Informações sobre a empresa

1. Web designer
  2. Consultoria de informática

Digitaletips.nl – Voor iedereen die slimmer wil werken met digitale tools. In een wereld waarin technologie zich razendsnel ontwikkelt, kan het lastig zijn om bij te blijven. Bij Digitaletips.nl begrijpen we dat. Daarom maken wij digitale hulpmiddelen begrijpelijk, toegankelijk en vooral: praktisch toepasbaar. Ons doel is simpel, jou helpen om sneller, slimmer en met meer zelfvertrouwen te werken met de digitale tools van vandaag en morgen. Wat we doen: Op Digitaletips.nl vind je een groeiende bibliotheek aan praktische tips, gratis e-learnings en duidelijke stappenplannen. We leggen je bijvoorbeeld uit hoe je: • Handig gebruikmaakt van Excel, Outlook, Microsoft Teams en andere Microsoft 365-tools. • Slimmer werkt met AI-oplossingen zoals ChatGPT, zonder dat je technische kennis nodig hebt. • Tijd bespaart door efficiënter te werken met digitale hulpmiddelen die je waarschijnlijk al gebruikt. Voor wie is Digitaletips.nl? Onze tips en uitleg zijn er voor iedereen: van thuisgebruikers en studenten tot ondernemers, werknemers en zelfstandigen. Of je nu je digitale basisvaardigheden wilt verbeteren of op zoek bent naar manieren om je werkproces te automatiseren – je zit goed bij ons. Meer dan alleen tips: We gaan verder dan alleen uitleg. We helpen ondernemers ook om online zichtbaar te worden met professionele websites – snel en zonder hoge opstartkosten. Binnen één week staat je website live, inclusief jouw content, branding en functionaliteiten. Geen ingewikkeld gedoe, wél resultaat. Onze werkwijze: • Toegankelijk en laagdrempelig: je hoeft geen technische kennis te hebben. • Direct toepasbaar: alles wat je leert, kun je meteen gebruiken. • Persoonlijk en betrokken: heb je een vraag? Dan helpen we je graag verder. • Gratis kennis: veel van onze tips, uitleg en e-learnings zijn gewoon gratis beschikbaar. Waarom mensen voor Digitaletips.nl kiezen: • We maken ingewikkelde dingen simpel. • We helpen je echt verder, op een manier die bij jou past. • We bieden eerlijke, praktische ondersteuning zonder verkooppraatjes. • We geloven dat digitale kennis geen luxe hoeft te zijn, maar een basisrecht. Of je nu wilt leren hoe je een draaitabel maakt in Excel, je mailbox organiseert in Outlook, of een slimme AI prompt schrijft – Digitaletips.nl is jouw partner in digitale groei. Digitaletips.nl – Simpel. Slim. Toepasbaar.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

7 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne service en bovenal erg goede…

Fijne service en bovenal erg goede kwaliteit. De website heeft mijn eigen blik op mijn professie verbreed. Dit doordat al mijn werk mooi inzichtelijk is gemaakt en eer aan is gedaan door de website. Een website is echt een visitekaartje en dat heb ik pas echt gerealiseerd sinds deze website!

2 de janeiro de 2026

Topper, dankjewel!

SMBT Ventures

Dennis, de man achter het creeëren van de websites! Ideaal voor een ieder die zichzelf professioneel wilt presenteren middels een site. Hij helpt je vanaf de opbouw tot elk detail wat je erin wilt hebben staan. Overigens is hij tussentijdens ook altijd beschikbaar om aanpassingen te doen aan je website indien nodig! Al met al een top service naar mijn inziens en dus raad ik het een ieder ook zeker te weten aan.

28 de dezembro de 2025

Resposta da Digitaletips

Dankjewel voor de review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super bedankt voor de handige tips

Super bedankt voor de handige tips. Ik heb er zeker wat aan gehad. Een aanrader voor iedereen.

7 de abril de 2025

Resposta da Digitaletips

Top bericht! Fijn dat onze tips je hebben geholpen.

Super handige tips

Super handige website met bruikbare tips. Echt een aanrader voor iedereen die digitaal vaardiger wil worden!

11 de abril de 2025

Resposta da Digitaletips

Dankjewel Maria, bedankt voor je review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.