En af de bedste frokost restauranter i KBH🌟🌟🌟🌟🌟 Fantastisk mad i charmerende omgivelser i smukke KBH Leveret med en gæsteoplevelse på den helt høje klinge, udsøgt service som signalerer... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk lækkert traditionel dansk mad af høj kvalitet. Portionerne er store, så man går glad mæt derfra. Vi bestilte andesteg- meget lækkert, skindet var sprødt, nye hvide kartofler til og den beds... Ver mais
Endnu engang en skøn julefrokost med super råvarer, fantastisk betjening og rigtig god stemning. En af de mest klassiske smørrebrøds steder i indre by leverer langt mere end man kan forlange! Christi... Ver mais
Jeg har spist på Det Lille Apotek mange gange og har tidligere haft gode oplevelser, men desværre levede besøget i går ikke op til forventningerne. Vi fik en platte bestående af to slags sild, efter... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Dejlig mad
Dejlig mad, fantastisk betjening. Helt klart et besøg værd. Vi kommer helt sikkert igen.
Vi kommer med garanti igen!
Stedet er utrolig autentisk og det er som at komme et par hundrede år tilbage i tiden.
Vi fik en frokostmenu, med det traditionelle: Sild, rødspætte, hønsesalat m.m.
Alt var perfekt, rødspætten og remouladen var lige som den skulle være og deres sild, to forskellige, karry med æble og en frisk appelsin marinade, sad lige i skabet.
Endda brødet havde en god smag der passede til.
Men,- bedst af alt, var den kvindelige tjener vi havde fået, hun var i topklasse.
Frisk, smilende og selvom der var run på, kunne man aldrig mærke det på hende, når hun kom til vores bord.
Helt utroligt.
Lille sidebemærkning: En ældre herre skulle bruge en vogn, her sagde hun til ham: "Skal jeg ikke lige holde øje med vognen, så skal du ikke stå der ude!"
Top overskud og nissehuen af for hende :-)
Så når man lægger alt sammen, er det DYBT fortjente 5 stjerner.
Vi kommer med garanti tilbage for her går man ikke galt i byen.
Dejligt sted ren nostalgi og god…
Dejligt sted ren nostalgi og god julefrokost mad, det eneste lille undring var at vi var fire til bords og skulle dele Risalamande og kun en gave til den der fik mandlen, egentlig skulle vi kun være to til at dele hver sin Risalamande som vi hver især r par delte og betalte for lidt snyd
Fantastisk mad og sted ❤️
Endnu en julefrokost i Københavns bedste smørbrøds restaurant. Der er så meget hygge og så i de mest fantastiske omgivelser. Det lækreste mad, det sødeste personale, den hyggeligste ejer, man kan kun elske det hele ❤️ … stedet er helt sikkert et besøg værd og man kommer helt sikkert igen ❤️ We love it ❤️ God Jul og vi ses i 2024 🎅🏻
Super lækker ribeye steak
Super lækker ribeye steak, blød som smør og minimalt, men perfekt krydret.
Søde, dygtige og opmærksomme tjenere.
Ikke gourmet, men det, de gør, gør de godt.
Overordentligt lækkert til prisen.
OBS: Valgte stout i stedet for vin, da tjeneren fortalte, at deres rødvin var 24 grader varm(!)
ALTID TIP TOP I ORDEN!
Altid en kæmpe fornøjelse at besøge Det Lille Apotek.
Vi skulle fejre vores 40 års veninde-jubilæum, og valget faldt på Det Lille Apotek. Maden var i topklasse, friske råvarer, velsmagende og flot præsenteret. Betjeningen hurtig, smidig, professionel og med store smil. Restauranten emmer af hygge, historie og god stemning.
EN VARM ANBEFALING HERFRA!!!
Forfærdelig biksemad
Forfærdelig biksemad, angiveligt efter sønderjysk opskrift. Kødet stort set alene fedtklumper der blev serveret i en smagsløs sovs med halve upillede kartofler. Ingen løg. Det er muligt Det lille apotek serverer god frokost, men deres biksemad må betegnes som uspiselig.
Hvis der en dag kommer en konkurrence…
Hvis der en dag kommer en konkurrence om det hyggeligste spisested i København, vil jeg indstille Det Lille Apotek. Jeg kender ikke alle steder i byen men jeg ved, at de vil komme med i finalen og er faktisk ret sikker på at de vil løbe afsted guldmedaljen. Stedet er pragtfuldt, hyggeligt og med et både venligt, hurtigt og smilende personale. Maden, som man jo først og fremmest kommer der for, er absolut tip top og råvarerne lige i skabet, det lige fra smørrebrødet til pariserbøffen. Det er tydeligt, at kokkene ved, hvad de laver.
