Nog geen geld gehad.
Nog geen geld gehad.
Op 10 september 2025 bericht gehad dat ze het gerecht tegen de sjoemel software hebben gewonnen en dat je uiterlijk tot 10 december hebt om je inmiddels te inschrijven om in aanmerking te komen voor een vergoeding op:
dieselakkoord.nl
Heb der claim gemaild meerdere malen zonder succes.
heb dieselakkoord gebeld kreeg ook een man aan de lijn die zijn moedertaal niet Nederlands was.
Op de vraag
Wanneer wordt er uitbetaald kreeg ik geen bevredigend antwoord. Geen dag of week gevraagd maar gewoon een maand.
geen duidelijk antwoord zitten in de afrondende fase zij hij!!
Ik zelf heb niet voor de firma VERITA gekozen dat heeft
DERCLAIM gedaan voor een snelle afhandeling. Als ze meer als 6 maanden nodig hebben om alles in kaart te brengen noem ik dit echt niet snel.Hoeveel mensen zitten er op kantoor?
Ze hebben ook geen kantoor of vestiging in nederland waar je je naar toe kunt. Het hoofdkantoor Verita Global, LLC zit in Americain New York
Als je door AI laat zoeken zegt AI het volgende:
Het adres dat bij Verita Global hoort:
600 Lexington Ave
Het is een groot kantoorgebouw in Manhattan
geen aparte winkel of balie van Verita.
De officiële website van het Dieselakkoord noemt Verita als de aangewezen claimbehandelaar voor de Volkswagen/Audi/SEAT/Škoda dieselschikking.
✅ Het Dieselakkoord zelf is echt en officieel.
✅ Verita is de aangewezen partij om claims te controleren en uit te betalen.
✅ Ja, Verita is daadwerkelijk aangesteld voor het Dieselakkoord.
Er zijn wel mensen die klagen dat de communicatie langzaam verloopt en dat ze lang wachten op een beslissing, maar dat betekent op zichzelf niet dat het bedrijf nep is.
voor zover maar 1 sterren voor mij ik vindt idd dat ze communicatief niet erg sterk zijn en de afhandeling erg lang op zich laat wachten.