Banner for Digidoktor.se

Digidoktor.se Opiniões 31

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är mycket glad att jag valde digidoktor. De ger ett proffsigt intryck och man får snabba svar på alla funderingar man kan ha. Jag kan verkligen rekommendera Digidoktor

Classificada 5 em 5 estrelas

Supertrevliga, extremt snabba på att svara och alltid ett fint bemötande! Jag återkom nu för en andra runda och fick samma upplevelse igen. 5/5!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick en snabb och smidig kontakt och kom igång med behandlingen direkt. Vid frågor och funderingar får man svar direkt. Ett prisvärt alternativ med låg abonnemangskostnad om man tecknar avtal på sex... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de emagrecimento
  2. Médico
  3. Clínica de saúde
  4. Consultório médico

Digidoktor är en svensk digital vårdtjänst för medicinsk behandling av övervikt och obesitas. Hos oss möter du legitimerade svenska läkare som gör en individuell medicinsk bedömning, sätter en tydlig behandlingsplan och följer dig genom hela behandlingen. Allt sker digitalt, utan väntetider, telefonköer eller fysiska besök. Så fungerar det: du loggar in med BankID, svarar på frågor om din hälsa och får svar av läkare samma dag, ofta inom några timmar. Behandling påbörjas bara när läkaren bedömer att den är medicinskt lämplig för just dig. I appen följer du din utveckling, loggar vikt, mat och träning och når vården när det passar dig. Diskret, strukturerat och på dina villkor. Priserna är fasta och tydliga, från 495 kr i månaden, utan dolda avgifter. Digidoktor är en registrerad svensk vårdgivare under IVO:s tillsyn. Våra läkare arbetar enligt svensk hälso- och sjukvårdslagstiftning, med samma krav på journalföring och sekretess som i övrig vård.

Trygg medicinsk viktbehandling

Legitimerade svenska läkare
Individuell medicinsk bedömning innan behandling kan påbörjas, och personlig uppföljning genom hela behandlingen. Digidoktor är en svensk vårdgivare under IVO:s tillsyn.
Svar samma dag
Allt sker digitalt via appen. Du loggar in med BankID och slipper väntetider, telefonköer och fysiska besök.
Fasta priser från 495 kr/mån
Tydliga villkor utan dolda avgifter. Mår du inte bra av medicinen kan du alltid avsluta behandlingen.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

31 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Toppenbra!

8 de junho de 2026

Resposta da Digidoktor.se

Stort tack Elias, vad roligt att höra! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme och är glada att du fick en lika bra upplevelse även denna gång.

Varmt och smidigt mottagande

Varmt och smidigt mottagande. Rekommenderar denna instans med varm hand

8 de junho de 2026

Resposta da Digidoktor.se

Tack Filippa för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde mottagandet som varmt och smidigt.

Rekommenderas

7 de junho de 2026

Resposta da Digidoktor.se

Tack Jan-Inge för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med Digidoktor och att du upplever oss som proffsiga, snabba och enkla att få hjälp av.

Classificada 5 em 5 estrelas

Digidoctor har äntligen hjälpt mig att…

Digidoctor har äntligen hjälpt mig att bli av med min väldigt oönskade övervikt. Har på 2 månader gått ner 11 kg med hjälp av ozempic. Erik min coach har varit fantastisk stöttande när jag misströstats. Men varmt hjärta rekommenderar jag dem till er gammal som ung som vill gå ner i vikt. Mitt delmål är nått nu tar jag tag i 2a delmålet.

29 de maio de 2026

Resposta da Digidoktor.se

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fått bra stöd av oss och att behandlingen har hjälpt dig nå ditt första delmål. Stort lycka till med nästa steg!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra bemötande och smidig…

Mycket bra bemötande och smidig tjänst!! Rekommenderar starkt

3 de maio de 2026

Resposta da Digidoktor.se

Tack Christos för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde både bemötandet och tjänsten som smidig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Superb service och bemötande!

Superb service och bemötande!
Man känner sig trygg och får riktigt bra hjälp!

14 de abril de 2026

Resposta da Digidoktor.se

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du känner dig trygg och att du fått bra hjälp.

Fantastisk support

Fantastisk support , jag har gått ner 35 kilo och min mamma 20 kilo sen vi fick hjälp av digidoktor . Vi är så otroligt tacksamma .
Tack för att vi fick tillbaka våran glädje och hopp .

13 de março de 2026

Resposta da Digidoktor.se

Tack Jennifer för ditt fina omdöme! :)

Perfect

Get all the help thah I needed. Couldn't get any better help from anyone

20 de fevereiro de 2026

Hej Cassandra,

Stort tack för ditt fina omdöme! :)

Mycket bra

Tydlig och bra kommunikation. Enkelt och smidigt.

28 de janeiro de 2026

Resposta da Digidoktor.se

Tack för ditt fina omdöme :)

Snabba svar om man har…

Snabba svar om man har funderingar/frågor. Känns som det finns snabbare och bättre stöd här än i våran ”vanliga” vård. Smidigt med recept och allt.

10 de dezembro de 2025

Resposta da Digidoktor.se

Vilket fin omdöme! Tack så mycket, det värmer!

Super smidigt

Super smidigt ! Och finns alltid till hands, rekommenderas varmt !

4 de dezembro de 2025

Resposta da Digidoktor.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir väldigt glada :)

Bra doktorn!

Vill verkligen rekommendera Digidoktorn, smidigt snabbt på alla sätt.

16 de novembro de 2025

Resposta da Digidoktor.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme, det värmer :)

Servis

Hej! Så himla bra servis och dem svara direkt på frågor det spelar inte någon roll om det e helg och vilken tid på dag det e. Super nöjd.

13 de setembro de 2025

Tack Maria! Så fint omdöme :D

Väldigt nöjd

Jätteseriös, bra mottagande och uppföljning. Fick precis den hjälp jag behövde. Bra kundservice med snabba svar och bra vägledning.

4 de setembro de 2025

Resposta da Digidoktor.se

Stort tack för ditt fina omdöme! :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.