Her emmer af både ånd og atmosfære lige fra at du træder ind af døren, kigger rundt og går på opdagelse med dine øjne mellem de utallige skønne og sjove ting og sager på væggene. Når så maden kommer på bordet, slår du helt af dig selv både dine næsebor og smagsløg til og tro mig, du vil bestemt ikke blive skuffet. Det Lille Apotek er en pragtfuld totaloplevelse. Gå ikke glip af dette sted.
Fantastisk lækker mad👍
Fantastisk lækker mad👍
Virkelig god betjening og dejlig atmosfære.
Vi triller hjem veltilpasse og meget mætte😊
Ses snart igen🙂
Fantastisk frokost.
Fantastisk frokost.. Dejlig velsmagende råvarer og skønne tilberedningen og sammensætninger.. meget venlig og professionel personale.. Meget hyggeligt sted, som jeg varmt kan anbefale 😋👌
Tak for en fantastisk dejlig aften
Tak for en fantastisk dejlig aften, alt spillede; betjeningen var i top, maden så lækker & fantastisk atmosfære, lige hvad vi havde brug for den dag.
Kh familie Pontoppidan
På Det Lille Apotek, mener jeg, at man finder ægte dansk hygge, ren nostalgi samt fantastik velsmagende mad!
Stedet oser af sjæl og atmosfære, hvilket jeg mener gør Det Lille Apotek til et af København’s bedste spisesteder.
Det Lille Apotek er fra 1720 (kunne man læse i menukortet), hvilket gør stedet til Københavns ældste restaurant. Ligeledes kunne man læse, at blandt de mange koryfæer som har frekventeret på Det lille Apotek er H.C. Andersen, Leo Mathisen, Axel Sandemose og Peter Faber.
Jeg mener at på Det Lille Apotek finder man ægte dansk hygge og nostalgi.
Det Lille Apotek får topscorer, både på omgivelserne, betjeningen og det meget velsmagende mad.
Vi kommer helt sikkert igen!
Bedste hilsner fra
Brian Møller
Tørt, kjedelig, og smakløst
Hyggelig personale. Men trangt og lite sted. Er du en gjennomsnittlig person vil det bli trangt mellom bordet og stolene. Pass på at du ikke river med duken og ikke bestill for mye. Det er det ikke plass til. Spiste helstekt and. Kort oppsummert var dette tørt og smakløst.
Spiste igen en mega hyggelig frokost…
Spiste igen en mega hyggelig frokost her. Super flink og venlig betjening. Meget fin balance mellem fornyelse og tradition på det danske smørrebrød. Virkeligt lækkert og fair priser. Vi kommer helt sikkert igen👍😀
Første gang på det lille Apotek og…
Første gang på det lille Apotek og absolut ikke sidste gang. Super hyggelig og imødekommende personale. Super god mad.
Havde en super oplevelse.
Havde en super oplevelse.
Der skal vi hen igen.
Fantastisk sted
Fantastisk sted, super hyggeligt, med det sødeste tjener som altid smiler og er imødekomne
Vi fik godt gamle dags dansk smørrebrød som smagte fantastisk.
Kommer helt sikkert snart igen...
Ubehøvet kvindelig tjener
Vi var et selskab, der skulle spise og min mand og jeg kom lidt tidligt. Vi ville derfor bruge ventetiden til at få en kold øl udenfor, hvor der ingen andre gæster sad ved de to borde, der var opstillet.
Ved henvendelse til betjeningen, blev vi belært af den kvindelige tjener om, at det ikke var et værtshus men en restaurant! Til det kunne vi kun svare, at det vidste vi skam godt da vi tidligere har besøgt stedet. Men der var ingen "kære mor"...vi blev bedt om at gå. Som nævnt, har vi før været gæster på stedet men det kommer ikke til at ske igen og jeg kan ikke anbefale restauranten pga. den virkelig dårlige betjening til nogen
Betjening i topklasse og lækkert mad
Betjening i topklasse og lækkert klassisk dansk mad lavet fra bunden. Hurtig service og tjenere med super overskud. Det bliver ikke sidste gang vi spiser på det lille apotek
Super hyggeligt
Super hyggeligt, lææækker mad og herligt personale.
Kan varmt anbefales
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.