Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Desværre viste varerne sig at have defekter. Mette hos dgs-shoppen var hurtig med at tilbyde at bytte varerne med nye i bedre kvalitet og uden beregning. dgs-shoppen får 5 stjerner trods udfordrin... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en super god oplevelse som rookie i tekstil tryk fik jeg den bedste vejledning og sælger prøvede ikke at prange mig noget på, tværtimod så blev jeg anbefalet at spare pengene. Vi er ba... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Piv hurtig levering. Jeg bestilte en sublimationsprinter, torsdag og den stod på min adresse fredag formiddag. Jeg handler 100% der igen. Desuden var de meget behjælpelige med mine mange spørgsmål og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er dælme ikke i orden. Der stod levering 3-5 dage på de græsfrø jeg bestilte fredag - de blev leveret allerede lørdag formiddag. Så røg den weekend. 5 stjerner herfra :-)

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento para impressão
  2. Exposição
  3. Distribuidor de papel

Escrito pela empresa

Her på dgs-shoppen finder du et stort udvalg af bl.a; Storformatprintere, Skilte printere, DTG og DTF printer, Tekstil printer, Skæreplottere, Papirskærer, Skæremaskiner, Gadeskilte, Papir, Blæk til din printer fra Epson, Canon og meget meget mere. Vi giver dig en masse information og indkøb af grafiske vare. Bl.a printere, blæk og grafisk udstyr. Vi har markedets bedste produkter til de bedste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Se vores store udvalg af epson printere lige her: https://www.dgs-shoppen.dk/shop/epson-printer-1059s1.htmlog DTF

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Hurtige og dygtige

dgs-shoppen var hurtige til at svare, og gav god sparring og ekspertise vedr. valget af tekstilprinter hos dem.
Vil klart anbefale.

9 de setembro de 2025

Hurtig og effektivt

Hurtig og effektivt, med nem lager oversigt mm. Kan varmt anbefales

10 de abril de 2025

Resposta da dgs-shoppen ApS

Mange tak for jeres anmeldelse - vi gør vores bedste, hver eneste dag.

I er altid velkommen.

Mvh dgs-shoppen.dk

Den absolut hurtigste ekspedition

Den absolut hurtigste ekspedition. Varen blev leveret næsten før den var bestilt.

Flot finish på varen. Super godt tilfreds.

24 de março de 2025

Resposta da dgs-shoppen ApS

Tak for de pæne ord og god du kunne bruge vores fittings system.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service - hurtig behandling af ordre. Sådan!

18 de dezembro de 2024

Tak.
Jeg gør mit bedste

Super service

Fik den bedste service samt en super hurtig levering.

4 de dezembro de 2024

Resposta da dgs-shoppen ApS

Tak Paw, vi gør vores bedste :)

Helt tilfreds

Hurtigt og effektivt

19 de setembro de 2024

Resposta da dgs-shoppen ApS

Mange tak for jeres anmeldes 🙌

Mvh dgs-shoppen.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais