve slotenmaker en service
Ik raad deze slotenservice zeker weten aan
Met vriendelijke groet miri

1 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Het weekend na een feestje bleek…

Het weekend na een feestje bleek sleutel verloren te zijn
ik heb een slotenmaker gevonden die mijn probleem kon oplossen met een weekend tarief wat ik natuurlijk helemaal begrijp
Goeie energie van deze man ik kon lekker naar binnen toe
wat een waardering kan ik geven voor dit soort mensen die er voor ons zijn
Ik raad zeer aan en zal nog contact opnemen ivm andere sloten die ik graag door jullie wil laten vervangen
topperd!

25 de novembro de 2023

Scammers: Sonam Lock service

Sonam Lock service

Complete scammers.... Overcharged me a whopping amount of 675 euros to replace a cylinder lock.

Beware of them...! Taking advantage of your vulnerable situation!

25 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

nadat er poging tot inbraak was en 4…

nadat er poging tot inbraak was en 4 uur wachten via woning bouw vereniging kwam er eindelijk via hen een slotenmaker die gelijk op een brutale manier zei kost minimaal €1000 we waren zo geschrokken en weigerde hem
uiteraard
Belde via deze website en vroegen om de kosten van het vervangen van de slot die dus kapot was
Vriendelijke slotenmaker kwam ter plekken gaf goeie uitleg en wat een diep respect voor hoe hij ons heeft geholpen ware aanrader .
Hartelijk dank voor je goeie service!

14 de outubro de 2023

Afzetterij!

Afzetterij!
ik ben door dit bedrijf in aanraking gekomen met een slotenmaker in regio Leiden. De deur was snachts achter mij dichtgevallen. Heb toen anderhalf uur in de kou moeten wachten, en vervolgens hoefde hij alleen met een stuk ijzerdraad de hendel van de voordeur naar beneden te drukken. Heeft mij vervolgens 400(!) euro laten betalen!! Hij heeft geen slot vervangen en was na een aantal korte minuutjes alweer weg.
Belachelijk dat ik deze prijs heb moeten betalen voor iets was ik met een gebogen fiets spaak nog wel had kunnen doen.

27 de janeiro de 2023

Opgelicht door Sonam Lockservice via deslotenmaker.com

Via deze website in contact gekomen met Sonam Lockservice uit Amsterdam. Dit is de slotenmaker met wie je in contact komt als je uit regio Utrecht en Amsterdam belt. Er was die dag een insluiping geweest waarbij een huissleutel was meegenomen, waardoor het slot van de voordeur vervangen moest worden. Hij heeft de deur niet open moeten breken dus het ging echt alleen om het vervangen van het slot. Dit heeft nog geen 30 minuten geduurd. De kosten waren ruim €900 (!). Meteen al aangegeven dit aan de hoge kant te vinden, maar hij gaf aan dat het marktconform was. Door diverse andere slotermakers later geïnformeerd dat dit buitenproportioneel is en absoluut niet gerekend had mogen worden voor die werkzaamheden. Er had maximaal €450,- gerekend mogen worden voor de werkzaamheden en dat type slot. Ik heb hem aangeschreven en aangegeven dat een deel van de kosten terugbetaald dienen te worden. Natuurlijk wordt daar nooit op gereageerd. We hebben hem gebeld en kregen toen een grote mond dat we alle juridische stappen maar moesten ondernemen die we willen. Oppassen dus!

18 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.