Ruim aanbod, snelle levering en goede prijs. Snelle reactie van de support i.v.m. wat vragen over een draaiknopcilinder. Een ander artikel in mijn bestelling was beschadigd, maar binnen enkele da... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat een top service, zeer onder de indruk! Bestelling was goed, maar niet helemaal wat ik had verwacht, dus contact opgenomen met Robert-Jan. Probleem uitgelegd en vervolgens is deurklink24 succesvo... Ver mais
Wat een geweldige hulpvaardigheid van dit bedrijf. In mijn nieuwe huis waren douche- en toiletsluitingen geïnstalleerd, welke niet pasten in het slot. Deurklink24 is het enige bedrijf dat verloophulsj... Ver mais
Mooie zwarte deurklinken besteld de Eliot Tokio serie, alles netjes verpakt compleet met montage materiaal en snelle verzending. Had bij de set voor de wc deur een probleem met de stift voor het wc sl... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja self-service
- Decoração e Design de Interiores
- Loja de bricolage, casa e jardim
- Porta interior
- +31 (0)316 254339
- info@deurklink24.nl
- deurklink24.nl
Prijs / kwaliteit en levering top 👍
Voor de 2e keer hier klinken besteld en zeer tevreden over . En snelle levering ervan .
Tevreden klant
De bestelde deurklink voldoet helemaal. Mooie kwaliteit en prima prijs.
De levering was snel.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, niet te duur en snel geleverd wat wil een mens nog meer!
Mooie klinken besteld bij Deurklink24.
Mooie klinken besteld bij Deurklink24.
Het heeft even geduurd voordat ze er op zaten maar ze zien er goed uit.
En de prijs is super voor deze klink.
Alles perfect en snel geleverd
Alles perfect en snel geleverd. Mooi materiaal. Ben er erg blij mee.
Mooi deur klinken
Erg blij met de deurklinken. Snel geleverd leuke prijs. Goed product.
Het bedrijf stuurde de verkeerde klink…
Het bedrijf stuurde de verkeerde klink op en echt binnen 24 uur hadden ze het opgelost nee echt GE-WEL-DIG als ik weer deurklinken nodig heb bestel ik ze zeer zeker weer op deze site!
Top service en prettige communicatie
Top service en prettige communicatie. Snel en vriendelijk. Zwart deurbeslag met wc slot van degelijke kwaliteit! Als ik weer nieuw deurbeslag nodig heb, weet ik wel waar ik het koop. Nogmaals bedankt.
Prima deurklinken
Bestelling was compleet zoals ik het had besteld. Was ook netjes verpakt en vlot geleverd. Goede deurklinken die tenminste vast blijven zitten op de deur en niet verschuiven doordat de schroeven aan een kant dwars door deur gaan naar de andere klink. Ook een goede beschrijving erbij hoe je de te boren gaten moet inmeten.
Goede kwaliteits/prijs verhouding.
Goede kwaliteits/prijs verhouding.
Makkelijk te monteren en heel stevig.
Een top product, wij zijn er erg tevreden over. duidelijke keuze maken uit…
Ik kon een duidelijke keuze maken uit de getoonde deurklinken, en ze zijn ook nog eens heel mooi en degelijk.
Ondanks een
Ondanks een, door mijzelf, verkeerd gemeten maat, kreeg ik zonder extra kosten een nieuwe deurklink en een retourticket. Super!
Mooi strakke zwarte deurklinken…
Mooi strakke zwarte deurklinken gekocht. Het ziet er na plaatsing goed uit en voelt solide aan. Wel de plaats van de gaten goed opmeten en deze goed horizontaal aanbrengen.
Goede en snelle communicatie en een…
Goede en snelle communicatie en een hele goede service. Enorm tevreden!
Een verkeerde beslissing snel hersteld.
Een verkeerde levering werd zonder problemen opgelost door het goede product te sturen en als excuus een kadootje erbij gedaan.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.