Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Najgorsza firma kurierska jaka istnieje paczka z rowerem opóźniona o 3 dni bo kurier postanowił nie przyjechać po paczkę do magazynu a na drugi dzień postanowił że zawiezie ją do nie tej sortowni co t... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Paket nach Polen geschickt und wurde angeblich vom Empfänger nicht angenommen was definitiv nicht stimmt. Nach gut 2 Wochen kam die Sendung heute wieder bei mir an. Natürlich mit € 10,- Rücksend... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Najgorsza firma z jaką miałem styczność. Zamówiłem zestaw Starlink czyli sprzęt delikatny i drogi. Kurier nie podjął próby dostarczenia próbując mi wmówić, że nie miał numeru telefonu. Zostawił ten sp... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Moje doświadczenie z DHL jest bardzo negatywne. W moim przypadku informacja o dostarczeniu przesyłki została wysłana wyłącznie na e-mail, którego na co dzień nie sprawdzam. Nie otrzymałam nat... Ver mais

1,2

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,2

Todas as opiniões

114 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Pomimo

Pomimo, że jestem w domu kurier ziatawia paczkę w paczkomacie. Ja zamawiam paczki z dostawą do domu to ma być przyniesiona, a nie zostawiona w paczkomacie. Jak się kurierowi nie chcę robić to trzeba zwolnić. Nie pierwszy raz muszę iść do paczkomatu, bo ciężko przynieść paczkę do domu.

18 de setembro de 2025

Gowno

Kontakt z kurierem to żart, nie odpisuje ani me ani be ani nic nie potrafił nawet napisać że dał moją paczkę mojej babci która mieszka pod innym adresem xd polecam InPost nigdy nie było problemów takich jak w DHL

8 de setembro de 2025

Tragedia

Jakaś tragedia! Kurier wpada w godzinach ktorych zazwyczaj każdy pracuje,dziecko w szkole.Kurier był ale nikogo nie zastał.Od kuriera jeszcze usłyszałam ,,trzeba było siedzieć w domu,, ! Juz trzeci raz dałam się nabrać,już nigdy nie zamówię!

5 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

No kurhwy jedne uznają ,że raz…

No kurhwy jedne uznają ,że raz zadzwonią i pizgają paczke na magazyn ,żeby ją potem odesłać. Aplikacja nawet nie zanotowała ,że jakąś paczke zamówiłem. System powiadomień mailowych nie istnieje. No powinni zbombardować te śmietnisko. HA TFU

4 de setembro de 2025

Zdecydowanie aktualnie najgorsza…

Zdecydowanie aktualnie najgorsza możliwa firma kurierska.
Na ostatnie kilka paczek które do mnie szły z każdą był jakiś problem, a to sporo opóźnione, a to podobno nie było mnie w domu(byłem cały dzień, a kuriera nie widziałem ). Hitem jest aplikacja która w paczce, która ma iść do automatu zatrzymuje się w statusie "nadanie" mimo że paczka leży już 1 dzień w skrytce. Gdybym nie sprawdził w sklepie w którym zamawiałem, paczka pewnie wróciła by do nadawcy.

28 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

DHL bez kontaktu. Infolinia nie jest obslugiwana przez ludzi.

Żadna przesyłka wysłana przez DHL nie dociera do mnie w terminie. Aplikacja DHL podaje fałszywe dane. Ukrywają numery telefonów do swoich kurierów więc nie ma możliwości umówić się na odbiór przesyłki. Infolinia DHL obslugiwana jest wyłącznie przez boty. Nie ma możliwości żeby połączyć się z konsultantem. DHL nie odpisuje na maile, reklamacje i skargi składane przez formularz na ich stronie pozostają bez odpowiedzi. O ile w ogóle uda się do nich napisać gdyż najczęściej pojawia się komunikat że numer przesyłki jest nieprawidłowy i wszystko co napisałeś zostaje usunięte. To jest niesłychane że w europejskim kraju dzieją się takie rzeczy. DHL to firma widmo. Nie wiem co się dzieje z moimi przesyłkami, kiedy wreszcie do mnie dotrą. To jest skandal na skalę światową co ta pseudokurierska firma wyprawia w naszym kraju. Wstyd i hańba.

15 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jedna z najgorszych firm kurierskich na…

Jedna z najgorszych firm kurierskich na całym globie. Niedostarczanie paczki POMIMO ŻE SIEDZISZ W MIESZKANIU I CZEKASZ, notoryczne opóźnienia lub gubienie paczek, burdel w systemie, kontakt obsługi klienta ZEROWY , jakiś bot co nie rozpoznaje numerów paczki , kontakt na czacie ? zapomnij że w ogóle ktoś odpisze
Zdecydowanie ODRADZAM (nie)usługi kuriera dhl !!!

