Maandag besteld, vrijdag nog niet geleverd. Track and trace met Spaanse steden? Via WhatsApp en telefoon en email niet bereikbaar. Voorlopig is de ervaring dus een 1. Ja het is heet en druk, daar he... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Vorige week heb ik 3 ventilatoren ontvangen, besteld en de dag erop geleverd. Rens van de klantenservice is erg behulpzaam geweest met het uitzoeken van de juiste ventilator. Prijs en kwaliteit kom... Ver mais
TOP ! Wij zitten nu met 34 graden gewoon lekker buiten dankzij onze ventilator. Enige handigheid is overigens wel een vereiste bij het installeren.
De service van dit bedrijf is top. Ook communicatie via de app verloopt prima. Vervangende ventilator deed het zoals verwacht, echt fluisterstil. Belangrijk voor een slaapkamer.
Informações sobre a empresa
- Loja de eletrodomésticos
- Loja especializada em ar condicionado
- Decoração e Design de Interiores
- Loja de móveis
- Loja de Iluminação
Sobre De Ventilatorenbaas
De Ventilatorenbaas - Dé Specialist in Ventilatoren!
Welkom bij De Ventilatorenbaas, dé expert op het gebied van ventilatieoplossingen! Wij bieden een breed assortiment aan plafondventilatoren, tafelventilatoren, staande ventilatoren en design ventilatoren die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.
Waarom kiezen voor De Ventilatorenbaas?
- Ruim assortiment: Van energiezuinige plafondventilatoren tot stijlvolle designmodellen.
- Hoge kwaliteit: Wij selecteren uitsluitend ventilatoren van topkwaliteit met stille en efficiënte motoren.
- Deskundig advies: Onze specialisten helpen je graag met het vinden van de perfecte ventilator.
- Snelle levering: Bestellingen worden snel en zorgvuldig verzonden.
- Uitstekende service: Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Wij denken mee en bieden oplossingen.
Ventilatoren voor elk interieur
Bij De Ventilatorenbaas vind je ventilatoren in diverse stijlen en formaten. Of je nu een moderne, industriële of klassieke ventilator zoekt, wij hebben het allemaal. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.
Onze beloftes
📍 Nederland
📞 Klantenservice: +31610162153
✉️ E-mail: info@deventilatorenbaas.nl
🌐 Website: www.deventilatorenbaas.nl
Volg ons op sociale media voor inspiratie en updates!
✅ Kies voor comfort en kwaliteit – kies voor De Ventilatorenbaas!
Informações de contacto
Imbosweg 30B, 7371DD, Loenen, Holanda
- info@deventilatorenbaas.nl
- deventilatorenbaas.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Top communicatie en service
In eerste instantie verkeerde Fan geleverd (door fout van toeleverancier). Na makkelijk contact via whatsapp heel snel een vervangende gekregen. Deze bevalt zeer goed en hebben we nu extra besteld,=. Zeer goede en snelle service plus kwaliteit ventilatoren.

Resposta da De Ventilatorenbaas
Ventilator besteld maar die was niet…
Ventilator besteld maar die was niet voorradig , kreeg dat wel gelijk dag erna te horen.
Maar de terug betaling moest er 2 keer erachteraan gaan om me geld terug te krijgen .

Resposta da De Ventilatorenbaas
Precies wat ik besteld heb en levering…
Precies wat ik besteld heb en levering volgens afspraak.

Resposta da De Ventilatorenbaas
Mooie ventilator aangeschaft via…
Mooie ventilator aangeschaft via marktplaats.
Afhandeling was snel en correct.
Erg tevreden met het product.

Super ventilator
De ventilator was boven onze verwachtingen, bijna geruisloos in de laagste stand. De levering was ook heel snel.
We hebben foto's ingediend waar we volgens afspraak €10 cashback mee terug konden verdienen. Op deze € 10 wachten we nog op maar dit zal wel goed komen verwachten we.
---------------------------------------
Het is nu 6 oktober en nog geen €10 cashback ontvangen. Nu niet blij dat ik fotos heb ingeleverd.

Resposta da De Ventilatorenbaas
Vriendelijke communicatie De uitleg over de verzending was…
De uitleg over de verzending was duidelijk, maar helaas wel een week later in plaats van de volgende dag zoals in de advertentie stond.
Retour sturen was super goed geregeld en makkelijk. Communicatie verliep snel, vriendelijk en duidelijk.

Prima apparaat
Prima apparaat. Track en trace info kan beter, later dan verwacht ontvangen. Misschien had de zomervakantie hier invloed op, maar correct alles ontvangen. Geen Nederlandse beschrijving is een minpunt. Een tip zou wezen om dit te doen of een link versturen met een installatie filmpje.

Resposta da De Ventilatorenbaas
Snelle levering. Alles duidelijk en ontvangen wat we hebben besteld.

Resposta da De Ventilatorenbaas
Snelle levering. Bestelde er 2. 1 kwam later. Dat werd niet vermeld.

Snel ontvangen en eenvoudig instaleren
Snel ontvangen en eenvoudig instaleren
Prachtig materiaal

Resposta da De Ventilatorenbaas
Staande ventilator besteld en gelijk…
Staande ventilator besteld en gelijk moeten afrekenen.
Binnen 5 dagen wordt het geleverd.
Na 6 dagen maar een appje gestuurd.
Ventilator is niet meer leverbaar.
Meerdere appjes en mails verstuurd wordt pas echt laat op gereageerd.
Wild u het geld teruggestort hebben was het antwoord.
Jazeker graag.
Staat na een paar dagen nog niet op mijn rekening.
Contact moet beter en sneller geregeld en afgehandeld worden.

Artikel snel binnen
Artikel snel binnen. Vraag je war via mail krijg je ook altijd antwoord.

Hij was binnen 1 dag aanwezig
Hij was binnen 1 dag aanwezig
Ventilator is helemaal geweldig, vanwege de hitte konden we hem direct testen. Geen airco nodig vanwege de fantastische ventilator

Resposta da De Ventilatorenbaas
Prima fluister stille ventilatie montage met twee personen
Prima fluister stille ventilator, dik tevreden. Installatie met (summier Engelse ) montageboekje was hele toer. Advies met 2 personen monteren en let op bedrading moet door midden buis.

Plafond ventilator
Uiterst betrouwbaar bedrijf die met je meedenkt en al hun beloftes nakomt.
Kortom als je een plafond ventilator zoekt is dit bedrijf zeker aan te bevelen.

Voldoet aan verwachting
Voldoet aan verwachting. Installatiegids had ook in het nederlands mogen zijn .

Resposta da De Ventilatorenbaas
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.