De Vries Meubels Opiniões 370

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De Vries leverde eerder dan verwacht en sneller dan verwacht. Het is een zeer accurate uitvoering van mijn bestelling geweest, zonder verdere hindernissen; de service is ook goed te noemen. Ik zal... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

snelle levering van deze nette kist, makkelijk in elkaar te zetten, handleiding zeer duidelijk en zelfs gereedschap wordt meegeleverd. Aanrader als je een dekenkist zoekt

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kocht een rustiek keukenkastje online, de levering was voorzien op dinsdag, maar op maandag kreeg ik al een bericht dat het eraan kwam! Eén dag vroeger dus, leuk toch. Het kastje past volledig bij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Kwalitatief en betaalbare meubels.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

370 opiniões

Respondeu a 35% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

De Vries leverde eerder dan verwacht en…

De Vries leverde eerder dan verwacht en sneller dan verwacht.
Het is een zeer accurate uitvoering van mijn bestelling geweest, zonder verdere hindernissen; de service is ook goed te noemen. Ik zal u zeggen, dat, als ik in deze stoel plaatsneem achter mijn piano, dat ik dan nog heel lang zal blijven denken, aan de snelle service van dit bedrijf! En gegarandeerd ontstaat hierdoor een enthousiaste melodie, dit alles dank zij deze firma!

Hartelijk dank, firma de Vries.

18 de abril de 2026

Nette Dekenkist

16 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede materialen

Levering: correct, enige minpunt is dat wanneer een meubelstuk in twee pakketten verstuurd wordt, je ze niet op dezelfde dag krijgt ( had tot één week verschil). Meubels zitten goed. Ingepakt, geen schade bij levering en vriendelijke chauffeurs.
Montage: goede montageplannen beschikbaar, alleen ontbreken soms de labels maar al bij al makkelijk te monteren.
Vorm: ik had een elektrisch hoekbureau en een ladekast gekocht: beiden van goede kwaliteit en mooie meubels.
Klantendienst: reageren heel snel en behulpzaam.

8 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Concerned about delayed return process order #2529841

The order was processed immediately after I placed it. One day later I wanted to cancel the order, but it was already too late because the package had already been sent by courier.

Since receiving the product, I have sent 2 emails and 3 messages through their website asking about the return procedure, but I have not received any response at all. There is a 30-day return period, so I am concerned that the delay in communication may affect my ability to return the product within the allowed time.

Before placing the order, communication was very good and they replied within one day. Unfortunately, after the purchase the communication completely stopped. It has now been more than 10 days and I am still waiting for instructions on how to return the product.

I hope the company will respond soon and handle the return according to their stated 30-day return policy.

27 de fevereiro de 2026
logótipo da De Vries Meubels

Resposta da De Vries Meubels

Hi,

We have contacted you back several times without any response from your side unfortunately. I also see that your return was already processed and refunded on March 26. You should've gotten the money back already around 27th March.

If you got any more questions, please let us know.

Classificada 1 em 5 estrelas

Telefonisch niet bereikbaar

'Welkom bij De Vries Meubels, waar kwaliteit en service voorop staan. Kies één van de volgende opties'.

Vervolgens 4 opties. Op alle 4 de opties telefonisch niet bereikbaar. Tot zover 'kwaliteit en service'.

En hier koop je dan een dure stoel voor € 170,-, welke tot zover, ondanks de verstreken uiterlijke leverdatum, nog steeds niet is geleverd.

9 de abril de 2026

Prima

Product werd vlot geleverd en was makkelijk in elkaar te zetten. Kwaliteit voelt heel degelijk. Ik ben tevreden!

4 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Blij verrast wat een stoere stoel er in…

Blij verrast wat een stoere stoel er in zitten is een feest . Helemaal kompleet mooi kussen en te verstellen in alle standen .nodigt uit voor een tukje te doen . Wat denk je van de mini bartafel koffie ,bier ,leesboek overal is aan gedacht. Gewoon super

1 de abril de 2026

Snel en goed

ik zocht een goede bureaustoel en kwam bij De Vries terecht. Snelle levering en de stoel is helemaal goed. Snel in elkaar te zetten met de duidelijke handleiding.

26 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Klantgerichte meubelzaak met goede service

De kast is nog niet in elkaar gezet, maar de service van deze zaak is echt heel goed. Ze geven snel antwoord bij vragen en helpen snel als er iets aan de hand is. In mijn geval met bezorging. Ik raad deze zaak zeker aan. Erg betrouwbaar

24 de março de 2026

Boven verwachting

Een kast besteld voor in de slaapkamer; moest passen bij de andere meubels, voldoende ruimte bieden en toch niet al teveel ruimte innemen.

De kast werd enorm snel geleverd en de inhoud van het pakket bleek zeer compleet te zijn (tot en met een schroevendraaier aan toe!). De handleiding was erg duidelijk, alle onderdelen waren keurig verpakt en genummerd, reserve onderdelen waren inbegrepen en de stickers met merkteken op de planken waren eenvoudig te verwijderen zonder plakresten achter te laten.

De kast overtreft alle verwachtingen, zeker gezien de prijsstelling.

Ik ben zeer tevreden: niet alleen wat de kast zelf betreft, maar ook over de communicatie en service vanuit de Vries meubels.

24 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Een mooi en eerlijk pruduct

We hebben een mooi en degelijk product (3delige afvalbak) gekregen met een eerlijke prijs. Het product was bovendien goed verpakt om beschadiging te voorkomen. We konden achteraf betalen en dat is in deze tijd ook wel bijzonder klantvriendelijk.

13 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke en handige kapstok…

Leuke kapstok met veel mogelijkheden om jassen op te hangen. Zowel haakjes als stang voor knaapjes. Stoffen laatjes, niet erg groot, even de volgende winter afwachten hoe handig/onhandig dit is. Tot nu goed. Plank boven voor hoeden, of wat jij wilt. En natuurlijk handig ruimte voor schoenen.

18 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.