De Whisky Academie Opiniões

Informações sobre a empresa

1. Loja de licores

Sobre De Whisky Academie

display img

De Whisky Academie: Proef, leer en ontdek!

Er bestaan oneindig veel whisky’s uit Schotland en de rest van de wereld. Het smaakspectrum is breder dan dat van alle witte en rode wijnen bij elkaar. En smaken verschillen. Waar begin je dan als je zin hebt in een glas whisky?

De Whisky Academie leert jou de basis van whisky. Je leert verschillende stijlen onderscheiden, herkennen en benoemen. Je leert de vraag ‘Wat voor whisky vind je lekker?’ perfect beantwoorden. Met deze kennis kan jij je vervolgens prima redden in een whiskybar, bij een slijterij of op een feestje.
display img
De Whisky Academie neemt je mee op ontdekkingsreis door het whiskylandschap. Onze proefpakketten bewandelen de dunne lijn tussen die vertrouwde whisky in je comfortzone en nieuwe uitdagende smaken. Zo ontdek je welke whisky jij lekker vindt en past bij jouw persoonlijke smaak.

Wat kan je verwachten van een whisky proefpakket?

De meeste whiskyproeverijen schenken 25ml whisky. Maar dat vinden wij nét te weinig. Bij De Whisky Academie tref je in elk proefpakket vijf flesjes met 30ml whisky. Elk flesje bevat genoeg whisky voor één goed glas. Naast de whisky ontvang je informatie die je helpt om te begrijpen en leren wat je drinkt. Wil je proeven met meerdere personen? Dan raden we aan een proefpakket per persoon te bestellen.

Bekijk onze proefpakketten hier!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

18 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik had een cadeau verpakking maar dit…

Ik had een cadeau verpakking maar dit was gewoon een kartonnen doosje met jullie stempel erop,dit doosje was niet verder ingepakt met het gevolg dat de adres stickers gewoon op het doosje waren geplakt,zo kan je het natuurlijk niet cadeau geven.

29 de julho de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Prima cadeau

Prima cadeau! Binnenkant is simpel maar leuk aangekleed, mooie glazen flesjes. Alleen jammer dat de buitenkant van saai karton is, waardoor het als cadeau wat minder cool eruit ziet.

23 de dezembro de 2022

Resposta da De Whisky Academie

Bedankt voor de review en de feedback Martijn, ik neem het mee. Hopelijk was het leuk om te geven!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een korte ondekkingsreis voor de nieuwe whiskydrinker.

Leuk voor de nieuwe whiskydrinker om in vogelvlucht wegwijs te worden in de whisky wereld.
Zelf koos ik voor het bourbon pakket omdat ik al jaren schotse whisky drink. Leuk en lekker !
En ondanks dat ik al jaren whisky drink zat er toch nog wat bij wat ik nog niet kon.

27 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Resposta da De Whisky Academie

Mooi dat je wat nieuws hebt ontdekt Robbert! Blijf ontdekken!

Mooi om cadeau te geven

Het ziet er mooi en netjes uit! Leuk om cadeau te geven

24 de dezembro de 2022

Resposta da De Whisky Academie

Dank voor de review Jolanda. Hopelijk viel de whisky in de smaak!

Proeverij op 1e kerstdag 2022

Proeverij op 1e kerstdag 2022. 4 uit 5 lekker hoor!

24 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Resposta da De Whisky Academie

Dank voor de review Gert. Mooi dat de whiskyproeverij goed is bevallen. En goed om te weten welke stijl whisky je minder ligt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisch cadeau in hele mooie…

Fantastisch cadeau in hele mooie flesjes. Wel een tip om duidelijk te maken dat verpakking tevens ook de cadeauverpakking is Ipv deze open te maken

12 de dezembro de 2022

Resposta da De Whisky Academie

Dank voor de goede tip Hein. Binnenkort gaan we naast whisky proefpakketten ook whiskyglazen aanbieden, dus dan gaan we sowieso weer nadenken over verpakken. Ik neem het mee!

Classificada 4 em 5 estrelas

Proefflesjes

De ervaring met De Whiskey Academie is goed,snel antwoord op vraag waar pakketje bleef met gelijk de code. Het lag aan PostNL dat het pakket zo laat bezorgd werd.

30 de novembro de 2022

Resposta da De Whisky Academie

We hebben helaas maar beperkte invloed op de bezorgsnelheid, zeker rond de feestdagen. Fijn dat het whisky proefpakket goed is aangekomen!

Leuk pakket!

Pakketje met de whiskies goed ontvangen. Was erg leuk om met een vriend die niet van whisky houdt samen de verschillende stijlen te proeven!

4 de novembro de 2022

Bourbon tasting!

Na een heerlijke tasting van het Whiskey assortiment dit keer voor het nieuwe Boubon tasting pakket gegaan met het team. Wederom een grote aanrader!

24 de outubro de 2022

Top!

Erg leuke proeverij gehad! Michiel heeft veel kennis van whisky en deelt deze op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Bij onze sessie zette Michiel dat stapje extra door voor ieder na afloop een specifieke whisky uit te kiezen op basis van de voorkeuren in smaak. Kortom, top!

20 de setembro de 2022

Super leuk!

Snel verzonden en een heel leuk concept!! Zeer tevreden dus!

22 de agosto de 2022

Resposta da De Whisky Academie

Dat horen we graag. Slainte!

Super goede service

Super goede service. Vriendelijke medewerker. Bestelling was zelfs ingepakt zodat de doos niet beschadigt ( was cadeautje)
Binnen een dag geleverd.

12 de agosto de 2022

Resposta da De Whisky Academie

Hopelijk viel het cadeau goed in de smaak!

Classificada 5 em 5 estrelas

Telefonisch contact gehad en erg netjes…

Telefonisch contact gehad en erg netjes te woord gestaan en goed geholpen. Het pakketje kwam erg snel aan en was goed verpakt. Het was een cadeau en de ontvanger was er erg blij mee. Leuk dat dat kleine flesjes zijn, zodat men kan proberen welke hij/zij lekkerst vindt, zonder direct een grote fles te kopen. Echt een aanrader!

27 de julho de 2022

Resposta da De Whisky Academie

Mooi dat het goed bevallen is. We werken eraan ook de grote flessen whisky te kunnen leveren zodat je deze na het proeven aan je collectie kunt toevoegen.

Leuke introductie

Snelle levering, leuke proefset om kennis te maken met whisky.

23 de julho de 2022

Resposta da De Whisky Academie

Hopelijk heb je een goede whiskyproeverij gehad!