7 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Paczka 29405592966 , 29285474854 zamowione 28 07. Przesylka nieodebrana do 4 08. Nigdy wiecej tej firemki krzak.Nie polecam.

5 de agosto de 2025

DHL доставка

DHL доставка - это головная боль и ужас. Не связывайтесь никогда с ними. Курьер не считает нужным доставить посылку, а сервис отвечает что мы вам ничего не должны, а у курьера нет опции звонить перед приездом или вообще приезжать с посылкой. Этой помойки не должно вообще существовать !!!!

28 de julho de 2025

Kpina

DHL to jest największa kpina, Codziennie powiadomienie o tym że paczka będzie dziś doręczona ale doręczenia nie ma. I tak przez 5 dni, W końcu kurier zotawia paczkę w czasie urlopu gdzie będzie tylko przez 2 dni i zostanie odesłana,

4 de agosto de 2025

ODRADZAM

ODRADZAM ! korzystania z usług tej "profesjonalnej" firmy. Przesyłka nadana 22.07, z niewiadomych przyczyn leżała 2 dni na magazynie po czym wróciła do nadawcy. Nadana ponownie 25.07 i do dziś- 30.07 godz. 19:40 nie dotarła do odbiorcy, niewiadomo gdzie obecnie się znajduje.. korzystajcie z innych, naprawdę profesjonalnych firm kurierskich bo niestety DHL się do nich nie zalicza..

30 de julho de 2025

Nie polecam firmy kurierskiej

Nie polecam firmy kurierskiej, kurier który dostarczał moje zamówienie, już nie wspomnę o tym, że były to części samochodowe, głównie lakiernicze, które są delikatne, wyrzucił z samochodu, to jeszcze paczka która wymagała szczególnej ostrożności czyli maska samochodowa została przygnieciona innymi ciężkimi paczkami, przez co została wgnieciona a firma nie chce wziąć za to odpowiedzialności. Nie polecam więc firmy, brak profesjonalizmu i jakiej kolwiek odpowiedzialności za popełniane błędy

3 de julho de 2025

najgorsza firma kurierska

kurier dwa razy pod rząd nie przyjechał i zostawił awizo, mimo że wszyscy byli w domu i nikt go nie widział na oczy. miał dla mnie dwie paczki. przywiozl jedną i twierdził że nie jest pewien czy ma drugą, gdy mu powiedziałem że są dwie to powiedział ze on ma jedną i co on mi poradzi. po telefonie do firmy z której zamawiałem paczkę, dowiedziałem się że druga paczka została odesłana z powrotem, po prawie tygodniu kurier przywiozl druga paczkę którą miał mi dać razem z tamtą, niestety ta druga paczka nie była w tak dobrym stanie jak ta pierwsza, była zgięta w pół i zawartość pognieciona, a co najlepsze kurier wparował z rozwalona paczka na podwórko, wyrzucił ją przez okno i zanim zdążyłem zorientować się że to był kurier, to on tylko krzyknął paczka na studni i pojechał.

21 de julho de 2025

Miałam wysoką opinię o DHL

Miałam wysoką opinię o DHL, ale coś się zmieniło i to na gorzej. DHL nie wysłało ani jednego smsa z powiadomieniem o czekającej przesyłce w paczkomacie licząc chyba, ze telepatycznie odbiorę powiadomienie, że ona czeka. Dowiedziałam się przypadkiem, bo od czasu do czasu sprawdzam aplikacje firm kurierskich wiedząc o ich lecącej na głowę w dół jakości usług. Jest kilka rodzajów DHL i nie wiadomo w ogóle z kim się kontaktować, a strona, która niby pomaga, to daje niedziałający, nieaktualny numer telefonu. Jedyne co można to zgłosić reklamację, przedłużyć oczywiście się nie da. Jak tak można???

21 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Najgorsza firma kurierska z jaką się…

Najgorsza firma kurierska z jaką się spotkałam. Przesyłka od ładnych kilkunastu godzin tkwi w jakimś magazynie I ani drgnie. Powinna być dostarczona 16 lipca. Była pilnie potrzebna!!Szkoda ze nie było możliwości wyboru kuriera. Ta firma jest NAJGORSZA!!! NIE POLECAM!! /

18 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ludzie uważajcie na tą firmę!!

Ludzie uważajcie na tą firmę!!! Oszuści jakich mało!! Byliśmy w domu kurier wpisał dwa razy awizo jak się odwołałem wpisał zły adres jak potwierdziłem adres wpisał brak możliwości dojazdu!!! UWAGA OSZUŚCI!!! Nie raczył zadzwonić miał właściwy nr tel.

16 de julho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais