Dit was de derde keer dat we iets besteld hebben bij deurklinkshop. Alle keren was de levering perfect. a) precies wat we besteld hebben b) keurig op tijd geleverd c) de handgrepen zijn erg mooi e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Direct gevonden wat de nodig hadden, volgende dag al kunnen installeren, wat heeft een mens nog meer nodig
Durch ein Problem in der Datenbank wurden zwei Türgriffe in der falschen Farbe verschickt. Der Kundenservice hat am Freitagnachmittag super schnell reagiert. Mir wurde innerhalb kürzester Zeit die ri... Ver mais
Topservice en precies wat ik zocht! Ik was op zoek naar specifieke raam- en deurklinken en ben ontzettend blij dat ik hier terecht ben gekomen. De persoonlijke service was echt top — ze hebben extra... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Alles oke uitgevoerd!
Compleet assortiment
Compleet assortiment, duidelijke website en snelle levering. Belangrijk ze zijn telefonisch bereikbaar
Alles zeer duidelijk tijdens keuze
Alles zeer duidelijk tijdens keuze, bestelproces en levering
Prima kwaliteit en vlotte Klantenservice
Prima kwaliteit en vlotte Klantenservice
supervlot over de ganse lijn
supervlot over de ganse lijn. Duidelijke en handige webshop.
Zeer correcte levering!
Snel en correct
Snel antwoord op mijn vraag, goede ondersteuning per mail. Vervolgens besteld en op duidelijke manier ontvangen hoe het stond met mijn bestelling en wanneer het klaar lag voor ophalen zoals afgesproken. Fijne samenwerking
Produit de qualité et respect des…
Produit de qualité et respect des délais de livraison.
Bon emballage et Prix correct
Super
Degelijk materiaal ontvangen. Niet te duur, vlot verzonden en goed verpakt.
Perfecte service en opvolging
Super service, bereikbaar voor vragen en zoeken mee naar een gepaste oplossing.
Top bedrijf, zeker aan te raden!
Heel snelle levering
Goed materiaal aan betaalbare prijs en…
Goed materiaal aan betaalbare prijs en vlugge levering
Zeer goede service
Zeer goede service. Ik had mij vergist bij het plaatsen van een bestelling. Na een telefoontje werd de bestelling zonder problemen geannuleerd en kreeg ik het betaalde bedrag terug.
Top service en snelle levering
Heel goede ervaring met Deurklinkenshop. De bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit van de deurklinken is uitstekend. Alles was goed verpakt en de montage ging makkelijk. Ook de prijs is zeer correct voor de kwaliteit die je krijgt. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.
Prachtige klinken en correcte service
Prachtige klinken en correcte service Bedankt
Hallo
Hallo
Kwaliteit van het deurslot en het opsturen daarvan alles 👍 is een goed