Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over mijn aankoop! De rozen zijn van uitstekende kwaliteit – mooi vers, stevig en precies zoals beschreven. Daarnaast was de service top: erg vriendelijk contact en alles werd snel en ne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De rozen voor de verjaardag van mijn vrouw staan na 3 weken - en 2x 350kilometer reizen naar de camping - nog steeds fleurig te shinen!!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie kwaliteit rozen, goede service qua afspraak maken, afhalen en verzorging van het boeket. Echt een mooi cadeau on te geven 🌹

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige rozen, vriendelijk geholpen ook via de WhatsApp. Ik zal zeker vaker bestellen bij jullie!

Informações sobre a empresa

1. Floricultura
  2. Entrega de flores
  3. Mercado de flores

DEX Rozen is dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in de meest uiteenlopende kleuren.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

870 opiniões

prachtige rozen

prachtige rozen, blijven gelukkig lang en mooi staan zodat ik niet iedere week dik 3 kwartier hoef te rijden voor een nieuwe bos... wanneer ik de rozen plaats op het graf bij mijn ouders en in oase steek met de kou van nu half februari staan deze rozen ruim drie weken!

17 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

wij zijn blij met de versheid van de…

wij zijn blij met de versheid van de bloemen, wij kopen altijd bij jullie en nemen ze mee ook naar Polen 🌹Beste winkel 🥰🌹.
Agnieszka!

14 de fevereiro de 2025

Resposta da DEX Rozen

Dat is erg leuk om te horen Agnieszka, super om te weten dat onze rozen ook in Polen staan te schitteren. 😀

5 sterren zegt genoeg

Het zijn verse rozen, contact prima dus een aanrader voor iedereen.

2 de fevereiro de 2025

Resposta da DEX Rozen

Dank je Rob, we verkopen altijd dagverse rozen, en zijn blij dat je tevreden bent

Top adres

Alles is precies volgens afspraak afgehandeld. De rozen blijven nog lang goed.

1 de fevereiro de 2025

Enorm bedankt Sandra, daar groeien we weer van 😀

Top service

Top service

27 de dezembro de 2024

Resposta da DEX Rozen

We zijn blij dat je tevreden bent Mark. En tot ziens

40 jaar getrouwd

Eenvoudig te bestellen, online. Mooie rozen en na 11 dagen staan ze nog steeds mooi.
Vriendelijk benaderd in de winkel.

14 de dezembro de 2024

Resposta da DEX Rozen

Heel erg bedankt voor je mooie review Jan

Mooie rozen

Mooie rozen, goede kwaliteit, en natuurlijk mag de service ook best wel genoemd worden!!! Wij waren heel blij dat we zo snel aan zoveel rode rozen konden komen!!!
Dex, Topper!!!

10 de dezembro de 2024

Resposta da DEX Rozen

Super bedankt voor je mooie review Debby

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne bestelling bij Dex Rozen!

De rozen waren mooi. Het contact via de app was fijn en duidelijk. Kaartjes waren met de hand geschreven wat het persoonlijk maakte.

23 de novembro de 2024

Resposta da DEX Rozen

Dank je wel Janine, het was wel even een klusje al die kaartjes, maar we zijn blij dat je tevreden bent. Graag tot de volgende keer

Absolute aanrader!

Een uiterst vriendelijke service met perfecte kwaliteitsrozen. Dex 🌹 is en blijft een absolute aanrader!

9 de novembro de 2024

Resposta da DEX Rozen

Lief van je Lotte, dank je wel

Nog steeds prachtig!!

Super blij weer met deze prachtige rozen, deze keer voor mijn papa op de begraafplaats. Ik weet uit ervaring dat alle rozen van Dex rozen in huis als je ze 1x per week schoon water geeft ze makkelijk 3 weken heel mooi blijven.
Nu bijna een week dus een mooie grote bos op de begraafplaats bij me papa en nog steeds prachtig! Heel blij mee.

3 de novembro de 2024

Resposta da DEX Rozen

Heel erg bedankt voor je mooie review Marina, we zien je graag weer terug

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.