DigiFinans Opiniões 2092

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min kone og jeg tog en beslutning, om en god renovering af vore hus, som er betalt ud. Vores Bank er trods 20 års venskab, ikke vore bedste ven, så vi afsøgte hele internettet, og fandt forskellige ak... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej, Mange tak for jeres service. Min oplevelse med DigiFinans har generelt været positiv. Processen med at få lånet var forholdsvis hurtig og gennemsigtig, og jeg fik de nødvendige oplysninger på... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Virkelig godt oplevelse super hjælp med det jeg havde brug for 👍 , men det kunne være rart hvis man vidste hvad for et nummer i ringer fra da man bliver tæppe bumpet med opkald fra de forskellige sam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hejsa ja, jeg er meget glad og meget tilfreds med jeres dygtige medarbejdere allesammen kæmpe tak, jeg skal arbejde med jeres jeg er klar,

Informações sobre a empresa

1. Site de comparação de preços
  2. Agência de empréstimos

Escrito pela empresa

DigiFinans er din sammenligningstjeneste for lån. Søg om lån for mellem 25.000 – 400.000 kr. uden sikkerhed. DigiFinans.dk hjælper dig med at finde de bedste lån og samlelån. Søg om lån via DigiFinans.dk - vores tjeneste er gratis, sikker og hurtig.

Informações de contacto

.....

det var ok nemt

30 de janeiro de 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

😇Vi er glade for, at det var nemt for dig. Tak for din feedback!😇

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var glad for dit hurtige svar

Jeg var glad for, hvordan DigiFinans reagerede meget hurtigt. Jeg vil med glæde anbefale DigiFinans til enhver kunde, der ønsker et positivt resultat.

1 de fevereiro de 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

🍀Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service hos hurtigt! Vi sætter stor pris på din anbefaling og er taknemmelige for din positive feedback.🍀

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hjælpsomme og rigtig god hjælp…

Super hjælpsomme og rigtig god hjælp til bl.a samlelån

30 de janeiro de 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🤩Vi er glade for at høre, at du oplevede god og hjælpsom betjening! Tusind tak for din positive feedback!🤩

⭐⭐⭐⭐⭐ Mange tak for din gode anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

🍀Vi er glade for at høre, at du havde en super god oplevelse, og at du er meget tilfreds. Tak for din positive tilbagemelding!🍀

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik god forståelse for mit behov …

Jeg fik god forståelse for mit behov samt hvilke fordele mit lånebeløb betød rent økonomisk.
Jeres samarbejde med Bank Norweigian betød også, at mit lånebeløb blev udbetalt i løbet af få dage.

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🤩 Vi er glade for at høre, at du følte, vi forstod dine behov! Vi er også glade for, at vores samarbejde med Bank Norwegian resulterede i en hurtig udbetaling! 🤩

Rigtig god service☺️

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🤩Vi er rigtig glade for, at du oplevede en god service! Tak for din tid, og for din positive feedback.🤩

Nemt og enkelt

Resposta da DigiFinans

⭐⭐⭐⭐⭐Tak for din gode anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

🌸Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig og enkel oplevelse hos os!🌸

Det var nemt

23 de janeiro de 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5-stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🌸Vi er glade for at høre, at du havde nem oplevelse hos os!🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var super nemt og finde rundt og…

Det var super nemt og finde rundt og uper let at udfylde det man skulle👍💪👍

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🌞Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt og let, at udfylde oplysningerne! Mange tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.🌞

Meget nemt og hurtigt

Meget nemt og hurtigt

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🤩Vi er glade for at høre, at du synes, det var nemt og hurtigt. Tak for din positive tilbagemelding!🤩

Classificada 4 em 5 estrelas

Hjælp til at finde det bedste lån

Jeg blev ringet op og vi snakkede om de tilbud der var tikket ind og jeres medarbejder anbefalede at læse et specielt lån, som vi også gik videre med.

Eneste minus var lidt forvirring omkring økonomi forsikring, da jeg pludselig stod med 2

⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for, at du fik hjælp til at finde det bedste lån. Vi beklager forvirringen omkring økonomiforsikringen. Vi vil undersøge dette nærmere for at undgå misforståelser fremover.

Super godt at låne i gennem digi Finans

Super godt at låne i gennem digi Finans

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

🍀Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os.
Tak for din positive feedback!🍀

Classificada 5 em 5 estrelas

Det gjorde det til en god oplevelse at…

Det gjorde det til en god oplevelse at få etableret et samlelån, til en acceptabel rente,og en ok månedlig ydelse. Så mange tak for hjælpen med det.

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

💖Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at etablere et samlelån. Vi er taknemmelige for din positive feedback og glade for, at vi kunne hjælpe dig!💖

Classificada 5 em 5 estrelas

Nå i først har lånet en penge kan men…

Nå i først har lånet en penge kan men ikke få fat på på telefon. Jeg vil gerne vide hvad det koster at komme væk fra jeres lån.

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi beklager meget, at du har haft svært ved at komme igennem til os på telefonen. Jeg har forsøgt at få fat på dig telefonisk, desværre uden held. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, og besvare dine spørgsmål - du er meget velkommen til at ringe til os på tlf. 70 60 57 30 mellem klokken 10-16 alle hverdage, eller sende en mail på kundeservice@digifinans.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner,
Sophia / Kundeservice.

Det hvad hurtig til at overføre penge

Det hvad hurtig til at overføre penge

21 de janeiro de 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

🤩Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig proces. Mange tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og hjælp

Rigtig god service og hjælp. Har intet dårligt og sige. Meget hjælpsomt.

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

🌟Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og hjælp. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for din tid!🌟

Nemt og hurtigt.

28 de novembro de 2025

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

☺️Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt og hurtigt! Vi sætter stor pris på din positive feedback!☺️

Formidabel service!

Samtale med Tobias i tlf. var fantastisk. Gode råd, fine tilbud og hurtig ekspedition. Tak :-)

16 de janeiro de 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

🤩Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med vores lånerådgiver. Vi sætter stor pris på din positive feedback om den gode service og hurtige ekspedition. Tak for din anmeldelse!🤩

I hjælpe meget godt

I hjælpe meget godt

18 de janeiro de 2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

🌸Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig! Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.🌸

Meget tilfreds med DigiFinans

Meget tilfreds med DigiFinans.
Mange tak for godt arbejde.
Jeg kunne godt finde på at anbefale DigiFinans til andre.
Jeg kunne godt finde på at bruge DigiFinans en anden gang.

⭐⭐⭐⭐⭐ Mange tak for din gode anmeldelse!⭐ ⭐⭐⭐⭐

🌺Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde. Tusind tak for din positive feedback og anbefaling. Vi sætter stor pris på, at du vil bruge os igen i fremtiden.🌺

Hilsen Sambla & DigiFinans 🌐💫

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais