Fantastiskt bra! Gav rättvis värdering för även liten mängd och sköttes både snabbt, säkert och tryggt. Väldigt nöjd. Är otroligt skeptisk och vaksam som person, gjorde därför efterforskningar innan... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Snabb värdering och utbetalning! Dessutom korrekt värdering och tydlig specifikation på vad jag skickat in. Värderade först hos Guldbrev där jag dels inte fick någon specifikation på mina föremål,... Ver mais
De var snabba och kommunikationen var fantastisk! Kände ingen oro alls, allt var glasklart. Jag tyckte om servicen då de var väldigt transparenta och kunniga! Jag gick runt och frågade flera olika pan... Ver mais
Snabbt, smidigt och enkelt! Fick mer än jag förväntade mig och är supernöjd med hela processen. Kan varmt rekommendera Diamantbrev. Skriver normalt sett inte recensioner men nu kunde jag inte låta bl... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vi är ett familjeägt företag som varit verksamma i guldbranschen i Sverige sedan 1939. På Diamantbrev betalar vi alltid högsta möjliga pris för ditt guld & dina diamanter. Inga värderingskostnader, mängdkrav, vilseledande villkor eller dolda avgifter. Gör som över 30 000 andra Svenskar - beställ ditt kostnadsfria Diamantbrev idag.
Alltid med prisgaranti!

- Vi är trygga med att vi erbjuder ett av Sveriges högsta guldpris
- Många guldköpare lockar sina kunder med skyhöga guldpriser på sina förstasidor, men där det dessvärre gömmer sig dolda villkor som upptäcks först efter att guldet skickats in och drastiskt drar ned priset. Vi har inga sådana villkor utan betalar det vi utger oss för att göra, till alla kunder, oavsett omständigheter. Hittar du mot förmodan någon annan som betalar bättre så matchar vi alltid det priset.
- Trygg värdering av dina smycken.
- Du kan känna dig helt trygg med att dina smycken värderas mycket professionellt. Våra värderingsteam består av synnerligen erfarna och välutbildade värderingsmän och -kvinnor med tillsammans över hundra års erfarenhet av gradering och värdering av guld och diamanter.
Standardförsäkring upp till 100 000:-
För din trygghet!
Informações de contacto
Box 6324, 102 35 Stockholm, Stockholm, Suécia
- Info@diamantbrev.se
- diamantbrev.se
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt. Fullt pris för guldet oavsett hur snabb man är att skicka in det eller vad det väger. Så är det inte hos alla gulduppköpare
Snabb återkoppling och otroligt snabb…
Snabb återkoppling och otroligt snabb utbetalning.
Bra betalt från första grammet
Bra betalt från första grammet. Snabb utbetalning.
Bra service och snabb utbetalning
Snabb värdering och snabb utbetalning
Snabb värdering och snabb utbetalning. Lite svårt att logga in, tog tre-fyra försök innan det gick.
Snabb värdering och pengarna fort in på…
Snabb värdering och pengarna fort in på kontot.
Smidigt och enkelt
Smidigt och enkelt. Lätt att skicka in och upplevdes säkert genom hela processen. Rekommenderas.
Allt gick snabbt och lätt
Allt gick snabbt och lätt. Jag fick ett bra pris för mitt guld jämfört med liknande företag.
Snabb hantering.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.