Banner for De Ventilatorenbaas

De VentilatorenbaasOpiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Maandag besteld, vrijdag nog niet geleverd. Track and trace met Spaanse steden? Via WhatsApp en telefoon en email niet bereikbaar. Voorlopig is de ervaring dus een 1. Ja het is heet en druk, daar he... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vorige week heb ik 3 ventilatoren ontvangen, besteld en de dag erop geleverd. Rens van de klantenservice is erg behulpzaam geweest met het uitzoeken van de juiste ventilator. Prijs en kwaliteit kom... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

TOP ! Wij zitten nu met 34 graden gewoon lekker buiten dankzij onze ventilator. Enige handigheid is overigens wel een vereiste bij het installeren.

Classificada 5 em 5 estrelas

De service van dit bedrijf is top. Ook communicatie via de app verloopt prima. Vervangende ventilator deed het zoals verwacht, echt fluisterstil. Belangrijk voor een slaapkamer.

Informações sobre a empresa

1. Loja de eletrodomésticos
  2. Loja especializada em ar condicionado
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Loja de móveis
  5. Loja de Iluminação

Sobre De Ventilatorenbaas

De Ventilatorenbaas - Dé Specialist in Ventilatoren!

Welkom bij De Ventilatorenbaas, dé expert op het gebied van ventilatieoplossingen! Wij bieden een breed assortiment aan plafondventilatoren, tafelventilatoren, staande ventilatoren en design ventilatoren die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.

Waarom kiezen voor De Ventilatorenbaas?

• Ruim assortiment: Van energiezuinige plafondventilatoren tot stijlvolle designmodellen.
  • Hoge kwaliteit: Wij selecteren uitsluitend ventilatoren van topkwaliteit met stille en efficiënte motoren.
  • Deskundig advies: Onze specialisten helpen je graag met het vinden van de perfecte ventilator.
  • Snelle levering: Bestellingen worden snel en zorgvuldig verzonden.
  • Uitstekende service: Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Wij denken mee en bieden oplossingen.

Ventilatoren voor elk interieur

Bij De Ventilatorenbaas vind je ventilatoren in diverse stijlen en formaten. Of je nu een moderne, industriële of klassieke ventilator zoekt, wij hebben het allemaal. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

Onze beloftes

📍 Nederland
📞 Klantenservice: +31610162153
✉️ E-mail: info@deventilatorenbaas.nl
🌐 Website: www.deventilatorenbaas.nl

Volg ons op sociale media voor inspiratie en updates!

Kies voor comfort en kwaliteit – kies voor De Ventilatorenbaas!

Informações de contacto

Informação importante

Bom

TrustScore: 4 em 5

201 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 57% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

44 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

waar…snelle reactie.

Netjes en reageert snel

27 de junho de 2024

Resposta da De Ventilatorenbaas

Hi Leni, bedankt voor de aangepaste review! Fijn dat het uiteindelijk al was opgelost. Geniet van de verkoeling!

Kwalitatief goed

Kwalitatief goed
Jammer van de sobere montagehandleiding.

26 de junho de 2024

Hi Co,

In ieder geval fijn om te horen dat de kwaliteit goed is! Bedankt voor de feedback over de montagehandleiding, we zullen dit meenemen en ervoor zorgen dat het in de toekomst is opgelost!

Geniet van de verkoeling!

Matthew - Ventilatorenbaas

Erg klantvriendelijk bedrijf.

Erg klantvriendelijk bedrijf.
De ventilator die ik in eerste instantie besteld had bleek niet leverbaar. Er is goed met me meegedacht over een vervanger en deze is snel geleverd. Na installatie bleek hij het echter niet te doen (fabrieksfoutje niemands schuld) en wederom werd er meteen meegedacht en een nieuwe ventilator opgestuurd met een retour verzendlabel voor de kapotte.
Kortom... als ik weer een ventilator nodig heb weet ik deze baas te vinden

1 de julho de 2024

Resposta da De Ventilatorenbaas

Hi Caroline, bedankt voor de positieve review! Super fijn. Veel plezier met je ventilator!

Kapotte ventilator

Keurig netjes behandeld na een probleempje. Super opgelost

29 de maio de 2024

Resposta da De Ventilatorenbaas

Hi Andre, bedankt voor de positieve review! Super fijn. Veel plezier met je ventilator!

Plafond ventilator silent ,

Plafond ventilator silent ,

voor de slaapkamer snelle levering , ziet er goed uit, zeer stil makkelijk te installeren ga er binnen kort nog een bestellen ,

een minpunt er geen Nederlandse beschrijving bij

3 de junho de 2024

VEN-levering!

Goede afspraken en goede levering.

2 de junho de 2024

Resposta da De Ventilatorenbaas

Hi Niek, bedankt voor de positieve review! Super fijn. Veel plezier met je ventilator!

Goedemiddag

Goedemiddag
Was keurig bezorgd
Alles ziet er goed uit
Gr c de Ruijter

29 de maio de 2024

Resposta da De Ventilatorenbaas

Hi C. de Ruijter, bedankt voor de positieve review! Super fijn. Veel plezier met je ventilator!

Top service!

Ik heb gebeld met een vraag over een artikel. Ze hebben goed antwoord op gegeven en toen ik had gevraagd voor andere alternatieven, hebben ze dat uitgezocht en heel snel een bericht gestuurd. Communicatie was steeds goed en ik heb mijn artikel heel snel gekregen.

24 de maio de 2024

Resposta da De Ventilatorenbaas

Hi Lisa, bedankt voor de positieve review! Super fijn. Veel plezier met je ventilator!

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestelling kwam op tijd binnen ondanks…

Bestelling kwam op tijd binnen ondanks dat ik het adres moest wijzigen. Geen tegenvallers bij het product.

21 de maio de 2024

Resposta da De Ventilatorenbaas

Hi Jayson, bedankt voor de positieve review! Super fijn. Veel plezier met je ventilator!

Top service

Top service, mijn bestelling snel ontvangen.
Bedankt!!

23 de maio de 2024

Resposta da De Ventilatorenbaas

Hi Melvin, bedankt voor de positieve review! Super fijn. Veel plezier met je ventilator!

Top service!

23 de maio de 2024

Resposta da De Ventilatorenbaas

Hi Danique, bedankt voor de positieve review! Super fijn. Veel plezier met je ventilator!

Classificada 5 em 5 estrelas

Top ding, nu kan ik lekker slapen tijdens de zwoele zomernachten!

Net voor de zomer een plafondventilator besteld nadat ik contact op had genomen voor advies. Binnen een aantal werkdagen geleverd! Top ding, nu kan ik lekker slapen tijdens de zwoele zomernachten!

2 de junho de 2023

Resposta da De Ventilatorenbaas

Hi Jeroen, bedankt voor de positieve review! Super fijn. Veel plezier met je ventilator!

Super contact met Matthew gehad

Super contact met Matthew gehad. De juiste kennis en expertise om een geschikte ventilator te vinden.

Het is thuis weer heerlijk koel dankzij de Ventilatorenbaas!

21 de maio de 2024

Resposta da De Ventilatorenbaas

Hi Dave, bedankt voor de positieve review! Super fijn. Veel plezier met je ventilator!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.