Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Keurig geleverd wat was afgesproken met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kreeg hulp van de chauffeur bij het naar binnen brengen van de kozijnen met deuren. Levering van een smal kozijn met de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over Deurenexpress, het bestellen verliep soepel en voorspoedig. Vervolgens wordt je goed op de hoogte gehouden over de levering van de deur. Zelfs al heb je na het bestellen... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Meerdere keren beschadigde deuren ontvangen (in totaal 5 leveringen nodig gehad). Steeds opnieuw thuis moeten blijven voor omruilen. Uiteindelijk een deur geaccepteerd met nog een zichtbare oneffe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wegens verbouwing heeft Deurenexpress 13 complete en mooie deuren geleverd voor aantrekkelijke prijzen. Ze hebben een duidelijke webshop, en handig is ook dat ze over een eigen showroom in een mooi be... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de portas
  2. Armazém de portas

Bij Deurenexpress vindt u een uitgebreid assortiment aan deuren- en kozijnen. A-merken voor de allerscherpste prijzen. In onze fysieke showroom in Drachten bent u welkom om onze hoogwaardige deuren en kozijnen te komen bekijken. Onze binnen- en buitendeuren kunnen op maat worden gemaakt. Bij ons kunt u ook terecht voor persoonlijk advies. Voor een stijlvolle upgrade aan uw woonruimte of bedrijfspand bent u bij Deurenexpress aan het juiste adres!

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

60 opiniões

Respondeu a 16% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Enorm goeie kwaliteit en vriendelijke…

Enorm goeie kwaliteit en vriendelijke bezorger verder geen opmerkingen

5 de dezembro de 2025

Beste M. Kok,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en dat u vriendelijk bent geholpen door onze chauffeur!

Goede kwaliteit spullen

Goede kwaliteit spullen. Met instructies voor installatie. Heel tevreden.

6 de dezembro de 2025

Beste Bianca,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden over de kwaliteit en de instructies.

Grote collectie deuren

Grote collectie deuren. Heel fijne makkelijk te gebruiken bestelsite.

10 de janeiro de 2026

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website!

Prachtige binnendeuren

Mooie binnendeuren heel mooi afgelakt.

18 de dezembro de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw review.

Goed om te horen dat u tevreden bent met de afgelakte binnendeuren!

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service en word goed mee gedacht

Goede service en word goed mee gedacht

10 de dezembro de 2025

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service!

Classificada 5 em 5 estrelas

Op tijd laten weten wanneer de…

Op tijd laten weten wanneer de bestelling komt en die afsoraak ook nagekomen.

23 de dezembro de 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden over uw bestelling!

Snelle service

Snelle service, vriendelijk contact en vlotte reactie op vragen. Bereid om mee te denken qua lever moment.

5 de dezembro de 2025

Betrouwbaar bedrijf. Zeer goede service

Prima communicatie over levertijden.
Mooie deuren.
Hadden een probleem met 1 deur. Zijn komen kijken en probleem kon niet opgelost worden. Er is een nieuwe deur voor ons besteld die binnenkort geleverd en gemonteerd.
Kortom, wij zijn zeer tevreden over deurenexpress.

7 de novembro de 2025

Helemaal tevreden

Attente medewerkers die zelf na de bestelling meedenken. Snelle en goede levering. Zeer goede communicatie over de levering. Zou het iedereen aanraden

24 de novembro de 2025

Aanrader!!

De deuren zijn een week eerder geleverd dan de site op voorhand aangaf. Dit wisten we ruim op tijd.

Deuren zijn netjes binnen gezet, en bezorger was erg vriendelijk.

Deuren zijn van erg goede kwaliteit en in verhouding een stuk goedkoper dan bij andere bedrijven. Enorm blij mee!!

16 de outubro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede kwaliteit en vlotte bezorging

Akoestische wandpanelen werden vlot bezorgd en van te voren krijg je een update over het tijdsslot van de bezorging. De panelen waren netjes verpakt en in goede staat. We zijn er heel blij mee!

15 de novembro de 2025

SUPER TEVREDEN

Op 23 augustus bij Deurenexpress een Cando binnendeur besteld. Deze zou op 11 november bezorgd worden. Het inmeten heb ik in samenspraak met A ita van Deurenexpress zelf gedaan. En om maar met de deur in huis te vallen: keurig verpakt werd hij op de afgesproken dag afgeleverd en bleek exact met de opgegeven maten overeen te komen. Ook timmerman J.A.N (afbouw) heeft de deur de volgende dag vakkundig ingehangen.
Kortom, ik ben dik tevreden over de service van beide zaken. En dat, terwijl ik eerst twijfelde vanwege nogal wat negatieve reviews. Het blijkt maar weer dat je die soms met een korreltje zout moet nemen.
Adri van Reijen, Bergen op Zoom

12 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Scherpe prijzen en prima levering

Ik heb 3 hele mooie Svedex opdekdeuren besteld en deze zijn echt heel mooi. De chauffeur was er al heel vroeg en heeft ze netjes in de garage gezet. Volgend jaar ga ik de andere deuren ook vervangen en die ga ik ook weer bij deurenexpress bestellen.

4 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.