Goede ervaring met Deurstoppershop. De Doornado deurstopper werd de dag na bestelling geleverd en is een prima product; mooi qua vormgeving en doet wat hij moet doen.
Ben blij met mijn deurstoppers. De wc deur wordt nog weleens wild opengegooid en dan komt de kruk van de deur tegen bet raam van mijn voordeur. NU kan er niet meer mee gebeuren. IK heb ook niet la... Ver mais
stevige deurstopper die ervoor zorgt dat er een kier ontstaat zodat mijn katten makkelijker de deur kunnen openen. heel blij mee.
Deurstoppers en Deurklink Buffers bestel je in onze webwinkel! Alle deurstoppers onder één dak! Wij leveren direct uit voorraad, daardoor heb je je bestelling snel in huis!
Voorhavenkwartier 1, 2171 HW, Sassenheim, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Lang gezocht naar de juiste oplossing voor de deuren die tegen de muur aankwamen met de deurklink. Ik ben niet handig met de boormachine en deze deurklink stopper werkt perfect geen uitstekende deurstoppers in de muur maar een perfect klein 8tje die zorgt dat al het verfwerk in mijn apartement mooi blijft.

Resposta da DeurstopperShop.nl
Snelle verzending en handige deurstoppers. Even in heet water leggen en ze schuiven eenvoudig over de deurklink.

Resposta da DeurstopperShop.nl
Zien er tof en speels uit. Ze doen wat ze moeten doen 👍🏻

Resposta da DeurstopperShop.nl
Ben blij met mijn deurstoppers.
NU kan er niet meer mee gebeuren.
IK heb ook niet lang op hoeven te wachten voor ik de stoppers in huis had.

Resposta da DeurstopperShop.nl
Alleen zijn de driehoekjes glas op de gietvloer.

Resposta da DeurstopperShop.nl
Geweldig hadden we jaren geleden moeten hebben geweldig product