Super fijne gesprekken tijdens de individuele sessies gehad. Het was prettig om met iemand te praten die echt begrijpt wat je bedoelt. We hebben stilgestaan bij de dingen waar ik tegenaan loop en oef... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De afgelopen zes weken waren waardevol. Ik heb nieuwe inzichten en bevestigingen gekregen die me hebben geholpen en ben eindelijk aan de slag gegaan met doelen die ik te lang had uitgesteld. Het gro... Ver mais
De sessies bij Nienke waren een van de beste investeringen in mijzelf. Ik heb eerst het groepstraject gevolg waar ik mijn ADHD beter leerde begrijpen en praktische tips kreeg. Daarna nog het 1 op 1 tr... Ver mais
Door een collega getipt voor de Stuiterballen en zo in contact gekomen met Nienke. De sessies met Nienke heb ik als zeer waardevol beschouwd. Ze laat je, zonder oordelen, goed over jezelf nadenken... Ver mais
Informações sobre a empresa
De Stuiterballen is er voor mensen met ADHD die klaar zijn met zichzelf steeds proberen “te fixen” in een wereld vol vierkantjes. We combineren humor, praktische tools en eerlijke gesprekken zodat chaos weer richting krijgt en je leert werken mét je brein in plaats van ertegen. Geen stoffige zelfhulp, maar herkenning, inzicht en concrete actie, zonder maskers of perfecte planners. Want stuiteren mag best… als je maar weet hoe je weer landt.
Informações de contacto
Oudenoord 369, 3513EP, Utrecht, Holanda
- 0638922900
- nienke@destuiterballen.nl
- destuiterballen.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
De stuiterballen
Na lang twijfelen de stap genomen om naar Nienke te gaan. Ik was mezelf even helemaal kwijt. Na de diagnose van mijn dochter, vielen voor mij zelf heel veel puzzelstukjes op z’n plek.
Nienke heeft me veel geleerd, spiegel voorgehouden, geluisterd, advies gegeven, enz enz. en het aller allerbelangrijkste ik heb mezelf weer gevonden. Ik mag zijn wie ik ben, een leuke vrouw 😉 en luister naar je hart! Niet dat stemmetje 😅
The Coaching is more then amazing
The Coaching is more then amazing. Nienke has a very good knowledge and a lot of practial, helpful ideas.
add coaching
Ik ben echt fan van Nienke en haar sessies!! Haar aanpak is zo fijn waardoor ik meer over mezelf te weten ben gekomen en ook bepaalde dingen meer kan en wil accepteren. Ze luistert echt naar je en gaat er ook op in. Nienke leert je omgaan met je ADD brein wat niet eenvoudig is, maar ze laat altijd zien en merken dat dat eigenlijk je superkracht is wat veel mensen niet hebben en ons juist uniek maakt, wat wij nog wel is vergeten ;)
Fijne adhd coach
Nienke begrijpt heel goed hoe adhd mij beinvloed en maakt op een fijne manier contact. Ze helpt me op een fijne manier mijn adhd brein beter te begrijpen en geeft me handvaten om er beter mee om te gaan.
Fantastic Virtual Sessions in English!
Working with Nienke virtually over these last few months has been incredible. As someone who had recently discovered their ADHD, she was a great source of help figuring out my behaviors and habits. Despite working over WhatsApp, each call felt fun and extremely helpful. I would highly recommend!
Met Nienke zet ik stappen!
Ik ben bij Nienke gekomen via ADD-coaching.nl en ik kon snel bij haar terecht. Met haar frisse energie, ervaring op het gebied van AD(H)D ;) en haar professionaliteit laat ze me echt op me gemak voelen en voel ik me serieus genomen. Alles is bespreekbaar tijdens de sessies: van kleine ongemakkelijkheden tot grotere uitdagingen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.